amin,çocuklarla iletişim kurmalı anne babalar.eşimde bende oğlumuza diyoruzki yalan söyleme,doğruyu söyle biz sana kızmayız korma vs diyoruz,iletişim çok önemliAcaba bu çocukcağızın da başına bir iş mi gelmişti? O öğretmen ve okul yönetimi işin içinde olunca insanın aklına herşey geliyor. Allah rahmet eylesin...
amin,çocuklarla iletişim kurmalı anne babalar.eşimde bende oğlumuza diyoruzki yalan söyleme,doğruyu söyle biz sana kızmayız korma vs diyoruz,iletişim çok önemli
amin canımEn doğrusunu yapıyorsunuz, ben de aynı uyarıları kızkardeşime yapıyorum hatta eğer ablanı, anneni öldürürüz gibi şeyler derlerse hiç korkma gel herşeyi anlat diyorum. Ne yapalım zaman kötü, insanlar canavar olmuşlar her türlü almak zorundayız.. Allah korusun hepimizin evlatlarını.
Zaten problemleri olan bir çocukmuş olaylardan da etkilendi durumu iyice kötüye gitti demek ki
Haberi okuyunca benim aklıma ilk gelen kızın ölümünün çocuğun intihar düşüncesini tetiklediği olmuştu. Çocuk sorunları olan bir çocukmuş aklında intihar düşüncesi illa ki vardır bu da etken olmuştur diye düşündüm.Çok mu etkilenmiş? O malum okula hemen en usta müfettişler gönderilmeli ve işin ucu kime ve nereye giderse gitsin detaylıca araştırılmalıdır. O okulda ne dolaplar dnmüş hepsi ortaya çıkarılmalıdır.
Zaten problemliymiş demekle vicdanlar rahatlatılabilir mi? Kız için de aman bir kereden birşey olmazdı neden yaptı mı denmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?