Cansel'in okuduğu lisede ikinci intihar

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
295.489
609.061
1.098
43
Malatya
Kayseri’de psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen lise öğrencisi 17 yaşındaki Egemen F., oturdukları apartmanın 9'uncu katından atlayıp intihar etti.

Bir süre önce öğretmeni Bayram Ö.'nün cinsel istismarına uğrayan ve polis babasının tabancasıyla yaşamına son veren Cansel Buse K. ile aynı okula giden ve bir başka sınıfta okuyan lise son sınıf öğrencisi Egemen F., ailesinin evde olmadığı sırada canına kıydı. Liseli Egemen'in, bir süredir psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığı belirtildi.

Merkez Melikgazi İlçesi Köşk Mahallesi, Acıbadem Sitesi B blok 59 numaralı dairede meydana gelen olay sonrası, iç kanama geçiren Egemen F., sevk edilen 112 ekiplerinin uzun süreli yaptığı kalp masajına karşın kurtarılamadı. Liseli gencin cesedi otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis yetkilileri, intihar eden gencin içine kapalı ve çekingen bir yapıda olduğunu, uzun süreden bu yana psikolojik ilaçlar kullandığını, hafta içerisinde intihar eden Cansel Buse K.'nın gittiği Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi'ndeki bir başka sınıfta öğrenim gördüğünü ifade etti.

http://www.milliyet.com.tr/ayni-liseden-ikinci-kotu-haber-gundem-2200922/

Acaba bu çocukcağızın da başına bir iş mi gelmişti? O öğretmen ve okul yönetimi işin içinde olunca insanın aklına herşey geliyor. Allah rahmet eylesin...

Acaba bu çocukcağızın da başına bir iş mi gelmişti? O öğretmen ve okul yönetimi işin içinde olunca insanın aklına herşey geliyor. Allah rahmet eylesin...
amin,çocuklarla iletişim kurmalı anne babalar.eşimde bende oğlumuza diyoruzki yalan söyleme,doğruyu söyle biz sana kızmayız korma vs diyoruz,iletişim çok önemli

amin,çocuklarla iletişim kurmalı anne babalar.eşimde bende oğlumuza diyoruzki yalan söyleme,doğruyu söyle biz sana kızmayız korma vs diyoruz,iletişim çok önemli

En doğrusunu yapıyorsunuz, ben de aynı uyarıları kızkardeşime yapıyorum hatta eğer ablanı, anneni öldürürüz gibi şeyler derlerse hiç korkma gel herşeyi anlat diyorum. Ne yapalım zaman kötü, insanlar canavar olmuşlar her türlü almak zorundayız.. Allah korusun hepimizin evlatlarını.

amin canım

Bazı piskolojik haplar intiharı tetikliyor bu durumda olan her kim olursa asla yalnız kalmamalı ,yalnız bırakmamalı
bunu doktor aileye söyleme di mi acaba?

Kim bilir senin dünyanı da nasıl karartılar
Gencecik çocuklar yazık, sizin de çevrenizde içine kapanık insanlar vardır. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirin. Benim de üniden bir arkadaşım böyle gitti. Başa gelmeden insan anlamıyor, acımız bir sonraki habere kadar sürüyor malesef.

Peki o okulun rehber öğretmeninin görevden alınması için ne olması bekleniyor hala?Toplu intihar falan mı?
adam basbayağı işini yapmıyor işte.devam edin böyle adamları beslemeye pes ya pes.

Kim verecek bu olanların hesabını. Yazık iki tane gencecik fidan neler yasadilar., neler yaşattılar onlara kimbilir.

Zaten problemleri olan bir çocukmuş olaylardan da etkilendi durumu iyice kötüye gitti demek ki

Çok mu etkilenmiş? O malum okula hemen en usta müfettişler gönderilmeli ve işin ucu kime ve nereye giderse gitsin detaylıca araştırılmalıdır. O okulda ne dolaplar dnmüş hepsi ortaya çıkarılmalıdır.
Zaten problemliymiş demekle vicdanlar rahatlatılabilir mi? Kız için de aman bir kereden birşey olmazdı neden yaptı mı denmeli?

Kimbilir ne problemi vardı?Psikolojik destek gördüğüne göre ailesi büyük ihtimal sorununu biliyordu.Ailesine de Allah sabır versin.Keşke daha dikkatli olsaydık diye kendilerini de suçlamışlardır.Hiçbir anne babaya yaşatmasın bu acıyı Rabbim.

Haberi okuyunca benim aklıma ilk gelen kızın ölümünün çocuğun intihar düşüncesini tetiklediği olmuştu. Çocuk sorunları olan bir çocukmuş aklında intihar düşüncesi illa ki vardır bu da etken olmuştur diye düşündüm.

Söylediğinizde haklısınız işin altında farklı şeyler de olabilir araştırılması gerek illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…