rehber öğretmenin hiç bir şey yapmaması kanımı dondurdu.böyle olaylarda hemen öğrenciye el yazısı ile bir tutanak yazdırıp olayı anlattırmalı sonra da kendisi bir rapor yazıp bunu okul idaresine sunmalıydı.okul idaresi de milli eğitim müdürlüğü ve aileye haber verip olayı savcılığa bildirmeliydi.hepsi it iti ısırmaz hesabı öğretmeni koruyup bir çocuğun hayatını ortak ellerle karartmışlar.
sadece cansele tecavüz eden öğretmen değil bunu bilip susan herkes de o çocuğun ölümünden sorumlu.
Hayır ya ya otopside ya telefon kayıtları meydana döküldüğünde illa ki patlayacaktı olay. Bu kadar minik düşünen insanlar bir de çocuk yetiştirecekler. Şaşmamak elde değil.Nereye kadar saklayacaklarını düşündüler ben onu merak ediyorum.
rehber öğretmenin hiç bir şey yapmaması kanımı dondurdu.böyle olaylarda hemen öğrenciye el yazısı ile bir tutanak yazdırıp olayı anlattırmalı sonra da kendisi bir rapor yazıp bunu okul idaresine sunmalıydı.okul idaresi de milli eğitim müdürlüğü ve aileye haber verip olayı savcılığa bildirmeliydi.hepsi it iti ısırmaz hesabı öğretmeni koruyup bir çocuğun hayatını ortak ellerle karartmışlar.
sadece cansele tecavüz eden öğretmen değil bunu bilip susan herkes de o çocuğun ölümünden sorumlu.
office kız olayları anlatmaya çalıştığı halde destek görmeyince tek çare ölüm demiş sanırım yazık günah ablasına anlatsaydı keskeçok farklı bir konu daha, çocuklarımıza aileleri ile her şeyi konuşabileceklerinin güvencesini verelim kızlar.. bu kızcağız olanı biteni ailesine anlatsa idi belki de bugün pislik içeride, kızcağız da hayatta olacaktı.. annem ölür, babam elini kana bular diye korku salınmasın içlerine..
Yahu müdürü rehber ööğretmeni nasıl serbest bırakırlar nasıl bir ülke bu?
Bu adamlar öğretmenlik yapmaya devam mı edecek şimdi?
Sen rehber öğretmensin yahu bunun eğitimini almışsın be hey öküz vicdansız nasıl örtbas edersin.
Bu vicdansız öküze devlet bir de her ay maaş verecek öyle mi?
Görevden almak için ne bekliyorsunuz yahu pes pes ülke ülke değil muz cumhuriyeti!!!
Okulun adı neymiş allahaşkına ,böyle daha mı iyi oldu.
ne gereksiz kraldan çok kralcı insanlar var kamu dairelerinde.
yap yazışmanı ,bildir gerekli yerlere ,müfettişler uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?