canon eos 600d kullanıcıları..

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
Makinemizi alalı 2-3 gün oluyor aynı makineden kullanan varsa fotoğraf paylaşımları bilgi paylaşımları yapabiliriz

Merhaba
Canon güzel seçim bende bir Canon 5D Mark III kullanıcısıyım.
Size 1-2 deneme yollayayım :)

gerçekten canon iyi bir makine..nikon ile arasında kalmıstık ama canon almakla iyi yapmışız.fotoğrafın renkleri harika görünüyor

Bende yaklasik 4-5 aydir canon 600D kullanicisiyim, yakinda canon 5D Mark II gecis yapmayi düsünüyorum...

buda gecen persembeden bir fotograf yanliz sag alt kösede imzam oldugu icin ve kendimi desifre etmemek icin ucundan kestim resmi :)

Bende aldım ama henüz kullanmayı bilmiyorum ,kurs araştırdım ama ne tazık ki saatlerim vs uymadı.Bende uzman tv den faydalanmaya çalışıyorum ne kadar faydalı olur bilemiyorum ,keşke burada bir profeyonel arkadaş bizi bilgilendirse teknikler ve çekimler konusunda,açıkçası minnettar kalırım kendi adıma.

keşke biri öğretse ama makinenim kutusundan sanal eğitim gibi bişey çıktı ordan baktım biraz ama unuttum çok ayarlı olduğu için unuttum çoğunu

kızlar bende amatör olarak 2 yıldır yoğun olarak fotoğraf çekiyorum bu işin tek sırrı bol bol fotoğraf çekmek uzman tv den birkaç teknik detayı öğrendikten sonra bol bol fotoğraf çektim ve zamanla gerçekten insan gelişiyor bakış açısı değişiyor gelişiyor ben ilk çektiklerimi hiç beğenmiyorum artık fotoğrafta ne çektiğiniz kadar kompozisyonda önemli benim ilgimi daha çok deniz manzara tarihi evler asırlık kapılar ve insan kareleri çekiyor şimdilik makro sevmiyorum hiç ilgimi çekmiyor birkaç fotoğrafımı paylaşim sizle fujiyle çekiyorum şuan bende D600 almayı düşünüyorum siyah beyazları yükliyemedim boyutları yüksek geldi şimdilik en sevdiğim iki fotoğrafımı ekliyorum bol fotoğraflı günler fotoğraf tutkudur

selam.. cnm fujinin hangi modeliyle yaptın bu çekimleri?

arkadaşlar canon 550D 600D 650D üçünü araştırıyorum.. kullanım açısından hanisini tercih etmeliyim sizce? prof mak kullanımı hakkında pek bilgim yok. ayrıca öğrenmeye de zamanım yok.. hangisinin kullanımı daha kolaydır

cnm ben fuji finefix AX280 ile çektim bu fotoğraflarımı şimdi gelelim ben kararımı değiştim 60D alıp güzel bir lens alıcam büyük ihtimal 600D hd video çekiyor o özelliği iyi makro çekiyor 650 nin farkı dokunmatik ekranı sadece pek farkı yok 550D de iyi ama ben olsam 650D alırım birde fotoğrafta tarzın ne makro seviyorsan ona göre al ben makro hiç sevmediğimden ve çekmediğimden ona göre bana 650D zamanla yetmiceği için 60D alıcam iyi bir lensle bady çok önemli değil zaten önemli olan lenstir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…