Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende amatör olarak 2 yıldır yoğun olarak fotoğraf çekiyorum bu işin tek sırrı bol bol fotoğraf çekmek uzman tv den birkaç teknik detayı öğrendikten sonra bol bol fotoğraf çektim ve zamanla gerçekten insan gelişiyor bakış açısı değişiyor gelişiyor ben ilk çektiklerimi hiç beğenmiyorum artık fotoğrafta ne çektiğiniz kadar kompozisyonda önemli benim ilgimi daha çok deniz manzara tarihi evler asırlık kapılar ve insan kareleri çekiyor şimdilik makro sevmiyorum hiç ilgimi çekmiyor birkaç fotoğrafımı paylaşim sizle fujiyle çekiyorum şuan bende D600 almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 611106 Eki Görüntüle 611154 siyah beyazları yükliyemedim boyutları yüksek geldi şimdilik en sevdiğim iki fotoğrafımı ekliyorum bol fotoğraflı günler fotoğraf tutkudur
arkadaşlar canon 550D 600D 650D üçünü araştırıyorum.. kullanım açısından hanisini tercih etmeliyim sizce? prof mak kullanımı hakkında pek bilgim yok. ayrıca öğrenmeye de zamanım yok.. hangisinin kullanımı daha kolaydır