- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
teşekkür ederim sana; beni şaşırtmadığın için..ne bekliyordum ki? Insanın kaderi değişir mi? Sureti değişir mi? Değişir sandım, mutlu olurum sandım, belki de kendimi bir şey sandım..hayat bana hep yalan söylüyor..yine diyorum işte; hayat bana yine yalan söyledi..hayat acımasızca benle dalga geçiyor, geçip karşıma gülüyor..aptal gibi kalakalıyorum her tokadında, hala şaşırıyorum her çelme takışında..çok merak ediyorum sonumu, çok da korkuyorum..tırnaklarını çıkarmış tıslayan bi kedi yavrusu gibi..şevkat görmemiş hırçın bir kız çocuğu gibi..yavru gibi, çocuk gibi..yaralı, kalbi kanadı kırık serçe gibi..bekliyorum...
Napmalıyım bilmiyorum..sana sarılmak, olduğu ile yetinmek? Seni azad etmek? Bu işi burda bitirmek, yaşlanmadan ve tükenmeden..
Hayat bana pek cömert davranmamış ;peki yetinmemek niye, elindeki ile mutlu olmamak niye, bu isyan niye, hala bu gurur ve inat niye?...neden bu çırpınma? Umutsuz yaşanmazmış, ondan sanırım...ölene kadar kendimi avutabileyim diye...
bende eşime teşekkür edeyim başlığa uysun;
canım kocacım, daha 19 yaşımdan 5 gün almıştım ki seninle evlendim, ilk yıllar çok tatlıydın, bir dediğimi iki etmiyordun, kimse beni üzemiyordu, senden çekiniyordu kendi ailem bile.. o yıllar ruya gibiydi . ruya gibi yıllar için teşekkür ediyorum.
evliliğimizin 6 yılında annemi kaybettiimdede hep yanımda oldun, ağlatmadıni annemin yokluğunu hissettitmedin, öksüz kalan kardeşlerime çok yakınlılk ve şevkatle muamele ettin, bunun için dahada çooook teşekkür,
2 sene önce 35 yaşında üniv okumak istedim kabul ettin, meslek yüksek okulu okumak istedim, bütün masraflarımı karşıladın, evde işlere ortak oldun ve sene kaybetmeden 2 yılda sayyende mezun oldum,
ama bu yıl çalışmak ve hayata atılmak istiyorum çünki 2 çocuğumuzuda büyüttük artık kendim için de yaşamak istiyorum dedim, ama çok kıskançlık yaptın, çalışmayayım yiye 3 bebeğimiz geldi dünyaya beni kandırdın, şimdi çok tatalı kızımız var 6 aylık bunun içinde teşekkür ederim, ama 4 sene sonra çalışacağım karşı çıkarsanda umrumda değil, beni kimse durduramaz evde durmak ve sadece yemek pişirmek istemiyorum, eğer eengel olmazsan 4 sene sonrada teşekkür edeceğim bekleeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?