Canm Kocam'a tafen(hadi sizde yazn)

bende nisanlima yazmak istiyorum...

Askim, hatirliyormusun, geçen sene su zamanlarda kavusamiyoruz diye aglardik...bugun nisanlandik, bazi zaman guluyoruz bazi zaman agliyoruz...ne gunler geçirdik seninle, ne savaslar ettik, bazen hircin olup kirici olabilirsin belki ama hani su bana sarilisin varya, hani, sorun ne olursa olsun, hep yanimda dimdik olman varya, alnima bi opucuk kondurup sarilip canimmmmm deyisin varya, iste o zamanlar sevgi ugruna savasmak bile ne guzel oldugunu goruyor anliyorum.
seni o kadar çok seviyorum ki, sana soz veriyorum seneye su zamanlarda sevinç gozyaslari dokecegiz, omur boyu sana suan ki gibi delicesine asik olacagima dair soz veriyorum
Seni çok Seviyorum...

canım kocacım, kıymetlim benim..

bitanem seni çook öslüyorum.. seni tanıdığımdan beri hergün Allah'a şükrediyorum.
bana kazandırdığın öyle çok şey var ki.. hep diyoruz ya birbirimizin kıymetini bilelim ömür boyu diye.. Allah'ım acını tasanı duyurmasın hiç. Seni çok seviyorum..
Bitanem sözlerin , bana söylediklerinin hepsi o kadar güzel cümleler ki.. bana ne kadar değer verdiğini hissedebiliyorum sayende.. üzülmeme, hasta olmama bile kıyamıyosun herşeyim benim.. bitanem hani film izliyoduk ya ailelerle, ben senin yanına oturmuştum,,, Allah mutluluğumuzu bozmasın , seninle çok mutluyum , bana huzur veriyosun diyip gözyaşların süzülmüştü ya yanağına ,, o kadar masumdun ki,,, o kadar tatlıydın ki... sımsıkı sarıldım sana.. sana herşey için teşekkür ediyorum bitanem. varlığın , hayatımda olduğun, ilk günden beri bana emek verdiğin için, herşeyi benimle paylaştığın için, eşim, karıcım; biz et ve tırnak gibiyiz diyerek, gözlerimin içine bakıp bana en güzel duyguları hissettirdiğin için.. duygularımı yaz yaz bitmez :asigim::asigim::asigim:

kıymetli kocacım 18 mayıstan sonra hep yanında olacağım inşh.. :asigim:
Allah mutluluğumuzu daim etsin.. Allah bir ömür boyu birbirimizin kıymetini bilmek nasip etsin...

benim hayat arkadaşım,canım,biricik eşim..hayatımı güzel yaşamama neden olansın.beni anlayan tek insansın..benim huysuzluğumu çeken aşkımsın...herzaman yanımdasın..kızıma mukemmel bir babasın..karına mükemmel bir eşsin..allah seni bizim başımızda eksik etmesin..seni seviyorum can kuşum....

Canim Benim,
Yeni başlayan her gün Allah´ima binlerce kez sükür ediyorum senin icin... :asigim:
Seni benim karsima cikardigi icin...
Hayatı yeniden anlamlandırabildiğimiz için...
Sabırla sevmeyi öğrettiğin için...
İlk düşmeyeyim diye uzatmıştın elini bana hatırlar mısın?
Arkadaşça!
Ve o gün arkadaşça birleşen ellerimiz sonsuzluğa uzanmış aslında....
Şimdi Allah'ımdan tek dilegim ellermizi ve yüreklerimizi birbirinden hic ayirmamasidir.
Huzurlu, saglikli, mutlu, sevgi, ask ve saygi ile dopdulu, birlik ve beraberlik icinde, kalabalik bir aile olup elele yaşlanacagimiz bir ömür dilerim ikimize...
Bu ve olabilecek tüm hayatlarda seninim...
İyi ki varsın...

SENi COK SEViYORUM...

canım svgilim benim..1 yıl sonra buzamanlar aynı evi paylaşıyor olcaz..inan bana şimdiden heyecanlanıyorum.mutluluğumuzu görür gibiyim.şuan benden uzaktasın.çok hasretiz birbirimze ama inan bugünleri seninle yastığımıza başkoyduğumuzda hatırlıyacaz ve sana sarılıp canım kocam iyiki evlenmişim seninle diyeceğim..sana aşığım erkeğim..yakışıklı askerim..

bende yazıcam canım canım canım ömrüme aşkıma bitanemmmmm :)

seni sevmek ve senın tarafından sevilmek çok
güzel...
biliyor musun?
sabah ilk duyduğum ses hele seninki olunca
değme keyfime benim...
ilk günlerimizde bunu hep rüya olarak gördüm.
birgün ansızın uyanacağımdan korktum.
ama günler geçtikçe artık bunun bir rüya
olduğunu değil de gerçek olduğuna
inandım.
sakın çıkma hayatımdan tanımadığım bir sürü
rengi keşfettim sayende...
tekrar siyah-beyaz görmek istemiyorum
sevdiğim.
çıkarttığın bulutlardan hiç inmek
istemiyorum.
burası bembeyaz,yumuşacık pamuklar arasındayım....

ve en güzeli senin sevginle,ruhunla sardığın yüreğinin içindeyim...

her konuşmamızdan sonra bana nasıl huzur
verdiğini,
mutluluk verdiğini bir bilebilsen...
artık eskisi kadar duygularımı saklayamıyorum
galiba...
bir bayan için zor ama
ben sana olan sevgimi itiraf ediyorum her konuşmamızda....

ve RABBİME hep dua ediyorum..yolun yarısını
çoktan geçmiş olmamıza rağmen bana bu kutsal
sevgiyi ve aşkı yaşattığı için...

sana mektup yazmak çok hoşuma gıdıyor.eğer
adresini bilmiş olsaydım inan ki;metrelerce
uzunluğunda her gün mektubumu
alırdın..burada sana kırmızı kurdeleye bağlayıp,
üzerine benim kokumu sıkıp yollama şansım hiç olmuyor.

SENİ SEVİYORUM....pamuğum,sevdam,tutkum,
aşkım,sevgilim,tontonum,birtanem,ruh eşim,ömrüm,paşam,lokumum,aşkısının bıdısı,fufuğum :) daha nem olacaksın bir tanem.bir tane daha var ama onu da zamanı gelince söyleyeceğim...
seni çok öpüyorum sevdiğim...
hani derler ya uzun süreli ilişkilerde çok uzatılan ilişkilerde herşeyin cılkı çıkar derler ya hani...

Korkmuştum biraz . Sana söylemedim ama...

Sonra bir daha hiç korkmadım seninle birlikte olunca, anladım çünkü;

♥Ablamlarda yada kuzenimizde Televizyon seyrederken büyük koltuğu bana bırakışındı

♠ Kızarttığımız sosislerin son parçasını benim yememdi iştahla

♣ Bütün mızmızlanmalarıma rağmen gülümseyerek bakışındı bana

♦ tv' de zaping yaparken Bir program ilginç gelse bile benim "DİZİMM" başlıyor diye sesini çıkarmadan Kanalı değiştirip hemen istediğim programı açmandı

☺ Ben yanında değilken birşey beğenip alırken bile bana telefon açıp fikrimi sormandı

☼Renkli kalemlerin hepsini bana bırakmandı

☻ Gittiğimiz her yerde önce bana sormandı ne istiyorsun diye

♪ Sabahları işe giderken her saat hatta dakikası bile aynı:) hiç aksatmadan mesaj çekmen ve benim uyanmamı beklemen ben uyanana kadar (uykumu alim bölünmessin diye) aramamanndı

♫Geçen sene ben işe giderken 2 dakikalık bile olsa her sabah evden erkenden çıkıp beni sizin ordan otobüsle geçerken o durakta bekleyişindi

▓Arkadaşlarıma olan güler yüzündü, kibarlığındı

▒İstediğim dergilerin hepsini tek tek almandı

♥ Evde çikolataların hiç bitmemesiydi ( her buluşmamızda hep alıp gelmendi ve benim yine onları yememdi)

☼ Akşam geç saatlerde kursta dersim bittiğinde dershanenin önünde bekliyor oluşundu

♣bi badi yada kıyafet gördüğümde aklım takıldığında istiyorum diye tutturunca Cumartesi sabahı kalkıp bana mesaj atıp hadi gidiyoruz hazırlan diyip benimle gelişindi

* Yemek yemediğimde bana kızan yemem için herseferinde zorlayan,hapşuruğumu tuttuğumda bile kızandın :) hapşuruğumu tutunca beyin felci olucam diye ödü kopandınn

&senin beni saat basi "askim özledim sesini duymak istedim" demen. yada sen isteyken telesekretere anlamli msjlar birakman, dakika dakika mesajlar atışın o mesjlarda harika şeylerin yazması, seni cok seviyorum. Benim dertlerime (zor biri oldugumu biliyorum) herzaman bi care bulman

bana sevildiğimi hissettiren

Ve daha neler neler...

Biliyorum bunu okusan "ama sen de..." diye başlayan cümleler kurarsın.

Hayat müşterek haklısın. İkimiz de yapıyoruz birşeyleri.

Mutluyum, ve seni çok seviyorum...

Aslında sadece bunu söylemek istemiştim ama sevgiyi düşünürken aklıma bunlar geldi ve yazmak istedim....

BIDENEME
tam 8 yıldır ve ınş nıce 8 yıllar karımı cektıgın ve cekecek oldugun için tum cocukluguma ragmen şimarıklıgıma ragmen bır anne sabrıyla şefkatı ıle yaklşatıgın için bazen sırf saçmalamak için konuştugum halde sabırla dınledıgın içinnn
hiç ummadıgım anda yaptıgın suprızler için ve benı dunyanın en guzel meslegı olan anne yaptıgın için benı ben oldugum gıbı kabullenıp benı bıçımlendırmeden deyiştirmeye çalışmadan sevdıgın için cok teşekkur ederım ve senı cok sevıyorum kocacagım senın deyimimle AVRADIN SENI COK SEVIYORRRRRRRRR

BİTANEME

SEN BENİM KARŞIMA ÇIKAN EN BÜYÜK ŞANSSIN
SEN BENİM SEVMEYE DOYAMADIĞIM BEBEĞİMSİN
SEN BENİM İLKİM SONUM HERŞEYİMSİN
SEN BENİM HAYATIMIN ANLAMI BİRİCİK KOCAMSIN
SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN:1hug:

Canım kocama kötükedihüso
Herşeye hırlayıp çok konuştuğun, çeneni tutmasını bir türlü bilmediğin için,
Hayatımın 7 yılını saçma bir nedenin arkasına gizlenip alkol denen illetle zehir ettiğin için,
Evde hiçbir işe yaramayıp, hiç bir işin ucundan tutmadığın için,
Her işi ben en iyisini bilirim mantığı ile yapıp, sonra işin içine ettikten sonra yandım Allah beni arayıp kurtar beni diye naralar attığın ve salak olan bendenizinde her defasında işi gücü bırakıp seni zor durumdan kurtadığım için,
Başkalarının derdini tınmayıp, senin eline diken batsa ortalığı ayağa kaldırdığın için,
Ailene kötü davrandığın için; vs. vs. İşte tüm bunlar için sana söyleyecek tek lafım yok.
Amaaaa sayende (bir başkasıda olurdu ama senle evlendim) iki tane harika evladım var sırf onun için teşekkür ediyorum. Geri kalan kısmın koca bir hiç senin.

Eşime

Bugün 26 ağustos gülüm
17 yılı geride bırakdık
sanki 17 kısa gün
acısı ile tatlısı ile
bunca yıl
tanısmamızı hatırlarmısın
ne acele davranmısdık
tanısalı üç gün olmasına karsın
evlenmeye karar vermisdik
bir ay gibi kısa bir sürede de
dünya evine girmişdik
ne güzel günlerdi
hele kızlarımız
onların aramıza katılmaları
evimizi nede güzel neselendirdi
kızımızın rahatsızlığı bile bizi yıldırmadı
daha sıkı bağlandık birbirimize
daima biz olduk ben olmadık
her zaman şükrettim seni
dünyaya getiren ailene
benim karşıma çıkaran şansıma
seninle tanışdığım güne
o gün kü en güzel gün canım
kendimi daima çok şanslı buldum
seninle evlendiğim ve
iki harika kıza sahıp olduğum için
TEŞEKKÜRLER..
canım bana ailemize
böylesine güzel bir mutluluk
yaşattığın ve yaşadığımız için
bu mutluluğun sonsuza dek sürmesi
en büyük dileğimiz..

09-09-2003 yılında eşime yazmıştım şuan 21 yılı bitirdik iyiki varsın cnaımmm:))

Hasretinden Prangalar Eskittim

Seni anlatabilmek seni.
İyi çocuklara, kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza, halden bilmeze,
Kahpe yalana.
Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu
Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...
Seni bağırabilsem seni,
Dipsiz kuyulara.
Akan yıldıza.
Bir kibrit çöpüne varana.
Okyanusun en ıssız dalgasına
Düşmüş bir kibrit çöpüne.
Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
Yitirmiş öpücükleri,
Payı yok, apansız inen akşamdan,
Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene,
Seni anlatabilsem seni...
Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum, kapama gözlerini...

AHMED ARİF
bende bu şekilde ifade ederim eşime aşkımı

ins hersey duzelir hayatinda uzme kendini

bende eşime teşekkür edeyim başlığa uysun;
canım kocacım, daha 19 yaşımdan 5 gün almıştım ki seninle evlendim, ilk yıllar çok tatlıydın, bir dediğimi iki etmiyordun, kimse beni üzemiyordu, senden çekiniyordu kendi ailem bile.. o yıllar ruya gibiydi . ruya gibi yıllar için teşekkür ediyorum.
evliliğimizin 6 yılında annemi kaybettiimdede hep yanımda oldun, ağlatmadıni annemin yokluğunu hissettitmedin, öksüz kalan kardeşlerime çok yakınlılk ve şevkatle muamele ettin, bunun için dahada çooook teşekkür,
2 sene önce 35 yaşında üniv okumak istedim kabul ettin, meslek yüksek okulu okumak istedim, bütün masraflarımı karşıladın, evde işlere ortak oldun ve sene kaybetmeden 2 yılda sayyende mezun oldum,
ama bu yıl çalışmak ve hayata atılmak istiyorum çünki 2 çocuğumuzuda büyüttük artık kendim için de yaşamak istiyorum dedim, ama çok kıskançlık yaptın, çalışmayayım yiye 3 bebeğimiz geldi dünyaya beni kandırdın, şimdi çok tatalı kızımız var 6 aylık bunun içinde teşekkür ederim, ama 4 sene sonra çalışacağım karşı çıkarsanda umrumda değil, beni kimse durduramaz evde durmak ve sadece yemek pişirmek istemiyorum, eğer eengel olmazsan 4 sene sonrada teşekkür edeceğim bekleeeeee.

evde oturmanın,sevgiyle bebeğini büyütmenin,her akşam eve koşarak gelecek olan eşe en sevdiği yemeği yapmanın; gün boyu harıl harıl çalışıp,yorulup,eve yorgun argın gelip,bir saat içinde yemek yetiştirmeye,sabahları uyanırken bugün tatil olsa keşke,bir saat daha uyuyabilsem ah!, ah! demeye göre ne kadar mükemmel bir duygu olduğunu anlayacaksınız 4 yıl sonra.umarım ben yanılırım.herşey gönlünüzce olsun...

Şu an itibariyle çok sevdiğim birinden ne kadar soğuyabileceğimi öğrettiğin için ve hayatta kimseye güvenmemek gerektiğini bana gösterdiğin için seninle keşke evlenmeseydim diyorum....

benin aşkımsın bnm okadar mutluyumki seninle fözmü açtığımda seni karşınmda görmekten başka ne olabilirki benim için . onca işin içinden beni özleyim bütün işlerini bırakıpta yanıma gelmen kadar sempatiklik ne olabilirki
seni sevviyorum seni çok seviyorum cnm bnm cnmmmmmmm

kizlar beni mahvettiniz ya bende esimle gurur duyuyorum o ilk gunden gelinlik icinde aglarken elimi simsIKI tuttu o an tamam dedim hicbir zaman kotu birsey yasatmadi bana onu cok seviyorum her zaman cok kibar davrandi bana kotu seyler duymustum ilk gunden neler yapiyorlarmis ben hamdolsun yasamadim benim onurumu kirmadigi icin bizi kimseye muhtac etmedigi icin birde beni cok kiskaniyor hosuma gidiyor amaopuyorumnanaktanbiraz ilgisiz kalinca kiskandiriyorum ise yariyor bayagi neyse beni hicbir konuda SIKMADIGI ICIN izinde ne zaman istesem birakir annemgile yani her yönden sansli bir insanim hamdolsun rabbime:Saruboceq:ayirmasin bizi yuvami daim etsin:gitme:

bizimkisi imkansız görünen bi aşktı
ama aşkımız imkansızıda aştı
her zaman her daim hep benimle benim yanımda iyi günümde kötü günümde
hastalğımda sağlığımda beni yanlız bırakmadı
şuan uzakta benden ama kalbimiz gönlümüz hep bir
hatta bazen aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri dediğimizde oluyo
birbirimize çok uyan bir çiftiz
bazı anlaşmazlıklarımız olsada çocuk gibi küsüp barışabiliyoruz
buda sevgimizi dahada güçlendiriyo
onunla evlendiğimde acabalarım vardı
ama şimdi iyikilerim var
ıYı Ki hayatımda iyiki yanı başımda ve iyiki hep benimle
allahım başımdan eksik etmesin işe yol ederken bile arkasından hep dualarla gönderiyorum
allahım kazalardan belalardan koru başımızdan eksik etme diye
ve benim için o yüreği tertemiz biri iyiki çıkmış karşıma
En güzel şey bir insanın eşine ıYı Kı Varsın demesi O benim iyikierlimin
Başlangıcı ve bitişi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…