- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
bende sevglime yazayım e yakında kocam olacak inşallah
canım benim hayatımın ışığı. zor ama güzel bir yoldayız bazen çok üzlüsekte seni çok kırsam da biliyorsun isteyerek olmuyor.Herşeyi birlikte halledeceğiz her engeli birlikte aşacağız bana olan güvenini hiç sarsmayacağım ve sana hep sadık kalcaım iyi ki varsın iyi ki benimsin
bende sevglime yazayım e yakında kocam olacak inşallah
canım benim hayatımın ışığı. zor ama güzel bir yoldayız bazen çok üzlüsekte seni çok kırsam da biliyorsun isteyerek olmuyor.Herşeyi birlikte halledeceğiz her engeli birlikte aşacağız bana olan güvenini hiç sarsmayacağım ve sana hep sadık kalcaım iyi ki varsın iyi ki benimsin
çoook güzel inşallah herşey gönlünce olur ve bir gün onunla mutlu bir evlilik yaparsıın canım:dance:
Teşekkür ederim sana; beni şaşırtmadığın için..Ne bekliyordum ki? İnsanın kaderi değişir mi? Sureti değişir mi? Değişir sandım, mutlu olurum sandım, belki de kendimi bir şey sandım..Hayat bana hep yalan söylüyor..Yine diyorum işte; HAYAT BANA YİNE YALAN SÖYLEDİ..Hayat acımasızca benle dalga geçiyor, geçip karşıma gülüyor..Aptal gibi kalakalıyorum her tokadında, hala şaşırıyorum her çelme takışında..Çok merak ediyorum sonumu, çok da korkuyorum..Tırnaklarını çıkarmış tıslayan bi kedi yavrusu gibi..Şevkat görmemiş hırçın bir kız çocuğu gibi..Yavru gibi, çocuk gibi..Yaralı, kalbi kanadı kırık serçe gibi..Bekliyorum...
Napmalıyım bilmiyorum..Sana sarılmak, olduğu ile yetinmek? Seni azad etmek? Bu işi burda bitirmek, yaşlanmadan ve tükenmeden..
Hayat bana pek cömert davranmamış ;peki yetinmemek niye, elindeki ile mutlu olmamak niye, bu isyan niye, hala bu gurur ve inat niye?...Neden bu çırpınma? Umutsuz yaşanmazmış, ondan sanırım...Ölene kadar kendimi avutabileyim diye...
seninle en güzel ve en kötü günlerimi yaşadım ama sen hep desteğimdin benim hep arkamdaydın bilirim hep arkamda olduğunu,bana sevgini anlatmasanda ben bilirim beni sevdiğini hiç kimse 7 yıl flört edip 1 yıl evli kalırmı sevmediği biriyle. ama en güzeli ne biliyomusun hayatım halen ilk günümüzdeyiz gibi sanki çocuğuz benim yarımsın sen elmamın yarısııı sen varsan bende varım SENİ ÇOK SEVİYORUM YAŞAMA SEVİNCİMM KURBAN OLURUM SANA işten eve geldiğimde seni bekliyorum biran önce aşkım gelsin diye hiç erinmiyorum bulaşık yıkarken bi anda seni öpmek istediğimde gelip öpüyorum sen canımsın SENDENDE AYNI SENİN GİBİ BİR PARÇA İSTİYORUM BEBEĞİMİZİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?