• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm Kocam'a tafen(hadi sizde yazn)

Merhaba ben yeni üye oldum buraya bende kocam olacak kişiye yazıyorum:canım nişanlım herşeyim sen benim umudum hayallerimsin evimizde senin işten gelecegin saatleri beklemek için can atıyorum seninle nefes alıyorum evliliğimi sana benzeyen bir bebekle taçlandırmak istiyorum çok degil aşkım az kaldı yakında kendi evimizdeyiz:16:

bana hayatın güzelliklerini,sevmeyi ,hkocam. hayatıma girdiginden beri çook şeyler değişti.ruhum tazelendi adeta.sanki yeniden dünyaya gelmiş gibi...sanki yeni dogan bebek nasılsa herşeyi yeni yeni öğrenir onun gibi...bana hayatın güzelliklerini ögreten (ve halada ögretyosun )çook fedakar bi insansın.helede bana katlanabilyosun yaaa... sana ılıyoruum..sanki küçük bir kızın varmışçasına bana yardımcı oluyorsun...sevdigim sanaayattan zevk almayı,kormamayı ve en önemlisi kendimi sevmemi öğreten biricik

Bende sevgilime yazdim, ins gelecekte esim, omrum olur :)
Uyumani seviyorum bitanem :) boyle masum :) melegim diyorum ya iste o yuzden :) efu gibi :) o da meleek ama o kucuk melek :) sen yanimmda uyurken dunyada benden daha huzurlu bi insan yoktur sanirim :) bitanem, herseyim yanimda, yanimda nefes aliyo benimle :) kokunu icime cekiyorum boyle alabildigimm kadar derin nefes aliyorum :) tenini seviyorum :) yuzunu, ellerini :) herseyini bitanem :) boyle yabanci degil benim elim sanki o, anladin dimi? Anlarsin sen beni :) ben ne kadar kizsam da bagirsam da anlarsin sen beni, seversin, sarilirsin gecer :) ben dayanamiyorum askim seni uzunce ben daha cok uzuluyorum. Agliyorum, aglayinca da gecmiyo. Sen olmayinca hic bisey gecmiyo bitanem. Zaman da gecmiyo. Gidersen, napicagimi bilmiyorum. Sensiz kalicam. Sahipsiz kalicam. Alisamam ben, yapamam askim.s ben hep uyumadan once yastigimla konusuyorum, seviyorum sen diye. Onunla uyuyorum. Ama ben gece aniden uyandigimda yanimda senin olmani istiyorum, sana sarilmak istiyorum. Korkunca, uzulunce, aglayineca, gulerken, hep sen ol yanimda. Sadece sen ol bana yeter. Kimse olmasin, sadece sen ol bana bisey olmaz :) dualarimiz karsiliksiz kalmaz dimi bitanem? Kalmasin.s ben senin olmak istiyorum, kimseye hesap vermeden, suclu hissetmeden, aileme karsi mahcup olmadan, hic de utanmadan. Cok mu kotu? Degil askim, neden kotu olsun ki, ben seninim. Seninim iste. Otesi mi var ? Hissediyorum. Bu kalp senin icin carpiyo, seninle olmak icin, senin cocuklarina hayat vermek icin :) sana benzesinler istiyorum, cok amaa :) onlara baktikca seni gormek istiyorum, senin parcan :) sen bana kalbini actin, icini. Boyle en derinlerini. Ben gordum, ben varim orda :) ben o kalbi sevdim fuat :) her gun biraz daha sevdim :) o kadarbuyudu ki, asktan ote bisey bu, anlatamiyorum, sevgi, baglilik, aitlik ne dersen de. Ben her gece, senin hayalinle uyuyorum. Sabahlari hayalinle simariyorum. Anilarla. Seni seviyorum bitanem, her seyden cok seviyorum :) kocamaan seviyorrum :) geldim koynuna bendee :) uyut askim :) saril yine uyurken :)

ben senin öksürüğümle aşırı ilgilenip, ballı sütler yapmanı, üstüne hırka giy deyip durmanı, ilaç almayı unuttuğun için üzülmeni, bu suçluluktan dolayı ilaçları alıp kurstan erken gelme kararını seveyim :38:

Canım Kocam'a itafen..

Beni yüreklendirdiğin,yanlız olmadığımı hissettirdiğin için,
Yardıma ihtiyacım olduğu her an bir telefon kadar yakınımda olduğun için,
Her türlü ruhsal durumumu göğüsleyebildiğin,
Evine ve çocuğuna bağlı bir erkek olarak örnek teşkil ettiğin için,
Pek çok genç kızın hayalindeki ideal koca olduğun,:)
iyi ki evlenmişim bu adamla dedirttiğin için,
Bitimsiz Teşekkürler...
iyi ki varsın..

Allah bozmasınn maşallahhh

canım tocacım benim ;

bana sevmeyi aşık olmayı öğrettiğin için her akşam öpücüklerinle yatırdığın için en önemlisi beni çok sevdiğin için

seni çoooook seviyorumm :16:

Kendisine hep söylüyorum ama buraya yazıp ölümsüzleştirmek gerek :)

Beni dünyada ki en değerli varlık olarak gördüğün için,
Bana bir bebek, bir prensesmişim gibi davrandığın için,
Benimle iyi ki evlendiğini, sevdiğini, mutlu olduğunu sürekli belirttiğin için,
Seni tanımasaydım ne büyük kayıp olurdu diye düşünmeme sebep olduğun için,

Veee en önemlisi yaptığım yemekler kötü bile olsa muteşem dediğin için, ev işlerinde bile bana iş bırakmadığın için.. çoooook Teşekkür ediyorumm :)

GÜNEŞİM,
Nar tanelerini kabuğunun içine tek tek yerleştiren yüce Rabbim; senin sevgini de benim içime koydu. AYAZ GÖZLÜM; O büyük RAB karpuzun içine nasıl tek tek dizdiyse çekirdeklerini, bizim de kaderimizi birbirine kesiştirmek için hayatı kare kare dizdi. Ve kesişti gözlerim gözlerinde BAHAR GÖZLÜM...
Ve o çekirdek toprağa düştü, yeni kurduğumuz hanemize.. sevgiyle, şefkatle, güvenle, ilgiyle, iyi günde de kötü günde de, her zaman ve her zeminde ya ruhumla ya bedenimle yanındayım, yakınındayım...

En kıymetlim' e , Kocam'a...

Canım , hayatım, ömrüm, can suyum , ilk aşkım , çocukluk aşkım , arkadaşım , eşim , dostum , sırdaşım ,erişilmezim , herşeyim.....İyi ki sen varsın , iyiki seni sevmişim ölürcesine , iyiki sen , sen varsın aldığım her nefeste.Bana rüya gibi bir sevgi , efsane gibi bir aşk ,en erişilmez en ulaşılmaz en kıymetli duyguları yaşattığın için,başının tacı yaptığın için , beni sana uğur getiren uğurböceği seçtiğin için seni seviyorum aşkım....

Allah Nazarlardan Esirgesin Bir Ömür Boyu İnsallah ... Masallah..:16::16: Sevgınız Askınız Sonsuza Dek... Baki Olur İnsallah.. :17::nazar::nazar::kkk:

Herkes cok guzel anlatmis askini. Bende kocacima yazayim o zaman :D

Herseyim; hayatima girdigin gunden beri icimde uçuşan o kelebekler sayende hep var. Beni o kadar cok el üstünde tutuyosun beni o kadar cok sevip koruyosunki sana ne kadar tesekkur etsem az. 7 aydir tanisiyoruz daha 3 aylik flört sonrasi girdik dunya evine :) Biliyorum bazen cok daraltiyorum seni annenle aramizda kaliyorsun ama affet kocacim cok seviyorum seni. Her haline hayranim. uyurkende cok tatli oluyosun herseyimm. Tatli deyince kiziyosun cocuk muyum ben diyosun ama tatlisin iste tatliiii :* Rabbimden dilegim agzimizin tadi hic bozulmasin sen hep beni boyle cok sev bende seninle yaslanayim. Ikimizden olan bir can dunyaya getirdigimiz gunude gorebilmemiz dilegiyle askim benim. Seni çok seviyorum. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herşeyden önce beni tertemiz saf yüreğinle sevdiğin icin minnettarım sana. Inan ki senden başka kimseler çekmez benim kahrımı hayatıma anlam kattığın gecemi gün gibi aydınlattıgın için çok teşekkür ederim. Yanındayken mutlu senden uzak yalnız ve Üzgünüm hayatımın erkeği. Seni çok seviyorum. Iyi benimsin iyi ki hayatımdasın... Hayat arkadaşım uzun yıllar mutlu mesut vir ömür yaşamamız dualarıyla. Senu çok seviyorum huzeyfem..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan yanimda uyuyan melek yüzlü sevgilim nefesim beni tamamlayan diğer yarim.bana kizdiginda bile bakislarina hayran olduğum kocam geleceğim her an yanimda her an kalbimde sevdiğim. En güvendiğim sigindigim evim cesaretim,en sevdigim siirim günüm güneşim,gecem parlayan yildizim.her karanlik gecenin sonundaki aydinlik sabahim.seni cok seviyorum sevgilim

Back