Canm kardeime

hem gözleim doluyo hem okumaktan vazgeçemiyorum.babasız olmak kadar zor bişey yok bu dünyada.ama inan Allah hep yanlarında olacak o küçük yavruların.Allah rahmet eylesin canım

bugün sen gideli 4 ay 13 gün oldu zaman nasıl geçyor her geçen günözlemini dahada arttırıyor
seni öylesine çok özledim ki anlatacak kelime yok hala boğazıma birşeyler düğümleniyor hala umudumu kaybetmedim kapı yada telefon çalacakablacığım diyen sesini duyacağım
rüyalarımada girmez oldun üstelik nasıl sarılıtordum sana nasıl hissediyordum sıcaklığını ne oldu küstünmü bana ablan kurban olsun melekyüzlüm sana ceylin büyüdü de dayısını tanıyamayacak olması nasıl üzüyor beni anlatamam sanaerva hala babam gelecek diyor ens biz ona kızdığımz zamanlar babam bana kızmazdı diyor bende babam gibi herşeyi güzel yapacağım diyor ahmete bana kjim resim yapacak demiş ahmette ben yaparım deyince babam kadar güzel yapamazsın demiş erva duyguya amcamda bizi babam kadar çok severmi diye sormuş benim babam beni çok severdi demiş geçenlerdede bana hala köpek uçmak istemiştiyi söyleyelimmi diye sordu babamla hep onu söylerdik enes sünnet oldu öylesine yakıştıki kıyafetleri gitgidede sana benzemeye başladı annem muratım diye seviyor öpüyor ervanın doğum günü yaklaştı üç yaşına girecek sen olmayacaksın yanında öylesine hırçın olduki seni ağzından düşürmüyor. mezarlığa gelince yanından ayrılmak istemiyor çiçeklerine su veriyor hele bir babam diyişi var içimiz parçalanıyor gözyaşlarımız dinmedi canım kardeşim dineceğede benzemiyor sen gittin biz yarım kaldık yattığın yer nurla dolsun sancıların işallah bitmiştir bu dünyada çok çektin işallah orada rahatsındır abladının güzel kardeşi ben yine yazarım sana çocukların bizlere emanet sen huzurlu uyu

öncelikle allah rahmet eylesn mekanı cennet olsun cnm

ben 30 yaşındayım 2,5 yıl oldu babamı kaybedeli zaman geçtikçe acı azalmıyo özlemle birlikte büyüyor bunu çok ii biliyorum ben bu yaşta babama muhtaçken o yavrular napsın çok zorr çokk

Allah gani gani rahmet etsin, topragi bol olsun,
size sabirlar dilerim. icim burkuldu yazacak kelime bulamiyorum.

Anım allah sabırversin size...mekanı cennet olsun ...yavruları baba hasretini nasıl dindirecek tek bir söz bulamıyorum çok zor ..........................

bu çok zor bir imtihan, kardeş bambaşka bir şey... Allah yardımcınız olsun inşallah size bıraktığı güzel yavrular size teselli olur, sizleri güldürür.....Allah rahmet eylesin (

allahım yattığı yeri nur eylesin, kardeş bambaşka bişidir.allahım size çok büyük sabırlar versin............

Canım gözlerim doldu inan.Benim de bir abim var bir an kendimi senin yerine koydum.Bambaşka bir şey olmalı.Allah nur içinde yatırsın,rahmet eylesin canım...

Hülyacım..ne denir ne söylenir..
acın çok büyük..okumaya yüreğim dayanmadı..sen acıyı yaşıyorsun..
Allahım büyük sabır versin sana,ailene yavrularına..kardeşine allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
beni hatırladınmı bilmem ocak annelerinden..

teşekkür ederim linay allah razı olsun

öylesine zrki anlatacak kelime bulamıyorum siteye yazmıştım belki hatırlarsın eşim böbreğini vermişti o bile yetmedi. allaha asi gelmiyorum ama dayanmak çok zor pazar günü babalar günü herkes babalarının elini öpüp hediye verirken benim yiğenlerim mezarlığa gidecek öylesine ufak ve çaresizler ki yürek dayanmıyor kızı allah babamı çokmu seviyor dediği zaman evet çok seviyor ondan aldı diye cevap verince bende babamı çok seviyordum ama dedi kelimeler işte o zaman kitleniyor iki üç yaşındaki çocuğa ölümü nasıl anlatırsın

kelimelerin hiç bi anlam ifade etmediği sözün tam bittiği yerrlerden birisi.allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.her ölüm erken ölümdür ama genç ölümde bambaşka bi acı. allahım sabırlar versin sizlere. mekanı cennet olsun yattığı yer nurlarla dolsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…