• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm kardeime

başınız sağolsun okurken içim yandı benim senin yangının yanında belki bir hiçtir fakat bende bir ablayım biran kardeşlerimi kaybetmişim gibi geldi acını paylaşıyor sonsuz sabırlar diliyorum

çok üzüldüm.allah sabırların en büyüğünü versin.çok zor.mekanı cennet olsun.
çocuklarına allah yüzlerine baksın ömürler versin.

Allah sabır versin. mekanını cennet eylesin. inşallah tüm sevdiklerimizle cennette beraber olmayı nasip etsin hepimize. acı hiç geçmiyor biliyorum ama dua etmenin faydası sonsuz. bolbol dua edelim. bende Fatiha mı okudum.Allah dualarımızı ulaştırsın onlara.yattıkları yer nur olsun inşaaallah.
tekrar sabır diliyorum size

allah hepinizden razı olsun.
günler geçiyor acı bitmiyor her geçen gün özlemi arttırıyor. bu yangın bitmez.. sanki bir rüyadayım uyanacağım. murat karşımda olacak kabus gördüm ablacığım diyeceğim boynuna sarılıp öpeceğim. ama bitmiyor. kızı annesine babam niye öldü diye sormuş annesi allah onu çok seviyordu yanına aldı demiş .ama bende çok seviyprdum babamı demiş. gün geçtikçe soruları artıyor verecek cevap bulunmuyor. ikibuçuk yaşındaki çocuğa ölümü nasıl anlatabilirsin sen bile anlamamışken.
dualarınızı eksik etmeyin ne olur. rabbim bu acıyı kimseye göstermesin

Allah rahmet eylesin Sizlere dayanma gücü versin Haktan geliyor boyun eğmekten başka çare yok
Ama muhakkak acısı çok büyük Allahım ennnn gecinden versin bu acıyı Eninde sonunda olacak elbet
BAzen annemi babamı krdşimi kaybettiğimi düşünürüm Aklıma öyle bir şey geldiği an gözlerim kendiliğinden akar Hep dua ederim "Allahım anneme babam krdşime bana hayırlı sğklıklı uzun ömürler ver" diye
Bazen bana bir şey olursa diye düşünürüm Yine arkamdan onların yaşayacakları acıların hayali bile ağlatır beni Allahım göstermesin görenede sabır versin
Çok zor anneye zor babaya zor krdşe zor eşe zor yavrucuklara zor

gözlerım doldu..tutamadım kendimi..bu acuyu hepimiz tadıcaz çok acıymıs en çok yakanlardanmış..söylenecek söz yok tesellısı yok..

Allah geride kalanlara sabır versin..
mekanı cennet olur inşAllah.
yavrularına sağlıklı uzun ömür versin Rabbim..
:çok üzgünüm:

okurken kendimi yerine koydum aklim almadi....
cok gercekten benim ablamlar ve kardesim en iyi dostlarimdir onlari yoklugu benim yoklugumdur zaten...
allahim sabir versin... nur icinde yatsin kardesin... mekani cennet olsun...

Rabbim sabırlar versin.. Çok güç biliyorum ama güçlü olmalısınız..
Kardeşim askere gideli 1 yıl oldu inanılmaz özledim..
Böyle bişey başıma gelse çıldırırım sanırım :çok üzgünüm:
Nur içinde yatsın :Saruboceq:

Kalbimin ta ortasına bi acı çöktü okuyunca bende bir sene önce abimi kaybettim 26 yaşındaydı hala içimiz yanıyor rabbim büyük peygamber sabrı versin tesellisi yok bu acının arkadaşım mekanı cennet olsun kardeşinin nurlar içinde yatsın

Gerçekten içim yandı benimde okuyunca, kardeş çok kıymetli ,kardeş acısı çok ağır derler hep..Allahım size şu mübarek saatlerde sabır versin ,o güzel çocuğa güzel,hayırlı bir gelecek nasip etsin inşallah....

Back