- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsunnnnn allahım kucağınaa almayı nasip etsin inşallahhhh
Canım cok sevındım inşallah saglıklı ve sorunsuz bı hamılelk donemı gecırırsın ve kolay bı dogumla bebısıne kavusursunhihoyyyt
Tebrikler... Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim
hadi hayırlısı,sağlıcakla kucağına alıp anne baba olmanın sevincini yaşar inş.:1hug:a.s.
allah kucağına almayı nasip etsin.tebrikler.
Tebrik ederim cnm
hayırlı olsun
darısı olmayanların başına
Tebrik ederima.s.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
canım tebrikleri.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cümlemizle beraber.
yüce rabbim isteyen olmayan herkeze versin inşallah.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok tebrik ederim canım..
nasıl sevindim anlatamam..
Allah sağlıcakla bi 9ay geçirmeni nasip etsin...
bu mubarek günlerde negüzel bihediye olmuş sana..
öpüyorum seni ve fasulyeniopuyorumnanaktan
Allah ikinizide nazarlardan korusun
tebrik ederim canım ALLAH sorunsuz bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin canım opuyorumnanaktan
ay deme yaaaaaaa hemşom hamile miiiiiii????? zemuszemuszemuszemuszemuszemus ay nasıl sevindim yaaaa tü tü tüüüüüüüü maaşallahhhhhhhh çabıcakkkk gelsin inşallahhhh!! :Saruboceq::Saruboceq:hahahhaa bak tekerleme de yaptım ayaküstü. canım benim çokkk ama çokkkk tebrik ederim annesiii, artık sende bir annesiinnnnn, bence annelik hamilelikle başlıyor. allah tamamına erdirsin hemşommm, bizler için de dua et..
:ecrin_bebek::CüvCüv:hihoyyytgamyoncuiremsu:lepi::hooray::teytey::sm_cool: