- 28 Eylül 2009
- 9
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi aburcuburcu
1 yumurtanın beyazı,1tatlı kasıgı bal ve 10 damla limon suyu her gün deneyn ck güzel oluyor.ben ayrıyeten havuc kremi kullanıyorum aktardan aldım mecitefendi markası ck gzel güneş kremi yerine kullanıyorum bu sene hiç güneş lekeleri olmadı önceki lekelerim var azcık gözümn altında onada peeling yapmayı düşmym ara ara bugday yagı sürüyorum hücre yeniliyor,ara ara da maden suyuyla yıkıyorum bütün sırlarımı verdim.opuyorumnanaktan
Derginin birinde doktor yazmıştı; ne kadar su içtiğiniz değil suyu vücutta ne kadar tuttuğunuz önemlidir diye canım. eğer içtiğin su kadar wc'yi ziyaret ediyorsan hiç içme derim :1no2: Ben de aynıydım çünkü bi bardak içiyorsam iki defa çıkıyordum. ılıtarak aralıklarla içmeye başlayınca faydasını gördüm. Su cilt pembeliği için çoooooooooooook yararlı :dance:yaa bende çok su içiyorum günde enaz 3 litre içiyorum bu durumda bi ayağım wc de oluyor. iş yerinde çok zor oluyor(((( su içemiyosanız bol bol elma yiyin çok güzelleştiriyo cildi.
yaa bende çok su içiyorum günde enaz 3 litre içiyorum bu durumda bi ayağım wc de oluyor. iş yerinde çok zor oluyor(((( su içemiyosanız bol bol elma yiyin çok güzelleştiriyo cildi.
arkadaşlar meraba
Hani insan bazen aynanın karşısına geçipte yüzüne falan bakıyor ya benim canım sıkılıyor işte onu yaparken :çok üzgünüm:
Daha parlak canlı temiz bir cilt istiyorum sivilcelerim yok ama cildim yıpranmış gbi sanki üstünde ölü bir deri var bana yardımcı olur musunuz taptaze bir cilt için. ama etkisi kanıtlanmış yöntemler olsun lütfeeen..... :çok üzgünüm: