Saç Rengi ve Saç Boyama Canlı kızıl istiyorum

Olips

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
8
6
28
Mereba kızlar ben yeni üye oldum saçımı canlı kızıla boyamak istiyorum açıcı kullanmadan ama bi türlü istediğim canlı kızıl tonunu tutturamıyorum koleston kor ateş kızılını önerdiler onu denedim saçımın alt kısımları koyu tuttu gene koyu yerleri nasıl açarım sizce bide canlı bi kızıl elde etmenin yolunu bilen varmı hangi boyayla boyamam gerekiyo yardımcı olun lütfen

Mereba kızlar ben yeni üye oldum saçımı canlı kızıla boyamak istiyorum açıcı kullanmadan ama bi türlü istediğim canlı kızıl tonunu tutturamıyorum koleston kor ateş kızılını önerdiler onu denedim saçımın alt kısımları koyu tuttu gene koyu yerleri nasıl açarım sizce bide canlı bi kızıl elde etmenin yolunu bilen varmı hangi boyayla boyamam gerekiyo yardımcı olun lütfen
Koyu yerlerini cok acik renge boyayip ustune mi kizil boyasan

Ben 1 yıldır şarap kızılı kullanıyorum.
Oryalle açtım üzerine boyadım.
Oryal olmadan mümkün değil istediğiniz renk tutmaz boşuna saçınız yıpranır.

Aslında oryal yerine açık sarı tonda bir boya alsamda açsam saçımı biraz dedimde olmaz dediler gratisteki görevliler falan oryal daha önce kullandım bikere yanlışmı kullandım bilmiyorum saçîmı yıpratmıştı bayağı kestirdim bende yine aynısı olur diye korkuyorum

Aslında oryal yerine açık sarı tonda bir boya alsamda açsam saçımı biraz dedimde olmaz dediler gratisteki görevliler falan oryal daha önce kullandım bikere yanlışmı kullandım bilmiyorum saçîmı yıpratmıştı bayağı kestirdim bende yine aynısı olur diye korkuyorum

Dikkatli kullanırsanız sorun olmaz çok uzun süre beklemiycek saç çok üst üste durmayacak. Bende bu şekilde yapıp kor ateş kızılı yaptım görebilceğiniz en canlı kızıl olur.

Ama açıcıyla yoğun kızıl şarap kızılı da gayet canlı duruyor

Bende açıcı olmadan kor ateş kızılı yaptım yeni çok koyu durmuyo ama alt kısımlar nedense koyu tutuyo üstlerden

Kuafor

Sağolun hepinizde cevap verdiğiniz için🙏🏻😍

Güzel bir kızıl istiyorsanız açıcı şart zaten sonuç mükemmel oluyor. Başka biri yardım ederse açıcıyı sürmeye o zaman daha kolay olur.

X