• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canlarımmm aranızda CHORİOMON çatlatma iğnesi vurulup hamile kalan var mı?

pinoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
219
52
43
Gaziantep
kızlar mrb; doktor klomen verdi kullandım 2 paket günde 3 tane olarak. kontrole gittim yumurta takibi için sol tarafta 3 adet 20mm yumurta göründü. choriomon çatlatma iğnesi verdi. ve ilişki günleri verdi. bu 2,kez denemem çatlatma iğnesini geçen ay başka iğne verdi vuruldum tutmadı. bu ay bakalım bu iğne ile tutacakmı.aranızda kullanıpta hamile olan var mı acaba..

yok mu kullanan arkadaşlarım :KK43:
Canım bende bu ay ilk kez bu iğneyi vurulcam.. İğneyi adetimin 12.günü sabah vurulmamı istedi.. Benim sol da 3 sağda 2 tane en büyüğü 19 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi.. Progestan verdi fitil olarak kullancam.. Sen nasıl sonuç aldın?? Olumlu

merhaba ben 2 yıllık evliyim 17-18 ay yasmin kullandım marttan beri korunmayı bıraktık ilk ay adetim 10gün gecikti sonraki ay 7 gün falan derken enson şuan 36. günde adet oldum ilk gecikdiğim ay dr kist gördü over kist adet olamadığın için olmuş dedi 3- 4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi gittim kistler hala duruo tamda yumurtalıkların üstünde adetimin 2. günü ve 21. günü hormon testleri istedi . tekrar ultrasyon cekıldım ultrasyon dr. yumurtaların sert catlama olmuo kendını yumurtalıklardan atamıo sanırım o yuzden orada birikip kist oluşturmuş dedi. kadın dgum dr. daha görmedi kan sonuclarım cıksın ole gidicem bakalım.
kızlar var mı böle bir durum yasayan sonucu ne tedavisi ne 2 gündğr canım çok sıkkın

Canım bende bu ay ilk kez bu iğneyi vurulcam.. İğneyi adetimin 12.günü sabah vurulmamı istedi.. Benim sol da 3 sağda 2 tane en büyüğü 19 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi.. Progestan verdi fitil olarak kullancam.. Sen nasıl sonuç aldın?? Olumlu
Canım hamilesin sanırım hangi ilaçları kullanmıştın bende senin gibi progestan kullanıyorum,

Back