sizin buraya yazı yazmaya vaktiniz var ama doktora gözüktürecek vaktiniz yok sanırım.Benim çocuğumun başına öyle bişi gelse ki bu ufak bişi dünyam durur yani...acil doktota gidin bebeğe yazık yaaa:18::84:
Genelde konuya cevabı ilk yazan kişi,kesinlikle öyle bir mesaj yazmalıdır ki,konuya cuk otursun,konu sahibini bir bozsun..Kızartıp bozartsın..Hiç kimsenin düşünemediği,taktir edilesi bir cevap versin ki,herkes onun mesajını beğensin,beğensinde beğensin..
Konuyu açan kadın,sabaha kadar kaç kez uyandı,kaç kez bebeğini kontrol etti,kafasındaki sorularla uykuya işkenceyle mi dalmaya çalıştı..Hem bebeğini,hem evini,hemde sabah gideceği işini düşünürken..Acaba siz ne yapıyordunuz?Kesin yan gelip yatıyordunuz!
Benimde 4 aylık bi bebeğim var..en az 3 ten aşağı dalamıyorum..Hatta 4..
Ben konu sahibini öyle iyi anlıyorum ki..
'En ufak birşeyde dünyam yıkılır' demişsiniz.Aman ne büyük marifet,aferin size..
Ben ki,o kadar pipirikli,o kadar hassas ve ince düşünen bir anneyken,şu an kendimi balta sapı gibi hissettim inanın..
Demek dünyada konu sahibinden ve benden daha daha iyi anneler varmış.MaşAllah size.
Benimde geçenlerde çocuğum kabız oldu.Mama değişikliğinden dolayı..
Hiçte dediğiniz gibi dünyam falan durmadı!Allah başka dert vermesin arkadaşım.
Kabızlık feci önemli bi rahatsızlık..ama belli bir gün müddeti vardır bilir misin..?
Mesela ben kk ya konu açacağıma,eşime dr unu arattım..ve dr'u 'bi haftaya kadar yapmaması normal' dedi..
ve bizde bi heves çocuğumun kaka yapmasını bekledik,ve nitekim yaptı.
Dediğim gibi,dünyamız falan durmadı,kk ya konuda açabilirdim..
Bi anneye yardım edileceğine,taş atılıyor ne yazık...
Konu sahibinin anneliğini,yazdığı cümlelerden taa buradan hissettim ben.
Kadının bi kendini parçalamadığı kalmış,daha ne yapsın?
Allah ın verdiği sıkıntıya şükretmezsek,Allah daha betirini verir..
Sizin dünyanız durmaya devam etsin en ufak birşeyde..Kendi tercihiniz.
Tontrikocum;Arkadaşlar çok güzel bilgiler paylaşmış zaten.
Benim söyleyeceğim,geçenlerde benim kızımda kabız oldu.
Dr aynen yukarda dediğimi söyledi..
Mama koyu bi mama,kusma maması olduğu için kabızlık yaptı..
Pirinç unuda aynı etkiyi yaptı sanırım..
Çok geçmiş olsun canım,Allah başka dert vermesin,ve inşAllah sorununuz çözülmüştür