- Konu Sahibi Lavanta1987
-
kizlar bu aya kadar bebek istedigimi hic dusunmemistim :))ozel bi his. canlarim batim 27 ocak. biliyorum daha cok erken ama iliskinin oldugu gun beyaz bi akintim vrdi. o gunden beri sivi bi akintim var. ve gogus uclarim koyulasti. midem geceleri osellikle tuhaf oluyo. sizcee. cok erken diilmi. amabsanki icimde bisiler oluyoo.
benim bat 12 şubat canııım.geceleri banada bişey oluyo kuscak gibi öğürtü geliyo kasıklarım agrıyo vs ama bilmiyorumm.27 şubat yazcaktın sanırım ocak yazmışsın akıntının sebebi yumurtlama tarihin olduğu için olabilir.
Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu: 4 aylık evliyim en son 20.03.2013 te regl oldum . bu son bir haftadır sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum sancı diyebilirim. kasıklarıma ve bacağıma kadar iniyor. henüz regl olmama 13 gün var.ve özellikle gece artan bel ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi. Karında şişlik aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı. Hamilelik istiyorum eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bu hamilelik belirtisimidir. Regl günüme çok var testte yapamıyorum sizinle paylaşmak istedim cvplarınızı bekliyorum teşekkürler..[/QUOTE
selam canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama psikoloji olarak kendimizi öyle ayarladığımız için belki öyle hissediyorsundur.mesela benim en erken belirtim hafif baş dönmesiydi.sonrasında aynı senin yazdıklarına benzer şeyler hissetmiştim.inşallah hamilesindir.
Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu: 4 aylık evliyim en son 20.03.2013 te regl oldum . bu son bir haftadır sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum sancı diyebilirim. kasıklarıma ve bacağıma kadar iniyor. henüz regl olmama 13 gün var.ve özellikle gece artan bel ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi. Karında şişlik aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı. Hamilelik istiyorum eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bu hamilelik belirtisimidir. Regl günüme çok var testte yapamıyorum sizinle paylaşmak istedim cvplarınızı bekliyorum teşekkürler..
canım adet günlerimiz aynı. bunlar hamilelikte olabilir. ama geçen ay benim yaşadıklarım aklıma geldi.... inş hamileliktir ama aklının bi tarafında vücudum yeni uyum sağlıyo diye de düşün... geçen ay bana doktor öyle söylemişti vucüdun yeni alışıyo bu değişiklikler ondan demişti.
senin inş bebektir canım...
ya benim de kasıklarıma ağrı giriyo adetime 5 gün var kan testi yaptırsam çıkarmı acill cevap lütfen ...
arkadaşlar benim adetimden 4 gün önce göğüslerim ağrırdı bu ay 15 gün önce ağrımaya başladı uçlarının büyüdüğünü farkettim ve renkli kısımda şişme ve çatlaklar var bugün ağrının 9. günü acaba yumurtlama ağrısı mı dedim o bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum adetime 5 gün var böyle arada ateş basıyor arada çok kısa kasıklarımda batma hissediyorum.en belirgin farklılık göğsümdeki şekil değişikliği.sizce hamile miyim
bence kendini hiç stresse sokma. regl gününü 4-5 gün geçsin kan testi yaptır.
Benimde bu ay regl öncesi normalden daha uzun süre ağrı oldu ve halâda ağrım var. göğüs şişkinliği acıyla karışık bir gerginlik... dün idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı reglimi 5 gün geçmişti.( reglime 5 gün kaladan itibaren idrar testi yaptım ve sonuç hep negatifti; olası regl günümü 3 gün geçtiğinde negatif sonuç devam ediyordu bende test yapmayı bırakmaya karar vermiştim,hala regl olamayınca son bir test yapayım dedim oda silik çıktı. ) bugün kan testine gittim sabah ve öğlen testimin sonucu pozitif çıktı.
bence kendini hiç stresse sokma. regl gününü 4-5 gün geçsin kan testi yaptır.
Benimde bu ay regl öncesi normalden daha uzun süre ağrı oldu ve halâda ağrım var. göğüs şişkinliği acıyla karışık bir gerginlik... dün idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı reglimi 5 gün geçmişti.( reglime 5 gün kaladan itibaren idrar testi yaptım ve sonuç hep negatifti; olası regl günümü 3 gün geçtiğinde negatif sonuç devam ediyordu bende test yapmayı bırakmaya karar vermiştim,hala regl olamayınca son bir test yapayım dedim oda silik çıktı. ) bugün kan testine gittim sabah ve öğlen testimin sonucu pozitif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?