Canlarım hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdiiiiii???????

Hala adet olmadımmmmmm:)))

lavanta1987 benimde dün regl günümdü ve hala olmadım.hiçbir belirtim yok ama ben genede dayanamadım ve gidip test aldım...sonuç negatif(( çoookk üzüldüm..şuan moralim çok bozuk. artık testlere bile inanmaz oldum, acaba erkenmi yaptım dedim ve gittim bi test daha aldım onuda 2 gün onra yaparım diyorum (regl olmazsam tabi) yani şimdiden test yapma derim moral bozuyo(((

canım inşallah hamilesindir.ben hamile kalmadan önce regl döneminde gögüslerim acayip şişerdi belim ağrırdı hamile kaldığım ay bunların hiç biri olmadı. sadece akıntım vardı o kadar. hiç belirti vermedi. ama herkeste farklı belirtiler verir bizim bi arkadaşın baygınlık geçirdiğini biliyorum... hayırlısı olsun inşallah...

Tatlım ben de yaptım hemen test hatta 2 tane aldım gelince birini yaptım çokkkk çokkk sonra silik çizgi çıktı ya da ben hayal görüorum:))) ama hala adet olmadım bende 2 gün sonra tekrar deneyeceğim. Sakın moralini bozma kuzum çünkü arkadaşımın kan testinde bile hemen çıkmadı hem onun hem kardeşinin idrar testinde de gözükmedi 15 gün daha bekledi o zman çıktı:)) olacak elbet olacak:))

Sağol canım cevapladığın için öncelikle:) inş. öyleyimdir. ben de de baş dönmesi var biraz ve deee yer ayağımın altından kayıyor sanki. hala olmadım. böyle krem rengine yakın bazen de süt gibi beyaz akıntı gelio ama hemen hasta olacakmışım şakır şakır sanki öyle hissediyorum. Karın bölgemin altında doluluk var ve bugun az az ama sık tuvalete gittim. yani 2 damlada olsa gidesim gelio normal miii:)))))))

Bende çok aşırı derece mide bulantısı olunca, haa tamam dedim kesin hamileyim ve öylede oldu. İlk test benimde başarısızdı, ertesi gün Birdaha yaptım işte ozaman gördüm bizim küçük cadıyı:))))

sende ne canını dinlemişsin helal olsun valla

İnşallah canım benim en kısa zamanda seninde olur. Az önce son yazdıklarını okudum, belirtiler sanki " hadi gözünüz Aydın" der gibi...

Ay ayyy ayyy inşşşşşaaallahhh:) hayatım boyunca hiç bu kadar bbeiş isteyeceğimiz sanmazdım. Kolay olur sanırdım cahillik işte:))) İnsanın başına gelince anlıyor. Rabbim her isteyene nasip etsin:))

Bende dün ögrendim 5 haftalik hamileyim. Allah herkeze nasip etsin insallah.
Adet günüme yakin kisik agrilarim basladi, bel agrisi, gögüslerim sisti, uclari kasindi ve damarlarim belirginlesti. Ve coook asiri halsizlik ve uyku basiyordu. Uykumu aldigim halde is yerinde gözlerim kapaniyordu resmen.

Hayırlı olsun tatlım: İnş. sağlıklı bir hamilelik geçirir ve alırsın bebişini kucağına darısı bizee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…