- Konu Sahibi Lavanta1987
-
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :d
Hala adet olmadımmmmmm:)))
Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn
lavanta1987 benimde dün regl günümdü ve hala olmadım.hiçbir belirtim yok ama ben genede dayanamadım ve gidip test aldım...sonuç negatif(( çoookk üzüldüm..şuan moralim çok bozuk. artık testlere bile inanmaz oldum, acaba erkenmi yaptım dedim ve gittim bi test daha aldım onuda 2 gün onra yaparım diyorum (regl olmazsam tabi) yani şimdiden test yapma derim moral bozuyo (((
canım inşallah hamilesindir.ben hamile kalmadan önce regl döneminde gögüslerim acayip şişerdi belim ağrırdı hamile kaldığım ay bunların hiç biri olmadı. sadece akıntım vardı o kadar. hiç belirti vermedi. ama herkeste farklı belirtiler verir bizim bi arkadaşın baygınlık geçirdiğini biliyorum... hayırlısı olsun inşallah...
Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn
Bende çok aşırı derece mide bulantısı olunca, haa tamam dedim kesin hamileyim ve öylede oldu. İlk test benimde başarısızdı, ertesi gün Birdaha yaptım işte ozaman gördüm bizim küçük cadıyı:))))
sende ne canını dinlemişsin helal olsun valla
Allah bize de o küçük cadılardan nasip etsin:)
her yaşadığını insan ona yoruyor da ondan :)))) Allah bilir ilgisi bile yoktur ama umut işte:)))
İnşallah canım benim en kısa zamanda seninde olur. Az önce son yazdıklarını okudum, belirtiler sanki " hadi gözünüz Aydın" der gibi...
İnşaallah tatlım :) psikolojik değildir bu belirtiler inş:)saka bi yana inşallah umduğun beklediğin gibidir rabbim herkese nasip etsin
Hayırlı olsun tatlım: İnş. sağlıklı bir hamilelik geçirir ve alırsın bebişini kucağına darısı bizee:))Bende dün ögrendim 5 haftalik hamileyim. Allah herkeze nasip etsin insallah.
Adet günüme yakin kisik agrilarim basladi, bel agrisi, gögüslerim sisti, uclari kasindi ve damarlarim belirginlesti. Ve coook asiri halsizlik ve uyku basiyordu. Uykumu aldigim halde is yerinde gözlerim kapaniyordu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?