canlarım bişey sorcam bakar mısınız...

R

rabia87

Ziyaretçi
kızlar burda bi msj okurken gördüm, aklıma takıldı, erkekleri elde tutmak için sevdiğini göstereceksin ama içinde de hep bi kuşku, korku bırakacaksın yazmıştı birisi. valla mantıklı geldi CADIARZU sizce bu nasıl yapılır? bana tecrübelerinizden, hal ve hareketlerinizden, sözlerinizden biraz bahseder misiniz? a.s.

ooo cok zor, ımkansız gıbı garıp bısey bana da hep öle derler de yapılmıcak bı sey ooo
ıcınde hakıkaten ona karsı bazı hareketlerınde ırenclık tasımalısın

mesela sana dokunmasından uyuz oluon ama bazen katlanıyosun
bu durumda hıc dokundurtmuyosun böle hıı evet dıyosun ya da sevdıgını soyleyınce o,
tabı tabı haklısın dıyıp gecıstırıyosun e halıyle kafasında soru ısaretı kalıo

ama zor tabı sevıyosan :)

canım tabiki seveceksin onada bi şekilde belli edeceksin fakat ummadığın ve sana ters gelen bi hareketindede aklında soru işareti olacak ona göre hareket edeceksin yoksa sürekli kuşku içinde yaşarsak o sevgiyi yaşayamaz yaşatamayız...yerimseniben

Ben buna inanmıyorummmm...Seven kişi zaten sevdiğini kaybetmekten hep korkar ki ayrıca bir çabaya ihtiyaç duyulmaz.Gerçekten seviyorsa sevdiği hep yanında olsun ister ve ona göre davranır..:kahve:

gülbeyazcım benim bahsettiğim kuşku sende değil erkekte olacakmış. yani beni seviyo mu bu kız diye arada düşünecek korkacak fln.. ama nasıl olacak, nasıl yapcaz bilmiyorum.

hmm pardon canım ya anlayamamışım valla onu bende bilemedim şimdi ...öğrenince banada haber et bende öğriniym bari...yerimseniben

bi taktik verecek yok mu yaa senağlama

cnm her istediğine evet deme sırf seviyosun diye, yani kendin gibi ol, ondan önce nasılsan aynen öyle ol, doğal ol,
ona bağımlı olma diyim ben eniyisi

cnm her istediğine evet deme sırf seviyosun diye, yani kendin gibi ol, ondan önce nasılsan aynen öyle ol, doğal ol,
ona bağımlı olma diyim ben eniyisi

kesinlikle katılıyorum, biz sevdik mi gözümüz ondan başkasını görmüyor, her dediğine tamam diyoruz, her istediğini yapıyoruz, sevgimizi daha çok gösteyioruz, üzerine titriyoruz, kıskançlık krizlerine giriyoruz...

Buradaki bazı arkadaşlar bilirler, burada hala benim başlığım da duruyor, sevgilimi kız arkadaşlarından deli gibi kıskandım ve çok belli ettim., devamlı tartıştım... Ama yine ben özür diledim. Ama bu son özür dileyişim olacak, bundan sonra karşısındaki alıştığı çirkef ben olmayacak. Erkeklerin yapısında kaçanı kovalamak var, çok üzerine düştüğünde kendileri bırakıyo ilgiyi. Bugün hiç arayıp sormadım kendisi aradı. Kendisi buluşalım diyene kadar ben teklif etmeyeceğim bi süre. Hatta belki ilk buluşmak istemesinde bile kabul etmeyebilirim bi takım bahaneler uydurarak. Çok içimden gelince öperim severim ama her zaman yapmamaya çalışıcam. Gün içinde çok arayıp sormicam. Bu zamana kadar 7 günün 5 gününü neredeyse birlikte geçiriyorduk, böyle olmayacak bundan sonra. Özlediğimde özlediğimi söylemicem. Telefonunu eline aldığında kim diye asla sormicam. Biz bu kadar sık görüşmediğimiz zamanlarda hiçbir kıskançlık belirtisi göstermezdim, kendisi beni kıskandırmaya çalışırdı, aa nasıl olur nasıl bakarlar sana bile demezdim.

Yani lafın kısası içimden geldiği gibi davranmayacağım. hiçbişiden anlamıo bu erkekler

aşkından ölsen de bunu bilmesin,her zaman diil ,gerektiği zaman seviyorum de...
çok güvensen de ''cok güveniyorum sana'' deme.....
üstüne çok düşüp ,çocuk gibi pohpohlama ,onun yapmasını sağla...
yerine göre dominant, despot, ve kuralların oldugunu hissettir....
kendine o kadar özgüvenin olsun,begenin olsun ki o bunun farkında olsun..
bir erkege '' sensiz hiç birşeyimi diil,sensiz de çok şeyim'' i yaşatın...

ya ama ben şimdiye kadar hiç böyle değildim. yapma dediklerinizin hepsini aşırı derecede yaptım son limitte yani. şimdi nasıl değişebilirim. birden soğudum sansın da istemiyorum ama ne biliyim onsuz bir hiçmişim gibi de düşünmesin.. uff dengeyi sağlayamıyorum been :çok üzgünüm:

ne zaman kuşkucu davranan bir insan gördümse cevresindeki sevdiklerini kaybettiklerini gördüm
kuşkularınızı içinizde saklayın
kuşkularınız sevdiklerinize baskı yapmanıza ve onları kaybetmenize sebeb oluyo
ortada kötü bişiler varsa bişilerin kuşkularınızla zorlamalarınızla ortaya cıkmasını deil kendiliginden ortaya cıkmasını bekleyin
ortaya cıkmış gibi görünen herşeyde gerçekte göründügü gibi olmayabilr bunları unutmayın

............................

Son düzenleme:
ya ama ben şimdiye kadar hiç böyle değildim. yapma dediklerinizin hepsini aşırı derecede yaptım son limitte yani. şimdi nasıl değişebilirim. birden soğudum sansın da istemiyorum ama ne biliyim onsuz bir hiçmişim gibi de düşünmesin.. uff dengeyi sağlayamıyorum been :çok üzgünüm:

valla canım yumurta kapıya dayanmadan insan anlayamıo... baskıların onu ilişkinizi bitirme safhasına kadar götürmesin buna dikkat et. ben de o dengeyi hiç sağlayamıyorum ama dün kopma noktasına geldik yine benözür diledim onun haksız olmasına rağmen. amab undan sonra daha dikkat edicem maalesef. ya ben bunu yazmıştım galiba :roflol: zırt pırt aramicaksın işte biraz o arasın. biraz sen. kıskandığını da belli etmiceksin, içinde patlasın ama onun yanında pek aldırmıomuş gibi yap. valla bu erkekleri hiç anlamıorum, şuna bak ne taklalar atıoruz burda beyefendilerin keyfini bozmamak için ya... offf! ya bırak boşver düşünme , onlar bizi düşünüo mu bu kadar ya aman sinir oldum gece gece :eek:klava:

Bu yapılabilir ama zamanla, ilk yıllar flört dönemi güzel geçer problemler büyük değildir aslında o insanla hayatı paylaşmaya başlayıncada güzel gider her şey ama bi gün gelir sizin çırpındığınız kadar o çırpınmıyordur eski söylediği nağmeleri sadece yıldönümlerinde falan söylüyordur içten seviyodur sizin kadar sevgisini göstermez şikayet edersiniz ama sonuç alamazsınız siz o geceleri uyurken bile gider bakarsınız nefes alıyor mu? diye her duanızda onu da anarsınız Allahım beni ondan ayırma diye ama sonra onu içten sevmesine sizde alışmaya başlarsınız sonra kendinizde bi kaç deneyim yaşarsınız deneyimden kastım ilişkinizle ilgili sorunlar çıktığı vakit onun bakış açısının ne kadar farklı olduğunu görürsünüz çevreye bakarsınız bir çok çift bi şekilde ayrılıyordur ya ölüm ya ihanet ya şiddet giriyordur aralarına neticede sizde insansınız hatalar insanlara mahsustur o zaman onun sizi aldattığını ya da diğer ayrılma nedenlerini hayal edersiniz bunları kefenize koymaya başlarsınız anlarsınız ki insan yanlız doğar yanlız ölür siz kimi vazgeçilmez yaparsanız kaybettiğinizde acısı ve yıkımı çok kötü olur, o çok sevdiğiniz uğruna her şeyi feda edebileceğiniz insanın sorunlarınıza bakışı çok farklıdır sizi çok üzen şey onu hiç üzmüyodur ve üstünde durmaz o zaman onun bi gün çekip gidebileceğini bile düşünürsünüz, kısacası kalbiniz kırıldıkça bu korkular kuşkular içe yerleşir ama artık siz normal karşılamaya başlarsınız ya da ilişkinin başında hissedeceğiniz yıkımla aynı olmaz

angelscret ıyı guzel ama sızınkı ılerlemıs yılların beraberlıgının soncuunda olan bır olay, sızın ılıskının sonuda kötuye gıdıyor olabılır,
rabıanın ılıskısı gıbı , onlarınkı daha hızlı ılerlıyor bu surecte tabıkı cunku yenı baslayan ılıskı ,

Bu ne ya ..ben hiç yapamam bu tarz şeyler.seviyorsam severim sonuna kadar..ama bu fikre katılıyorum doğru bu olay...kul köle olmicaz bunlara...yalnız bu su demek oluyor bu kaz kafalı erkekler demek ki oyun oynamayı seviyorlar yani bunlara oyuncu olucaksın camba zolucaksın..bunlar doğallıktan hoşlanmaz ne kadar doğal severiz deseler d enerde bi mini etek makyaj harikası silikon görseler koşar bunlar bunlara doğal olmicaskın aslında bunlara acımayacaksın da ah Allahım ah bizi nedne duygusal yarattın niden biz niden?

ayy evet uvercınka, ben son mısal bööle sev sev op op dıyodu sevıyodum ne ıstese yapıyodum yapmaya calısıyodum,
neyse guzeldı yahu :KK70: o da yapıyodu ne ıstesem cunku, way be ama bu ılıskıler de bıtebılıyomuşşş hayat işte.. :nazar:

ya kızlar evet ya, biz zannediyoruz ki sevgililerimiz bizi içten içten sever, öyle her dk belli etmez, ki bazı durumlarda böyle daha makbul oluyor ağır erkek havalarında fln diye.. biz de sevdik mi çocuğumuz gibi seviyoruz, üstlerine titriyoruz düşünüyoruz ilgileniyoruz sürekli, çok sevdiğimizden yapıyoruz ama bu sefer de sıkılıyorlar beyfendiler.. halbuki hepsi bizim anaç ve duygusal yapımızdan kaynaklanıyor.. gidiyorlar kendilerini süründüren, naz yapan, it gibi koşturan kadınlara vuruluyorlar ya reva mı bu!! sonra da kadınlara düşman oluyorlar.. her istediğini yapmıcaksın işte, her dakika msjlar atıp güzel güzel sözler şiirler yazmıcaksın, seni inadına kıskandırmaya çalışsa da kıskanmıyormuş gibi yapacaksın.. bazı şeyleriyle ilgilenmiceksin.. onu ne çok sevdğini bilcek ama aynı zamanda da içinde arada sırada bi acaba olcak.. AMA NASIL NASIL NASIL BU SAATTEN SONRA!! beceremiyorum yaw, denemeye kalkıyorum bu sefer de küsmüşüz gibi sanki buzzzz gibi duruyorum pffffffffff....

X