- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #1.661
Günaydın bende geldim naber şekerler
oh sende iyi ki erken uyandın
gece aramışsın seninkini , bana sonuçlarla gel!
iyi cnm nerlerdesn sen
Hoşgeldin sarı şekerim
Dün görüşemedik senle, özledim seni
hıı aradım kızmadı sağolsun
biraz yumuşama var sanırım :26:
Canlarım 2 gündür bi oyuna sardım kulübe girmeye fırsat kalmıyo bugün gireyim de hasret gidereyim dedim. Nazarım ne var ne yok anlat bakalım. Ladym aramışsın aranızın düzeldiğini söyle bana lütfen
Canlarım 2 gündür bi oyuna sardım kulübe girmeye fırsat kalmıyo bugün gireyim de hasret gidereyim dedim. Nazarım ne var ne yok anlat bakalım. Ladym aramışsın aranızın düzeldiğini söyle bana lütfen
kaldı 4 gün.
ya süt limaaan ya toz duman
yok kuzum düzelmedi ama iyi davrandı yani kızmadı
ahhhhh ahhhhhh sabırrrrrrr diyorm da geçmiyo 24 saati doldurup sesini duymayınca cinnet geliyo la bana dün akşamm nefes alamıyodum resmen bi duydum sesini hoooppp herşey uçtu gitti
kuzularım günaydınn
napıyoruz başlık başlık geziyor muyuz yine
kuzularım günaydınn
Bu geceye kadar sallar seni, gece gene yapışırsın telefona
sabret. iyi gidiyorsun kanka
Ben seni hiç ihmal edermiyim. Bu seferlik affet bebeğim. İşe geldim ama hala gözlerim açılmıyo benimBi oyun buldun 320 lik yapmaaa
banane! hergün halimizi hatrımızı sor
Değişiklik yok, bildiğin gibi sarı şekerim, gene bir cumartesi ve gen ben işteyim
Senden beklentiler çok yüksek biliyosun dimi. Ben ayrıldığınızı asla düşünmüyorum. Ufak bi kavga kırgınlık oldu inş atlatıcaksınız bebeğimyok kuzum düzelmedi ama iyi davrandı yani kızmadı
Senden beklentiler çok yüksek biliyosun dimi. Ben ayrıldığınızı asla düşünmüyorum. Ufak bi kavga kırgınlık oldu inş atlatıcaksınız bebeğim.
ahhhhh ahhhhhh sabırrrrrrr diyorm da geçmiyo 24 saati doldurup sesini duymayınca cinnet geliyo la bana dün akşamm nefes alamıyodum resmen bi duydum sesini hoooppp herşey uçtu gitti
aynen gündüz sorun yokta
nyse s.e
Kirmizuuu
hoşgeldin . bi an önce evlende sana gelin demek istyorum ya
kuzularım günaydınn
Ben seni hiç ihmal edermiyim. Bu seferlik affet bebeğim. İşe geldim ama hala gözlerim açılmıyo benim
Bugün merhameti izleyeceğim
balıııımmmm
hehe bende bana gelin denmesini istiyoırum aslında istersen sen şimdiden başla alışayım bende
hııı izlememiştin dmi pi. ediyim mi he ediyim mi ediyim mi sonunu söyliyim mi