Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Onun eşinin naz çektiğini sanmıyorum ya benim bebeğim 5 yıl sonra oldu çok değerli kedi diyo banada sinek demişti bikere gıcık kadın bi kerede aa öldün sanıyodum yaşıyomusun dedi bende nie eşimde gözünmü var ölünce senmi karılık yapıcan dedim acayip sinirimi bozuyo durmadan bir laf normalde takmam ama derdi ne bukadar laf söylüyoo anlamadım

Zannetmiyorum ne kedisi benim tosunum olucak diyo ben o arada cinnet geçirdim tabi teli kırdım eşimde gelmedi bile ne halde naaptı diye ailesi herşeyi :KK14: Kaza yaptı 3 ay yattı kakamadan ailesinden bir allahın kulu gelmedi hala değerli ama ben bundan sonra yapacağımı biliyorum..

:KK50: bu halinde eşinin de böyle yapması hiç hoş değil aramıştır belki ama ulaşamamıştır gerçi ev telinden de arayablirdi
olsuuun sen gerçekten sinir yapma düşünmen gereken tek şey bebeğin kmse ondan önmli değil
hiçbişeye canını sıkma :KK50::KK50::KK50:

Neyse teşekkür ederim kızlar daha sakinim şimdi
Normalde kimseyi takmam lafı söyler geçerim ama hassas bir mevzu olduğu için çok sinirlendim ve üzüldüm
Bebeğimin totosunu bile göstermicem onlara doğsun (umurlarında olmaz ama)yinede göstermicem.
Bu devirde gerçekten insanlara iyi niyetle yaklaşılmıyor kullanıcan değerli olucan

Normalde kimseyi takmam lafı söyler geçerim ama hassas bir mevzu olduğu için çok sinirlendim ve üzüldüm
Bebeğimin totosunu bile göstermicem onlara doğsun (umurlarında olmaz ama)yinede göstermicem.
Bu devirde gerçekten insanlara iyi niyetle yaklaşılmıyor kullanıcan değerli olucan

malesef öyle herkes çıkarcı bencill
sennn üzülme tabiii kiiii
bebişinin totosunu düşün :KK9:
sakinleştirir o seni annesi :emir_bebek::emir_bebek:

Onun eşinin naz çektiğini sanmıyorum ya benim bebeğim 5 yıl sonra oldu çok değerli kedi diyo banada sinek demişti bikere gıcık kadın bi kerede aa öldün sanıyodum yaşıyomusun dedi bende nie eşimde gözünmü var ölünce senmi karılık yapıcan dedim acayip sinirimi bozuyo durmadan bir laf normalde takmam ama derdi ne bukadar laf söylüyoo anlamadım

Zannetmiyorum ne kedisi benim tosunum olucak diyo ben o arada cinnet geçirdim tabi teli kırdım eşimde gelmedi bile ne halde naaptı diye ailesi herşeyi :KK14: Kaza yaptı 3 ay yattı kakamadan ailesinden bir allahın kulu gelmedi hala değerli ama ben bundan sonra yapacağımı biliyorum..

Kadınlar hamilelik döneminde biraz duygusal ve alıngan olurlar. Bence sendede biraz alınganlık var.

Ama bu yinede halasının yaptığı terbiyesizliği ört bas etmez ..

Bence çevredeki söylenenlere bu kadar çok aldırma . Çocuğunu eline aldıktan sonra , hiç biri umrunda olmayacak . Her ailede var böyle dengesizce ne konuştuğunu bilmeyen insanlar ..

Boş yere onunla ağız dalaşına giripte , kendini , eşini ve bebeğini germe canım ..

Bırak gösterme , kediymiş. Ah ulan bana gelicek biri , doğuracağım velet için kedi diye hitap edicek varya ..
Ben onu bu çenemle , mahvederim.

Ama sen sakin ol (=

malesef öyle herkes çıkarcı bencill
sennn üzülme tabiii kiiii
bebişinin totosunu düşün :KK9:
sakinleştirir o seni annesi :emir_bebek::emir_bebek:

:KK9::KK9::KK9:
Geçenlerde bir film izlemiştim minenin totosunu düşün diye diye ceset taşıyodu adam o aklıma geldi Sağsağlim diye bir film :KK9:
Kürkleri gördüm ama hiç kalpleri yok kalpsiz olurmu heçç..

Bırak gösterme , kediymiş. Ah ulan bana gelicek biri , doğuracağım velet için kedi diye hitap edicek varya ..
Ben onu bu çenemle , mahvederim.

Ama sen sakin ol (=

Gaza getirme ulaa benii dükkan uzak yoksa o hışımla gitseydim Sülalede manşet haber olurdum şoook şoook şookkk flaşş flaşş flaşş
Hevuk halayı aforoz ettiii :KK9::KK9:
Bebeğimin totosunu yesin o :KK19::KK19:

Gaza getirme ulaa benii dükkan uzak yoksa o hışımla gitseydim Sülalede manşet haber olurdum şoook şoook şookkk flaşş flaşş flaşş
Hevuk halayı aforoz ettiii :KK9::KK9:
Bebeğimin totosunu yesin o :KK19::KK19:

Çok pis gaza getiririmmmmm :KK14:

Bırak ya ne totosu , totosu bebişlerin en tatlı yeri . Hiç birşeyini yemesin o :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kedi gibi tırnakları olsunda yırtsın herkesi :KK53::KK53::KK53:

işteee kalpten kürklüğe yükseliyor
kürklü onlar :KK1:
biz kalpliyizz:KK23:

Senelerdir burdayım üşenmesem yazsaydım şimdi benimde kürküm olucaktı ahh ahh
kALPLİ OLMAK İSTEMİYORUM BEN ne geliyosa başıma ii niyetimden hiç sevmiyorum beni :KK20::KK20:
Anam nasihat etseydi desydi kızım seven mikilir miken sevilir o bile yeterdi valla ozaman sevdirirdik kendimizi :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Satilik-Caps-Arsivi-Inci-Sozluk-uyeligi-hediye__35347861_0.jpg

kALPLİ OLMAK İSTEMİYORUM BEN ne geliyosa başıma ii niyetimden hiç sevmiyorum beni :KK20::KK20:
Anam nasihat etseydi desydi kızım seven mikilir miken sevilir o bile yeterdi valla ozaman sevdirirdik kendimizi :KK9::KK9::KK9::KK9:

üşengeççç seniiii :KK23:
boşveeeeeeeeeer takma kmseyiiiiiiiiii

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

images

X