Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Müsade istemene gerek yok be hevuk (=

Hayırdır neyin var ?

Teşekkür ederimm..
Şimdi çok uzun bi hikaye gerçekten dinlemeye hazırmısın?(şaka)
Eşim aradı akşam üstü (gebişim ben 5 yıl sonra hamile kaldım)
Canın bişey istiyomu diye sordu bende turşu ve simit dedim bi çalışanı gelicekti zaten bişey almaya benden
Halasıda yanından bukadar ne naz yapıyo alt tarafı bir kedi doğurucak dedi cinnet geçirdim telefonumu kırdım ama çokkk sinirliyim hala
Ne öküz insanlar varya :KK47:gidip oraya birsürü laf sayıp ağzını burnunu kürekle dağıtasım var ohhhyyss bukadar :KK14:

Teşekkür ederimm..
Canın bişey istiyomu diye sordu bende turşu ve simit dedim bi çalışanı gelicekti zaten bişey almaya benden
Halasıda yanından bukadar ne naz yapıyo alt tarafı bir kedi doğurucak dedi cinnet geçirdim telefonumu kırdım ama çokkk sinirliyim hala
Ne öküz insanlar varya :KK47:gidip oraya birsürü laf sayıp ağzını burnunu kürekle dağıtasım var ohhhyyss bukadar :KK14:

Kendi doğurduğu kedilere hamileyken kocasına hiç mi naz yapmamış o ?
Boşver be canım ..

Bak eşin , seni düşünüp arıyor . Hayatım birşey istiyor musun diye soruyor . Bundan daha güzel ne olabilir ki ..

Halası onu demiş , bu bunu demiş diye bozma morelini ..

Bebişin Allah'ın izniyle doğduğunda bebişine dersin , halanın kucağındayken onu tırmala dersin . Görür o kadın kediyi ..:KK53:

Teşekkür ederimm..

a aaaa tövbe tövbee tabi ki canın isticek ve eşinde üstüne düşücek bence eşin vermiştir ağzının payını ?

vermiş midir :44:

sinirlenmeeeeeeeeeee bebişini düşün btüüüüün sinirini hissediyodur o şimdi sana

anne sakiiiinnn olll diyodurrr :emir_bebek::emir_bebek:

Kendi doğurduğu kedilere hamileyken kocasına hiç mi naz yapmamış o ?
Boşver be canım ..

Bak eşin , seni düşünüp arıyor . Hayatım birşey istiyor musun diye soruyor . Bundan daha güzel ne olabilir ki ..

Halası onu demiş , bu bunu demiş diye bozma morelini ..

Bebişin Allah'ın izniyle doğduğunda bebişine dersin , halanın kucağındayken onu tırmala dersin . Görür o kadın kediyi ..:KK53:
Onun eşinin naz çektiğini sanmıyorum ya benim bebeğim 5 yıl sonra oldu çok değerli kedi diyo banada sinek demişti bikere gıcık kadın bi kerede aa öldün sanıyodum yaşıyomusun dedi bende nie eşimde gözünmü var ölünce senmi karılık yapıcan dedim acayip sinirimi bozuyo durmadan bir laf normalde takmam ama derdi ne bukadar laf söylüyoo anlamadım
a aaaa tövbe tövbee tabi ki canın isticek ve eşinde üstüne düşücek bence eşin vermiştir ağzının payını ?

vermiş midir :44:

sinirlenmeeeeeeeeeee bebişini düşün btüüüüün sinirini hissediyodur o şimdi sana

anne sakiiiinnn olll diyodurrr :emir_bebek::emir_bebek:

Zannetmiyorum ne kedisi benim tosunum olucak diyo ben o arada cinnet geçirdim tabi teli kırdım eşimde gelmedi bile ne halde naaptı diye ailesi herşeyi :KK14: Kaza yaptı 3 ay yattı kakamadan ailesinden bir allahın kulu gelmedi hala değerli ama ben bundan sonra yapacağımı biliyorum..

X