- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #1.481
Aynı konuya sinirliyim hala .
Yani sen kızının ne kadar sinirli biri olduğunu biliyorsun . Niye hala bunu bildiğin halde dikine dikine gidiyorsun be kadın .. !
hoşgeldnnn bacııımmmm
görüşürüz abla kolay gelsiiin yine geeeeeeeeellllllllllll :80:
Teşekkürler, gene gel.
bulamadınız mı beğenemedi mi bişi
gelirim tabi fırsat buldukça kızlar,sağolun
Buldu ya aldık . Valla kasıldım sinirdem . Kollarıma iğne batıyor sanki ya ..
Sen neler yaptın
gel tabi
2 tane dizi izledim o kdar
canım skıldı
sinir yapma o kdar boş yere yıpratma kendni bee
Yemekten sonra gelicem skypeye kanka .
tmm açık değil zaten anaa şmdi bi nick gördüm
psikomarmelad
o nedir ya
Benim canım sıkıldı gelebilirmiyiimmm???
Heryeri dağıtıp kurşuna dizmek istiyorum bazı insanları bang bangg
Şok oldum birden o ne ki dedim ya
Benim canım sıkıldı gelebilirmiyiimmm???
Heryeri dağıtıp kurşuna dizmek istiyorum bazı insanları bang bangg
Müsade istemene gerek yok be hevuk (=
Hayırdır neyin var ?
nazar nickini ayça yapıcakmış duydun mu
Bu arada kalpler çoğalmış hıı
Teşekkür ederimm..
Şimdi çok uzun bi hikaye gerçekten dinlemeye hazırmısın?(şaka)
Eşim aradı akşam üstü (gebişim ben 5 yıl sonra hamile kaldım)
Canın bişey istiyomu diye sordu bende turşu ve simit dedim bi çalışanı gelicekti zaten bişey almaya benden
Halasıda yanından bukadar ne naz yapıyo alt tarafı bir kedi doğurucak dedi cinnet geçirdim telefonumu kırdım ama çokkk sinirliyim hala
Ne öküz insanlar varyagidip oraya birsürü laf sayıp ağzını burnunu kürekle dağıtasım var ohhhyyss bukadar
Teşekkür ederimm..
Şimdi çok uzun bi hikaye gerçekten dinlemeye hazırmısın?(şaka)
Eşim aradı akşam üstü (gebişim ben 5 yıl sonra hamile kaldım)
Canın bişey istiyomu diye sordu bende turşu ve simit dedim bi çalışanı gelicekti zaten bişey almaya benden
Halasıda yanından bukadar ne naz yapıyo alt tarafı bir kedi doğurucak dedi cinnet geçirdim telefonumu kırdım ama çokkk sinirliyim hala
Ne öküz insanlar varyagidip oraya birsürü laf sayıp ağzını burnunu kürekle dağıtasım var ohhhyyss bukadar
evet kazen cvp vermiş benm soruma kalplerle ilgili yeni değişiklik yaparken aksilik çıkmış ondan gitmiş kalpler ama geri döncek dedidöndü de
bi de artık 30binin üstünde olanlarda kürk görünüyor
Kürk mü
Onun eşinin naz çektiğini sanmıyorum ya benim bebeğim 5 yıl sonra oldu çok değerli kedi diyo banada sinek demişti bikere gıcık kadın bi kerede aa öldün sanıyodum yaşıyomusun dedi bende nie eşimde gözünmü var ölünce senmi karılık yapıcan dedim acayip sinirimi bozuyo durmadan bir laf normalde takmam ama derdi ne bukadar laf söylüyoo anlamadımKendi doğurduğu kedilere hamileyken kocasına hiç mi naz yapmamış o ?
Boşver be canım ..
Bak eşin , seni düşünüp arıyor . Hayatım birşey istiyor musun diye soruyor . Bundan daha güzel ne olabilir ki ..
Halası onu demiş , bu bunu demiş diye bozma morelini ..
Bebişin Allah'ın izniyle doğduğunda bebişine dersin , halanın kucağındayken onu tırmala dersin . Görür o kadın kediyi ..
a aaaa tövbe tövbee tabi ki canın isticek ve eşinde üstüne düşücek bence eşin vermiştir ağzının payını ?
vermiş midir :44:
sinirlenmeeeeeeeeeee bebişini düşün btüüüüün sinirini hissediyodur o şimdi sana
anne sakiiiinnn olll diyodurrr