- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
evt eylulde 2 yıl olck ha oldu ha olacak derken evlendık bıde 2 yıl oldu ıyımı ınsan sasıyor yaaaama nıkah kıyılırken cok heyecanlanmıstım varyaaa zangır zangır tıtrıyodum nıkah memuru siz bilmem ne kabuledıyomusunz iviiiiiiittt cok heyecanlanmıstım yaaa
bizde esmi nikahı yaptık ben teyin isticem de o yüzden insan heyecan yapıyo tabi
simdi nüfus cüzdanında falan evli yazıyo ya cok acayip
hayır yok ama burda benımle evlenen bı hemsire arkadas var ve dıger coğusuhamıle bı en kaldım ben daha bıraz zamana bıraktım tam hazır değilim ama tatlı bır kızım olsn cok ısterdım yaaa düşünmüyoda değilm hanii
aaa siz resmiyete dömüssünz karı kocaolmussunuz kiii ondan pembe gelinsin sen benceöğretmen falansın tayın fn dıosn
evet ya ne güzel olur bn bayılıyorum cocuklara bu gidişle pek beklemıcek gibiyim allah nasip ederse inşallah tabi
bi kzın olsa onu süsleyip giydrsen onun mutlulugu baska hiç bişeyde yoktr heralde
aynen süslü püslü patiska yapcam onu ben ama saglıklı olsunda farketmezz dimi ya eşin meslek ne bizimki hala ünisi bıtelı 4 sene oldu hala yok bu kursu yok su kursu sınavı evde tek aldım bu hafta gene
tabiki önce saglık
esim mühendis ne okudu kı kurs falan :26:
sen calısıyomusun[/QUOTE
ahahah bıngooo benımkide muhendissssben calşıyodum ama eşimin memleketınde bransımda calısmam söz konusu değil 2 senedir calışmıorm
hoşgeldin tabikii
Hoşgeldin resti , naber ?
Ne çene var sizde besiz benide geçtiniz
üzüm üzüme baka baka karardı şekerim
t.ederm :) üye olalı bayağı oldu ama pek giremedm anca girebiliyorum bi müsaade alayım dedm :)