Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

bizde esmi nikahı yaptık ben teyin isticem de o yüzden insan heyecan yapıyo tabi
simdi nüfus cüzdanında falan evli yazıyo ya cok acayip

bizde esmi nikahı yaptık ben teyin isticem de o yüzden insan heyecan yapıyo tabi
simdi nüfus cüzdanında falan evli yazıyo ya cok acayip

aaa siz resmiyete dömüssünz karı kocaolmussunuz kiii ondan pembe gelinsin sen bence öğretmen falansın tayın fn dıosn

evet ya ne güzel olur bn bayılıyorum cocuklara bu gidişle pek beklemıcek gibiyim allah nasip ederse inşallah tabi
bi kzın olsa onu süsleyip giydrsen onun mutlulugu baska hiç bişeyde yoktr heralde

evet ya ne güzel olur bn bayılıyorum cocuklara bu gidişle pek beklemıcek gibiyim allah nasip ederse inşallah tabi
bi kzın olsa onu süsleyip giydrsen onun mutlulugu baska hiç bişeyde yoktr heralde

aynen süslü püslü patiska yapcam onu ben ama saglıklı olsunda farketmezz dimi ya eşin meslek ne bizimki hala ünisi bıtelı 4 sene oldu hala yok bu kursu yok su kursu sınavı evde tek aldım bu hafta gene

aynen süslü püslü patiska yapcam onu ben ama saglıklı olsunda farketmezz dimi ya eşin meslek ne bizimki hala ünisi bıtelı 4 sene oldu hala yok bu kursu yok su kursu sınavı evde tek aldım bu hafta gene

tabiki önce saglık
esim mühendis ne okudu kı kurs falan :26:
sen calısıyomusun

[n[/QUOTE

ahahah bıngooo benımkide muhendissss ben calşıyodum ama eşimin memleketınde bransımda calısmam söz konusu değil 2 senedir calışmıorm[/QUOTE]

hadi ya ne cok ortak yönümüz varmış
hmm memleketine götürdüyse o kadarına kalanıcak artık demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…