- 27 Ekim 2011
- 903
- 1
- Konu Sahibi LadyMarmelad
Aaa hicdee.. Pisirik kizin tekiyim bnden korkmayin. Bi tanisaniiz cok seversiniz
tanısırsak ustundeki gazları kenardaki aparatları ve cantadaki kılıcı sakıceyee bırakırsan neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hicdee.. Pisirik kizin tekiyim bnden korkmayin. Bi tanisaniiz cok seversiniz
Ben tanıdım kızlar. hiçte sevmedim . çok sevdim
Beniiii beniiiiiii.nazariiiiniiiii.. optuuuuuummm.
tanısırsak ustundeki gazları kenardaki aparatları ve cantadaki kılıcı sakıceyee bırakırsan neden olmasın
avatardaki gülşen bubik kendi sulu kulelı naciye abe döverım hesabı ama şirin kız bellüüü su şirin cadılardan
Bu ne be eller yukari donlar asa gibi biber gazimsiz surdan siuraya adimimi atmam vallahi ve tillahiii. Tmm sana puskurtmem. Pembis alisikmis ona fisfis yprim
pembe gelin hayırlı olsn evlenıyon heralde yakında hayırlı olsn şimdiden inşallah pembe pancurlu evınde olur
sağol canım eylülde inşallah fena olmaz aslında pembe panjur da
bu arada darısı basına mı demelıyım yoksa evlimisn
evliyim hemde dolu dolu 1 bucuk seneeee severek evlendım ama aynı eve gırınce daha değişik bir panjurdan baktım
maşallah
allah bi yastıkta kocatsın
neden kız hayırdr gözümü korkutma
yok kız ne korkutcam dedıkoduculardan ve fırsatcılardan ne kadar uzaksan evlilik dünyadaki en guzel sey sevdiğin adamla uyanmak onunla tv izlemek yada sarılmak bunlar paha bıcılemez
ama genede ayn eve gırınce herkesin kişiliği daha net cıkıyor aslında kımse kımseyı net tanımıyooo evlenmeden karsılıklı saygı sevgı ve sadakatı korudun mu en onemlisi 2 ve 3 sahıslarkarısmadımı en guzeli hayırlı olsn cnm tekrar bende eylül geliniyim kız
öyle tabi ya biz de ne zamandr birlikteyiz ama yeri geldkce yeni bi özelliğini öğreniyo insan evde birlikte yasamak daha farklıdır haliyle ama olsun herşeye ragmen sevfdiğin insanın yanıda olması cok güzel
way eylülde 2 yıl mı olucak bebiş falan var mı