Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

ben biber gazından molotoftan bıktım burda :KK53:
kk da da geldı muhabbeti benı buldu ya :KK53::KK53:
bu nasıl bi bag aramızda kopamıyoruz :KK53:

tanısırsak ustundeki gazları kenardaki aparatları ve cantadaki kılıcı sakıceyee bırakırsan neden olmasın :KK1:

Bu ne be eller yukari donlar asa gibi :KK53: biber gazimsiz surdan siuraya adimimi atmam vallahi ve tillahiii. Tmm sana puskurtmem. Pembis alisikmis ona fisfis yprim :KK53:

pembe gelin hayırlı olsn evlenıyon heralde yakında hayırlı olsn şimdiden inşallah pembe pancurlu evınde olur

Eveeetttt hatun kisiliklerrrr, sabah 8 de uyanacagim icin artik uyumam gerek zira sabh uykumu alamamis vaziyette olmk istemiyorum :KK14:
Musadenizle ben zibariyorum. Siziiiiii Salyali salyalu opuyrumm:KK53: sabah gorusurz insallah.

ıykkkk salyalı zümüklüüü öptü gıttı gadın biber gazı yetmezmiş gibi :KK1::KK1::KK1: haydın ıyı geceler kıslar görüsmek ümidiylen

yok kız ne korkutcam dedıkoduculardan ve fırsatcılardan ne kadar uzaksan evlilik dünyadaki en guzel sey sevdiğin adamla uyanmak onunla tv izlemek yada sarılmak bunlar paha bıcılemez :KK53:

nebilim farklı bı pencereden baktım deyınce tırstım bı an :KK53:
aynen öyle 3. bi kişi dahil oldu mu işler karışabiliyo allah korusun kem gözlerden dedıkoduculardan :nazar:

ama genede ayn eve gırınce herkesin kişiliği daha net cıkıyor aslında kımse kımseyı net tanımıyooo evlenmeden karsılıklı saygı sevgı ve sadakatı korudun mu en onemlisi 2 ve 3 sahıslarkarısmadımı en guzeli hayırlı olsn cnm tekrar bende eylül geliniyim kız

ama genede ayn eve gırınce herkesin kişiliği daha net cıkıyor aslında kımse kımseyı net tanımıyooo evlenmeden karsılıklı saygı sevgı ve sadakatı korudun mu en onemlisi 2 ve 3 sahıslarkarısmadımı en guzeli hayırlı olsn cnm tekrar bende eylül geliniyim kız

öyle tabi ya biz de ne zamandr birlikteyiz ama yeri geldkce yeni bi özelliğini öğreniyo insan evde birlikte yasamak daha farklıdır haliyle :KK53: ama olsun herşeye ragmen sevfdiğin insanın yanıda olması cok güzel:KK16:
way eylülde 2 yıl mı olucak bebiş falan var mı :emir_bebek:

öyle tabi ya biz de ne zamandr birlikteyiz ama yeri geldkce yeni bi özelliğini öğreniyo insan evde birlikte yasamak daha farklıdır haliyle :KK53: ama olsun herşeye ragmen sevfdiğin insanın yanıda olması cok güzel:KK16:
way eylülde 2 yıl mı olucak bebiş falan var mı :emir_bebek:

evt eylulde 2 yıl olck ha oldu ha olacak derken evlendık bıde 2 yıl oldu ıyımı ınsan sasıyor yaaa :KK52: ama nıkah kıyılırken cok heyecanlanmıstım varyaaa zangır zangır tıtrıyodum nıkah memuru siz bilmem ne kabuledıyomusunz iviiiiiiittt :KK1::KK1::KK1: cok heyecanlanmıstım yaaa

hayır yok ama burda benımle evlenen bı hemsire arkadas var ve dıger coğusuhamıle bı en kaldım ben daha bıraz zamana bıraktım tam hazır değilim ama tatlı bır kızım olsn cok ısterdım yaaa düşünmüyoda değilm hanii

X