- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.161
ingilizlerle turkler arasinda ozel bi anlasma var, ankara anlasmasi. kolaylikla is vizesi alinabiliyor.
ben aslinda izmirde hukuk okuyodum, biraktim geldim. once hukuk okumaya devam etcektim burda, sonra uzun uzun dusundukten sonra, sevdigim isi yapmaliyim dedim. simdi kendi capimda biseyler yazip para kazanmaya caliscam.
aslinda sosyoloji gibi bi bolumde egitimime devam da ediyordum ama simdi bebek bekleyince, isler degisti biraz. daha kariyere odaklanmaliyim diye dusunuyorum.
dalga mı geçtin anlayamadım
ingilizlerle turkler arasinda ozel bi anlasma var, ankara anlasmasi. kolaylikla is vizesi alinabiliyor.
ben aslinda izmirde hukuk okuyodum, biraktim geldim. once hukuk okumaya devam etcektim burda, sonra uzun uzun dusundukten sonra, sevdigim isi yapmaliyim dedim. simdi kendi capimda biseyler yazip para kazanmaya caliscam.
aslinda sosyoloji gibi bi bolumde egitimime devam da ediyordum ama simdi bebek bekleyince, isler degisti biraz. daha kariyere odaklanmaliyim diye dusunuyorum.
neden ki? yanlis bisey mi soyledim?
hmm cocuk da yaparım kariyer de dıyosun yani
neyse bebegini kucagına al da saglıklı bir şekılde kariyeri yaparsın zamanı gelınce
kaç yasındasın bu arada
ingilizlerle türkler arasnda antlaşma var ankara antlaşması kolaylıkla iş vizesi alınabliyor dedin ya :26:
ay birden dalga geçtn gibi geldi :26:
20 kusur yasindayim:d
20 kusur yasindayim:d
kolaylikla dememin sebebi, normalde baska bi ulkenin vatandasi olsan mesela, senede £100000 felam -hatta daa fazla- kazanman lazim ki ingilterede is vizesi alabilesin. ama turkler icin oyle degil, senede £15000 kazanarak, is vizesi alabiliyosun.
hmm cocuk da yaparım kariyer de dıyosun yani
neyse bebegini kucagına al da saglıklı bir şekılde kariyeri yaparsın zamanı gelınce
kaç yasındasın bu arada
o nasıl bi yaş tanımlamasıdır
21 le 29 arasında baya fark var ama neysem
tabi yapicam kariyer de, mecbuuur
bebek geliyor, dalga gecmeyi birakip para kazanmaya baslamam lazim.
o nasıl bi yaş tanımlamasıdır
21 le 29 arasında baya fark var ama neysem
dmi dmiii
ama 25ten büyük bi küsürat galıba sanırsam yoksa söylerdi
internette daha sonra aleyhime delil olacak ibareler birakmak istemiyorum da
yok yok kucugum aslinda da, 4 senede 1 yas atlamaya basladim simdidenyani dusunsene, suan problem degil ama, simdiden yalan soylemeye baslamazsam 45 yasindayken 32 yasinda oldugumu nasi iddia edebilirim ki, diymi ama
hatunlar sohbetinize doyum olmuyo ama uyku vaktim geldı de geciyo bıle yarın görüşmek üzere iyi geceler
ben kaçar
hatunlar sohbetinize doyum olmuyo ama uyku vaktim geldı de geciyo bıle yarın görüşmek üzere iyi geceler
ben kaçar
söyle gıcık etme bizi
ben 23 pembişde 24 yaşında
yaaa seeeeeeeeeeeeeen ya seeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:26:
ya seeeennnnnnnnnnnn ya seeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
aynen aynen,, benim de kafam agirlasti iyicene, hastaliktan sanirim. uzanayim azcik.
hepinizi iyi geceler, tekrar gorusmek dilegiyle..
mucxxx