- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.121
yarın da tatil acıgım yeni film tavsiyelerıne
kih kih yarin ebemi arayip sorcam bakalim ne dicek. haftasonu gecsin diye bekledim, haftasonu gecti, benim grip gecmedi.
nasi bi film istersin? romantik olsun mu?
bugün kıyamet günü diye bi film izledim aşk filmi değil ama gerçek yaşamdan alınmış
konusu da bi aile tatile gidiyor taylanda orda tsunamı vuruyo bunları hepsi dağılıyo bi yerlere birbirlerini öldüler zannediyolar ama sonunda bluyolar birbirlerini çok güzeldi çok duyguluydu iyiydi yani
ara ara allah korusun ihmale gelmez :26:
düzel tabi bn geldm diye düzelmişsindir
sukur sukur, allah tadimizi kacirmasin. biraz sikici bi gece, yalniz basima kalakaldim evde.
evet sevgilii anne adayı
romantik filmler tercihimdir
ayy dayanamıyom öyle dramatik sahnelere cok sulugözümama mutlu sonmuş izleyebilirm
bi de stillex in tavsiyesi vardı bakcaktım adını unuttum ya
Tabii yaaa iyi geliyorsunuz bana
kihkih+))+)
o zamaaan milyon tane onerebiliriim..
love me if you dare diye bi film izlemistim, fransiz filmiydi sanirim. ama coook degisik bi hikaye. sonu da cok degisik. siddetle tavsiye ederim.
ruby sparks diye bi film izlemistim. orda da yazarin yazdigi karakter gercek bi kiza donusuyo ve yazar kizi yonlendirebiliyo. bu da cook degisik bi film.
henuz izlemediysen, what dreams may come diye bi film var. anlatilmaz yasanir, izlemediysen illa ki izle derim.
son olarak da safe haven diye bi film izledim. cok degisik degildi, amerikan filmi. ama sonunda dumur oluyo insan. ortalama da olsa tavsiye ederim.
kihkih+))+)
o zamaaan milyon tane onerebiliriim..
love me if you dare diye bi film izlemistim, fransiz filmiydi sanirim. ama coook degisik bi hikaye. sonu da cok degisik. siddetle tavsiye ederim.
ruby sparks diye bi film izlemistim. orda da yazarin yazdigi karakter gercek bi kiza donusuyo ve yazar kizi yonlendirebiliyo. bu da cook degisik bi film.
henuz izlemediysen, what dreams may come diye bi film var. anlatilmaz yasanir, izlemediysen illa ki izle derim.
son olarak da safe haven diye bi film izledim. cok degisik degildi, amerikan filmi. ama sonunda dumur oluyo insan. ortalama da olsa tavsiye ederim.
ruby sparks değişikti evet ilginçti
diğerlerini izlemedim bakiyim bakiiim
ben sulugöz değilmdir ama ağladım vala tutamadm kendmi
alışıncaaaa öyle oluyor
ben sulugöz değilmdir ama ağladım vala tutamadm kendmi
alışıncaaaa öyle oluyor
o zmn bnde izliyim aglıyım zaten kocişimi özledım bahanesi olur rahat rahat ağlarım
tipler de cok tatli degil miydi+) ozellikle de kiz, guzel desen guzel degil, cirkin desen cirkin degil ama cooook tatli
bu arada ben de isterim film tavsiyesi, degisik degisik olanlardan,,
film dedigin sasirtmali, diymi ama
ayy kiyamamm , nerde ki kocan, ne zamandir uzakta?
sende mi filmkolik çıktın
ne güzel ne güzel
beni şaşırtan ve etkileyen en güzel filmlerden birisi
My Name is Khan
pembişim snde izle muhakkak çok güzel bi film
farklı yerlerde calısıyoruz canım sadece resmi nikahımız var düğün eylülde inşallah ben takılıyorum öyle kocam kocam dıye
baya uzaktayız ama az kaldı inşallah kavuşucaz
yazdim kenara, izlicem muhakkak.
ya aslinda cok izlemem ama boyle bazen birikir tavsiyeler, bi baslarim, gunler surer+) sinema gunleri gibi+)
sende mi filmkolik çıktın
ne güzel ne güzel
beni şaşırtan ve etkileyen en güzel filmlerden birisi
My Name is Khan
pembişim snde izle muhakkak çok güzel bi film
allah kolaylik versin, isin zormus. benimki gecen sene 2 ayligina turkiyeye gitmisti, beni yalniz birakti burda. ilk 10 gun son giydigi t-shirtu cikarmadim ustumden (evet pisim, pasakliyim biraz) , yastigina sarildim sarildim agladim. cok kotuydu.
allah kavustursun.
allah kolaylik versin, isin zormus. benimki gecen sene 2 ayligina turkiyeye gitmisti, beni yalniz birakti burda. ilk 10 gun son giydigi t-shirtu cikarmadim ustumden (evet pisim, pasakliyim biraz) , yastigina sarildim sarildim agladim. cok kotuydu.
allah kavustursun.