Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

ingilizlerle turkler arasinda ozel bi anlasma var, ankara anlasmasi. kolaylikla is vizesi alinabiliyor.

ben aslinda izmirde hukuk okuyodum, biraktim geldim. once hukuk okumaya devam etcektim burda, sonra uzun uzun dusundukten sonra, sevdigim isi yapmaliyim dedim. simdi kendi capimda biseyler yazip para kazanmaya caliscam.

aslinda sosyoloji gibi bi bolumde egitimime devam da ediyordum ama simdi bebek bekleyince, isler degisti biraz. daha kariyere odaklanmaliyim diye dusunuyorum.

:KK53::KK53::KK53:
dalga mı geçtin anlayamadım :KK53::KK53::KK53:

ingilizlerle turkler arasinda ozel bi anlasma var, ankara anlasmasi. kolaylikla is vizesi alinabiliyor.

ben aslinda izmirde hukuk okuyodum, biraktim geldim. once hukuk okumaya devam etcektim burda, sonra uzun uzun dusundukten sonra, sevdigim isi yapmaliyim dedim. simdi kendi capimda biseyler yazip para kazanmaya caliscam.

aslinda sosyoloji gibi bi bolumde egitimime devam da ediyordum ama simdi bebek bekleyince, isler degisti biraz. daha kariyere odaklanmaliyim diye dusunuyorum.

hmm cocuk da yaparım kariyer de dıyosun yani :KK9:
neyse bebegini kucagına al da saglıklı bir şekılde kariyeri yaparsın zamanı gelınce :KK53:
kaç yasındasın bu arada :KK1:

ingilizlerle türkler arasnda antlaşma var ankara antlaşması kolaylıkla iş vizesi alınabliyor dedin ya :26:

ay birden dalga geçtn gibi geldi :26::KK17:

kolaylikla dememin sebebi, normalde baska bi ulkenin vatandasi olsan mesela, senede £100000 felam -hatta daa fazla- kazanman lazim ki ingilterede is vizesi alabilesin. ama turkler icin oyle degil, senede £15000 kazanarak, is vizesi alabiliyosun.

20 kusur yasindayim:d

20 küsür derkeeeeeeeeeennnnnnnn :KK53::KK53::KK53::KK53:

kolaylikla dememin sebebi, normalde baska bi ulkenin vatandasi olsan mesela, senede £100000 felam -hatta daa fazla- kazanman lazim ki ingilterede is vizesi alabilesin. ama turkler icin oyle degil, senede £15000 kazanarak, is vizesi alabiliyosun.

ilginçmiş ya bilmiyodum :26:

internette daha sonra aleyhime delil olacak ibareler birakmak istemiyorum da:KK70:

yok yok kucugum aslinda da, 4 senede 1 yas atlamaya basladim simdiden:KK70: yani dusunsene, suan problem degil ama, simdiden yalan soylemeye baslamazsam 45 yasindayken 32 yasinda oldugumu nasi iddia edebilirim ki, diymi ama:KK70:

söyle gıcık etme bizi :KK19::KK19::KK19:

ben 23 pembişde 24 yaşında

yaaa seeeeeeeeeeeeeen ya seeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:26:
ya seeeennnnnnnnnnnn ya seeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:KK53::KK53:

X