Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

yarın da tatil acıgım yeni film tavsiyelerıne
:KK53::KK53::KK53:

bugün kıyamet günü diye bi film izledim aşk filmi değil ama gerçek yaşamdan alınmış

konusu da bi aile tatile gidiyor taylanda orda tsunamı vuruyo bunları hepsi dağılıyo bi yerlere birbirlerini öldüler zannediyolar ama sonunda bluyolar birbirlerini çok güzeldi çok duyguluydu iyiydi yani :KK51:

kih kih yarin ebemi arayip sorcam bakalim ne dicek. haftasonu gecsin diye bekledim, haftasonu gecti, benim grip gecmedi.

ara ara allah korusun ihmale gelmez :26:

bugün kıyamet günü diye bi film izledim aşk filmi değil ama gerçek yaşamdan alınmış

konusu da bi aile tatile gidiyor taylanda orda tsunamı vuruyo bunları hepsi dağılıyo bi yerlere birbirlerini öldüler zannediyolar ama sonunda bluyolar birbirlerini çok güzeldi çok duyguluydu iyiydi yani :KK51:

ara ara allah korusun ihmale gelmez :26:

ayy dayanamıyom öyle dramatik sahnelere cok sulugözüm :KK43: ama mutlu sonmuş izleyebilirm :KK53:
bi de stillex in tavsiyesi vardı bakcaktım adını unuttum ya :KK31:

evet sevgilii anne adayı :emir_bebek:
romantik filmler tercihimdir :KK53:

kihkih+))+)

o zamaaan milyon tane onerebiliriim..

love me if you dare diye bi film izlemistim, fransiz filmiydi sanirim. ama coook degisik bi hikaye. sonu da cok degisik. siddetle tavsiye ederim.

ruby sparks diye bi film izlemistim. orda da yazarin yazdigi karakter gercek bi kiza donusuyo ve yazar kizi yonlendirebiliyo. bu da cook degisik bi film.

henuz izlemediysen, what dreams may come diye bi film var. anlatilmaz yasanir, izlemediysen illa ki izle derim.

son olarak da safe haven diye bi film izledim. cok degisik degildi, amerikan filmi. ama sonunda dumur oluyo insan. ortalama da olsa tavsiye ederim.

kihkih+))+)

love me if you dare diye bi film izlemistim, fransiz filmiydi sanirim. ama coook degisik bi hikaye. sonu da cok degisik. siddetle tavsiye ederim.

ruby sparks diye bi film izlemistim. orda da yazarin yazdigi karakter gercek bi kiza donusuyo ve yazar kizi yonlendirebiliyo. bu da cook degisik bi film.

henuz izlemediysen, what dreams may come diye bi film var. anlatilmaz yasanir, izlemediysen illa ki izle derim.

son olarak da safe haven diye bi film izledim. cok degisik degildi, amerikan filmi. ama sonunda dumur oluyo insan. ortalama da olsa tavsiye ederim.

ruby sparks değişikti evet ilginçti :KK53::KK53:
diğerlerini izlemedim bakiyim bakiiim :KK53:

Son düzenleme:
kihkih+))+)

tesekkür ederım canım ruby sparks ı cok begenmiştim güzeldi senaryo falan :KK9: cesaretin var mı aşka da cok güzel :KK16:
diğerlerini izledım de sonuncuyu izlememişim aklımda bulunsun :KK34:

tipler de cok tatli degil miydi+) ozellikle de kiz, guzel desen guzel degil, cirkin desen cirkin degil ama cooook tatli:KK70:

bu arada ben de isterim film tavsiyesi, degisik degisik olanlardan,,

film dedigin sasirtmali, diymi ama:KK70:

sende mi filmkolik çıktın :KK53::KK53::KK53:
ne güzel ne güzel
beni şaşırtan ve etkileyen en güzel filmlerden birisi
My Name is Khan
pembişim snde izle muhakkak çok güzel bi film

farklı yerlerde calısıyoruz canım sadece resmi nikahımız var düğün eylülde inşallah ben takılıyorum öyle kocam kocam dıye :KK53::KK53:
baya uzaktayız ama az kaldı inşallah kavuşucaz :KK55::KK55:

allah kolaylik versin, isin zormus. benimki gecen sene 2 ayligina turkiyeye gitmisti, beni yalniz birakti burda. ilk 10 gun son giydigi t-shirtu cikarmadim ustumden (evet pisim, pasakliyim biraz) , yastigina sarildim sarildim agladim. cok kotuydu.

allah kavustursun.

sende mi filmkolik çıktın :KK53::KK53::KK53:
ne güzel ne güzel
beni şaşırtan ve etkileyen en güzel filmlerden birisi
My Name is Khan
pembişim snde izle muhakkak çok güzel bi film

izledim kuzum harbiden güzel film yapıyo adamlar :KK9:
bakınız : ghajini farklı bi senaryosu vardı onun da bi de black var o da cok güzel

allah kolaylik versin, isin zormus. benimki gecen sene 2 ayligina turkiyeye gitmisti, beni yalniz birakti burda. ilk 10 gun son giydigi t-shirtu cikarmadim ustumden (evet pisim, pasakliyim biraz) , yastigina sarildim sarildim agladim. cok kotuydu.

allah kavustursun.

düğünden sonra cok daha zor olur tabi :KK14:
amin inşallah canım:KK16::KK16:

X