- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.681
ayrılamazsın zannediyo, uzun süren ilişkilerde bu dezavantaj işte. erkekler hep böyle düşünüyor!
bırak arasın dursun , hiç cevap verme. 3*4 gün sonra ciddi ciddi konuş.. bu ne genişlik yahu.
Ben olsam uyurduum
öle valla bende duş alıp dışarı çıkcam kafam dağılır belki bnde uyuym düşünmym diodum ama kendime yazık ya o orda denizdeyken ben tavuk gbi yatmyım ohh deniz keyfinin de içine ettm
haketti ama. yiyosa keyif ypsın bu saatten sonra, hadi bakalım.
takma kafana artık canım.[
bu arada sen nerelisin?/B]
askerde die bişey demiyoz die şımardı ne olsa askerdeym ben dio biz robotuz sanki arayıp duruyo şimdi aklı başına gelsin kaç gündür yaptığı tripler yeter artık dün hadi düzelsin aramış die aşkımlı konuştum hiçbişey olmamş gbi gece 11 e kadar ne msj attı ne aradı 11 de ii geceler ddi okadar sabahta insan bi günaydın der denize gidiyom ddi ve gtti olacaklara katlansın artık 5 sene olcak die kesin gözüyle bakıyo herhalde
Kızzzlarr !!!! canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama kendime gelmem lazım önerileriniz ? ılık bir duş mu alsam hızlıca :/ Su da söyledim o da gelecek :/
Ne iş yapıyorsn ki?:44:yok canm takmıyom zaten amacıma ulaştımnormalde izmirliym ama bursaya atandım 5 ay önce
Banada anlatın ne oldu lan
Ne iş yapıyorsn ki?:44:
Asker psikolojisi.
tam senlik bi konu kanka
Banada anlatın ne oldu lan
asker tripleri canma tak etti şikayet ediyom
Abi ben herife gıkımı çıkartamıyorum. Sonra biliyorsunuz nabıyo
sus sus. aklıma getirme.
ayy güler msn ağlar msn'lık bi durum
Ne iş yapıyorsn ki?:44:
Asker psikolojisi.
tam senlik bi konu kanka
Valla ya, ben hala inanamıyorum olan bitenlere..
Valla ya, ben hala inanamıyorum olan bitenlere..
Kızlarrrrr üfleyin çok sıcakladım çok yoruldum
nerden geliyorsun elekkçii