- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.661
bakarken öylede iş almaya gelince beğenemiyor insan
en snunda amaaaan bu olsun işte diyoruz
kızlar ben gidiyorum film falan izlicem gelirim yine :80::80:
kızlar ben gidiyorum film falan izlicem gelirim yine :80::80:
görüşürüz canım
bende dışarı cıkıp biraz stres atayım kederlendim yine çeyizi falan düşününce
Sıkma canını herşey gönlünce olur inşaAllah
hadi iyi gezmelerr
çok sinirliymm çok
düzelmedik ki daha bide üstüne inat yapar gibi denize gittibide face resm koymuş delirmemek elde deil
Dün onu savunmuuştum ama bugün yemez!
Bu ne cesaret hakkaten! bir de kıbrıs!
Face'deki resmi nasıl ki? Ara cingar çıkar bence!
aman bacaklarnı çekip koymuş klasik denize gidenlerin fotosu millet napcaksa onun kıllı bacaklarını msj atyom cvpta vermyo
aradım denizden çıkmış beyfendi msjları görmemiş bn burda ne haldeyken gidip keyfine bakıyon istemyom bitti ded,im naparsa yapsın bu ne ya kimin için kendimi üzüyom şimdi bana suç atıyo bn burda keyif mi yapıom dio hergün nelerle uğraşıom dio üste çıkmaya çalışıo yapıo işte bide nispet yapar gbi resmini koyuyo tabi tepki verdim ya rahatı kaçtı
sinir olmıcak gibi değil ki.
arama sorma biraz aklı başına gelene kadar
üzülerek kendine ediyosun..
askerde die bişey demiyoz die şımardı ne olsa askerdeym ben dio biz robotuz sanki arayıp duruyo şimdi aklı başına gelsin kaç gündür yaptığı tripler yeter artık dün hadi düzelsin aramış die aşkımlı konuştum hiçbişey olmamş gbi gece 11 e kadar ne msj attı ne aradı 11 de ii geceler ddi okadar sabahta insan bi günaydın der denize gidiyom ddi ve gtti olacaklara katlansın artık 5 sene olcak die kesin gözüyle bakıyo herhalde
5 senenin vermiş olduğu rahatlık var herifte..
süründür tabi müsthktır ona.
fix laf: ben askerim!
dio zaten bitmiceğini sende biliyon die sürtsün burnu şimdi paçası tutuştu arayıp duruyo tabi 2 gün tavır yapar döner diodur kendi hayatını yaşar kız ağladığıyla üzüldüğüyle kalsın
ayrılamazsın zannediyo, uzun süren ilişkilerde bu dezavantaj işte. erkekler hep böyle düşünüyor!dio zaten bitmiceğini sende biliyon die sürtsün burnu şimdi paçası tutuştu arayıp duruyo tabi 2 gün tavır yapar döner diodur kendi hayatını yaşar kız ağladığıyla üzüldüğüyle kalsın
Kızzzlarr !!!! canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama kendime gelmem lazım önerileriniz ? ılık bir duş mu alsam hızlıca :/ Su da söyledim o da gelecek :/