Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

sakin ol kuzum celallenmişsin yıne:KK14:
dönmek istiyorsan biletini alsın annen ordan parayı gönderemedıyse :26:
Aklıma gelmedi mi sanıyorsun ? Bunu teklif ettiğimdede cebinde para yokken mi bincen otobüse diyo .
Allahım burdakiler bana para veriyorlar zaten yola çıkmadan önce. Ama ben istemiyorum almak. Bu yüzden koşturuyorum .
Artık bekleyeceğim pazartesiyi.Yapcak bişi yok .

Aklıma gelmedi mi sanıyorsun ? Bunu teklif ettiğimdede cebinde para yokken mi bincen otobüse diyo .
Allahım burdakiler bana para veriyorlar zaten yola çıkmadan önce. Ama ben istemiyorum almak. Bu yüzden koşturuyorum .

canım sen okuyor musun o yüzden mi uzakdasın :26:

hmm anladım kuzum nebilim belki sinirle aklına glmemiştir dıye düşündüm :26:
neyse o zmn bekle ya orası da senın evin sayılır artık boş yere sinirlenip yıpratma kendini :KK34:

hmm anladım kuzum nebilim belki sinirle aklına glmemiştir dıye düşündüm :26:
neyse o zmn bekle ya orası da senın evin sayılır artık boş yere sinirlenip yıpratma kendini :KK34:

Ya canım tabikide.Kendi evim gibi rahatım burda. Ama insanın kendi evi gibi yok.
Ve benim psikoljim artık fena halde.

Rüyamda benimkini görüyorum,nereye baksam o . Kafayı yicem. Ağlamamamk için zor tutuyorum kendimi .
İçime atıyorum böyle

Belki anlarsınız ne demek istediğimi.
Giysilerini,oturduğu yeri,içtiği bardağa kadar herşeyini görüyorum hergün.
Ruh halim fena

Ya canım tabikide.Kendi evim gibi rahatım burda. Ama insanın kendi evi gibi yok.

Rüyamda benimkini görüyorum,nereye baksam o . Kafayı yicem. Ağlamamamk için zor tutuyorum kendimi .
İçime atıyorum böyle

Ruh halim fena

anlıyorum bebegim haklısın zor tabi :KK14:

İçime atıyorum böyle

Ruh halim fena

kıyamammm sanaaaa laaannn :KK19::KK19::KK19:

X