- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.541
pehhhhhh dururum ben alsında uykuyu da çok severm ama boğazlarm şiş acıyo zor yutkunuyorum ondan uyuyamadm
Geçmiş olsun kuzum :26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pehhhhhh dururum ben alsında uykuyu da çok severm ama boğazlarm şiş acıyo zor yutkunuyorum ondan uyuyamadm
Sakin ol canım ya benim annem de anlamıyor peşinde dönmek zorunda kalıyorum bu tip işlerde
Küçücük çocuğa tarif etsem yapmıştı şimdi . Dün geceden buyana kaç sefer anlattım . Pazartesiye kadar bekleticek beni illa. Hey allahım
Acayip sinirliyim ya , kırıcam şimdi telefonu yemin ederim
Geçmiş olsun kuzum :26::26:
Yemin ederim sinirimden ağlıycam. Geldiler bana yine
Allahım kaç kere anlattım ya anlamıyor .
Ağzımı zor tutuyorum
Yemin ederim sinirimden ağlıycam. Geldiler bana yine
Allahım kaç kere anlattım ya anlamıyor .
Ağzımı zor tutuyorum
sağol yavrm ya geçen kuzenim bi tatlı yapmış buzluktan çıkarmıştı allahım yemez olaydım anında şişti boğazlarm
Bende çoğu kez hasta oluyorum bu duruma
Bi akraban arkadaşın kardeşin var mı annene yardım etse
kuzum ordan kız arkadaşını falan ara gelsin annein yanına da yardm etsin orda durma pzrtesiye kdar keşke dün bankalar kapanmadan gitseydi annen:44:
Hassassa şişer kuzum ya.bazıları buzu katır kutur yiyor bişey olmuyor Mesela ben yazın bile dolaptan soğuk su içemem bu ay olmuş hala dondurma yiyemedim anca cayır cayır yanacak ortalık da o zaman yiyeceğim.Hemen şişiyorlar dikkat etmek lazım
Görüştüğüm bi arkadaşım vardı, oda annesiyle birlikte abisinin yanına ziyarete gitmişler il dışındayım dedi .
Anneme diyorum ki , anne bak orda atmlerin etrafında mutlaka para çeken biri oluyordur. Birinden rica et , yaparlar diyorum . Yok diyo kimse olmaz diyo . Tövbe yarabbi ..
Ulan kaç kere yanında kartsız işlemle para yatırdım para çektim ettim , kaç defa gösterdim . Almıyor beyni . Harbiden almıyor . Annem cahil bi insanda değil . Ama bu atm işlerinden anlamıyo işte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Görüştüğüm bi arkadaşım vardı, oda annesiyle birlikte abisinin yanına ziyarete gitmişler il dışındayım dedi .
Anneme diyorum ki , anne bak orda atmlerin etrafında mutlaka para çeken biri oluyordur. Birinden rica et , yaparlar diyorum . Yok diyo kimse olmaz diyo . Tövbe yarabbi ..
Ulan kaç kere yanında kartsız işlemle para yatırdım para çektim ettim , kaç defa gösterdim . Almıyor beyni . Harbiden almıyor . Annem cahil bi insanda değil . Ama bu atm işlerinden anlamıyo işte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynennn bnde soğuk su vs hiç içememmm o gün boşluğuma geldi bişi olmaz dedm allahım nasıl şişti ya :26:
offffffff o da kötü olmuş ya aslında gitse başına hiç bişeyi yok ya evden doğru mu diyo yapamam edemem diye :26:
aynennn bnde soğuk su vs hiç içememmm o gün boşluğuma geldi bişi olmaz dedm allahım nasıl şişti ya :26:
offffffff o da kötü olmuş ya aslında gitse başına hiç bişeyi yok ya evden doğru mu diyo yapamam edemem diye :26:
nasıl incek bu şişlik
Sakin ol marga
Konu komşuda mu yok hiç mi insan kalmadı yahu alsın birini yanına gitsin.Ya da atm nin başına gidince tek tek sen anlat ne yapılacağını
Cahillikten değil kuzum ,onlar bu cihazlarla pek haşır neşir değiller biz bilgisayrdı telefondu şuydu buydu derken bu tip cihazların ilmini çözdük
Sakin ol marga
Konu komşuda mu yok hiç mi insan kalmadı yahu alsın birini yanına gitsin.Ya da atm nin başına gidince tek tek sen anlat ne yapılacağını
Cahillikten değil kuzum ,onlar bu cihazlarla pek haşır neşir değiller biz bilgisayrdı telefondu şuydu buydu derken bu tip cihazların ilmini çözdük
nasıl incek bu şişlik
Ya benimde gerzekliğime geldi o . Ben yaparlar düşüncesiyle bunlara hesabıma para atın diye dün akşam söyledim .
Babama söyledim,babam diyor çalışıyorum kızım annene anlat o yapar diyor.
Annemi alıyorum telefona,anneme anlatıyorum , ben beceremem diyor. Bazen para kalıyor ediyor ,yapamam diye korkuyorum diyor .
Tamı tamına size abartısız söylüyorum 6 kere ,o atmdeki işlemleri gözümün önüne getirerek anlattım . Ama anlamıyor . Anlamıyor işte .
Pazartesi sabahtan ptt ile yollarız diyor.Ben yani sabahın bi köründe buradan çarşıya inicem . Para çekicem .
Kartına atayım der insan.Hiç yoktan kartım heryerde geçiyor.İstediğimi çektiririm .
Yok valla yok. Sinir küpü oldum ben yok
Benim de annem cahil filan değil gayet zihni açık ama cihazlar konusunda çekingen.Yanlış bir yere basınca her şey karışıcak bir sürü zorluk çıkacak fln sanıyorlar heralde korkuyorlar :) Kuşak farkı.Sakin olalım ttlım ya
Aynen. Canım benim görüştüğüm insan yok bulunduğum yerde. Nazarlar leydiler bilir.Varım yoğum onlar.
Bir tane reelde görüştüğüm arkadaşım var oda orda değil. Vallahi kafayı yedim.Bekleyesim yok o yüzden.
Ya benimde gerzekliğime geldi o . Ben yaparlar düşüncesiyle bunlara hesabıma para atın diye dün akşam söyledim .
Babama söyledim,babam diyor çalışıyorum kızım annene anlat o yapar diyor.
Annemi alıyorum telefona,anneme anlatıyorum , ben beceremem diyor. Bazen para kalıyor ediyor ,yapamam diye korkuyorum diyor .
Tamı tamına size abartısız söylüyorum 6 kere ,o atmdeki işlemleri gözümün önüne getirerek anlattım . Ama anlamıyor . Anlamıyor işte .
Pazartesi sabahtan ptt ile yollarız diyor.Ben yani sabahın bi köründe buradan çarşıya inicem . Para çekicem .
Kartına atayım der insan.Hiç yoktan kartım heryerde geçiyor.İstediğimi çektiririm .
Yok valla yok. Sinir küpü oldum ben yok
sıcak bişeyler iç canım ıhlamur falan ıyi gelir
Sıcak bir şeyler hafifletir yeşil çay ıhlamur vs canım