Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Küçücük çocuğa tarif etsem yapmıştı şimdi . Dün geceden buyana kaç sefer anlattım . Pazartesiye kadar bekleticek beni illa. Hey allahım

Acayip sinirliyim ya , kırıcam şimdi telefonu yemin ederim

kuzum ordan kız arkadaşını falan ara gelsin annein yanına da yardm etsin orda durma pzrtesiye kdar keşke dün bankalar kapanmadan gitseydi annen:44:

sağol yavrm ya geçen kuzenim bi tatlı yapmış buzluktan çıkarmıştı allahım yemez olaydım anında şişti boğazlarm

Hassassa şişer kuzum ya.bazıları buzu katır kutur yiyor bişey olmuyor Mesela ben yazın bile dolaptan soğuk su içemem bu ay olmuş hala dondurma yiyemedim anca cayır cayır yanacak ortalık da o zaman yiyeceğim.Hemen şişiyorlar dikkat etmek lazım

Bende çoğu kez hasta oluyorum bu duruma
Bi akraban arkadaşın kardeşin var mı annene yardım etse

kuzum ordan kız arkadaşını falan ara gelsin annein yanına da yardm etsin orda durma pzrtesiye kdar keşke dün bankalar kapanmadan gitseydi annen:44:

Görüştüğüm bi arkadaşım vardı, oda annesiyle birlikte abisinin yanına ziyarete gitmişler il dışındayım dedi .

Anneme diyorum ki , anne bak orda atmlerin etrafında mutlaka para çeken biri oluyordur. Birinden rica et , yaparlar diyorum . Yok diyo kimse olmaz diyo . Tövbe yarabbi ..
Ulan kaç kere yanında kartsız işlemle para yatırdım para çektim ettim , kaç defa gösterdim . Almıyor beyni . Harbiden almıyor . Annem cahil bi insanda değil . Ama bu atm işlerinden anlamıyo işte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynennn bnde soğuk su vs hiç içememmm o gün boşluğuma geldi bişi olmaz dedm allahım nasıl şişti ya :26:

offffffff o da kötü olmuş ya aslında gitse başına hiç bişeyi yok ya evden doğru mu diyo yapamam edemem diye :26:

Sakin ol marga

Konu komşuda mu yok hiç mi insan kalmadı yahu alsın birini yanına gitsin.Ya da atm nin başına gidince tek tek sen anlat ne yapılacağını

Cahillikten değil kuzum ,onlar bu cihazlarla pek haşır neşir değiller biz bilgisayrdı telefondu şuydu buydu derken bu tip cihazların ilmini çözdük

Ya benimde gerzekliğime geldi o . Ben yaparlar düşüncesiyle bunlara hesabıma para atın diye dün akşam söyledim .

Babama söyledim,babam diyor çalışıyorum kızım annene anlat o yapar diyor.
Annemi alıyorum telefona,anneme anlatıyorum , ben beceremem diyor. Bazen para kalıyor ediyor ,yapamam diye korkuyorum diyor .
Tamı tamına size abartısız söylüyorum 6 kere ,o atmdeki işlemleri gözümün önüne getirerek anlattım . Ama anlamıyor . Anlamıyor işte .

Pazartesi sabahtan ptt ile yollarız diyor.Ben yani sabahın bi köründe buradan çarşıya inicem . Para çekicem .
Kartına atayım der insan.Hiç yoktan kartım heryerde geçiyor.İstediğimi çektiririm .

Yok valla yok. Sinir küpü oldum ben yok

Benim de annem cahil filan değil gayet zihni açık ama cihazlar konusunda çekingen.Yanlış bir yere basınca her şey karışıcak bir sürü zorluk çıkacak fln sanıyorlar heralde korkuyorlar :) Kuşak farkı.Sakin olalım ttlım ya

Aynen. Canım benim görüştüğüm insan yok bulunduğum yerde. Nazarlar leydiler bilir.Varım yoğum onlar.
Bir tane reelde görüştüğüm arkadaşım var oda orda değil. Vallahi kafayı yedim.Bekleyesim yok o yüzden.

sakin ol kuzum celallenmişsin yıne
dönmek istiyorsan biletini alsın annen ordan parayı gönderemedıyse :26:

Isıracak sanki Annem laptobumu şurdan şuraya kaldırırken bile korkuyor bişe olur bi tarafına basarım diye

Canım o zaman yapacak bir şey yok mecbur bekleyeceksin biraz da sakin olmaya çalış ne kadar sinirlenirsen sinirlen sana zarar

ahhh yavrum ya bütün aksilikler seni bluyo ne bu böyle ya

sıcak bişeyler iç canım ıhlamur falan ıyi gelir

Sıcak bir şeyler hafifletir yeşil çay ıhlamur vs canım

hemen yapıyım fenalardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…