Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

çalışıyo muydun sen ?

yok patlamammm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Evet canım 7 sene boyunca özel sektörde çalıştım.Sonra tak dedi lanet ettim özeli bıraktım he kitabı kalemi toplayıp kpss ye hazırlandım.Şimdide nasip olrsa atama bekliyoruz:KK31::KK31:

2 kelime olsa sorun yokta, 2 değildir o yaa sen sıfırları unutmuşsun 200 falandır :KK60: :KK60: :KK60:

Ehehe bunun bilincinde olman ne güzel :KK1::KK1:

Evet canım 7 sene boyunca özel sektörde çalıştım.Sonra tak dedi lanet ettim özeli bıraktım he kitabı kalemi toplayıp kpss ye hazırlandım.Şimdide nasip olrsa atama bekliyoruz:KK31::KK31:

Ehehe bunun bilincinde olman ne güzel :KK1::KK1:

hmmm hadi hayırlısı tatlım ya
valla artık bi söz nişan yapın be sizzzz:KK19:

hmmm hadi hayırlısı tatlım ya
valla artık bi söz nişan yapın be sizzzz:KK19:

Yok kuzum ya ben gelemem öyle kasıntılı işlere nişanı istesek şimdi yaparız ama yok yok
Böyle iki sevgili kimse karışmıyor bize aileler işin içine girince aman.Düğünden bir iki ay önce adı olsun diye yapacağım şimdi değil

Yok kuzum ya ben gelemem öyle kasıntılı işlere nişanı istesek şimdi yaparız ama yok yok
Böyle iki sevgili kimse karışmıyor bize aileler işin içine girince aman.Düğünden bir iki ay önce adı olsun diye yapacağım şimdi değil

eeeeeeee ne zmn istiyosun ki :KK53::KK53::KK53:
ne genişsin bee
millet hemen yapalım ister bu da gelemem öyle şeylere diyo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
eeeeeeee ne zmn istiyosun ki :KK53::KK53::KK53:
ne genişsin bee
millet hemen yapalım ister bu da gelemem öyle şeylere diyo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kız aynı mahallede oturuyoruz biz mustakbel eltim 3 senedir oturmaya çağırıyor hala gitmedim:KK53::KK53:görümcem var benden 3 yaş küçük 4-5 ayda bi anca görüşürüm :KK53::KK53:

Sevmiyorum ben ya işin içine ailer girecek yok kayanayı ara hal hatır sor yok git gel bilmem ne ben unuturum aramayı sormayı sonra kötü gelin olurum.Biz böyle iki kişi iyiyiz :KK1::KK1:

X