Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Tüüüüh edepsiz o uzun saçlarını elime doladım mı görürsün kapa çeneni demeyi. Zaten sinirlerim tepemde. Saçlarını kıskanmamın acısını da aradan çıkarmış olurum.

Verebilirim saçlarımı sana , çıt çıt yaptırırsın . kestirmeyi düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK53:

Niye sinirlisin , hemen bi türk kahvesi yap kendine yatışsın sinirlerin :KK53::KK53::KK53:

stresss yapma tatlım ya
hergün yüzünü gül suyuyla sil ama orjinal olsun
çok güzel yapıyor çıkmakta olan hani daha yeni olmş sivilceleri geçiriyor :81:

yapayı bakalım işe yarar inşallah :)
varya bayadır makyaj da yapmıyorum ki yüzüm iyi olsun diye bugün çıktı siviilce deli oldum ne kadar özen gösterirsem o kadar aksilik oluyor :KK43:

Verebilirim saçlarımı sana , çıt çıt yaptırırsın . kestirmeyi düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK53:

Niye sinirlisin , hemen bi türk kahvesi yap kendine yatışsın sinirlerin :KK53::KK53::KK53:

Sakın kestirmeeeeeee bi ara çıt çıt kullandım ama bozuldular:KK14: Arkadaşım kardeşim dediğim insanla kavga ettik o yüzden sinirlerim bozuk:KK14:

herşeye muhalefet gacı ya

sussss laaaaaaaaaaa sen yazarsın bizi artık
gelcem oğlum senin düğüneee

nazarla nedimen olcaz dmi boncukuuummmm :KK16::KK16:

Gelmezseniz darılırım ! Kalıcak yer var siz gelin anammm

Şöyle karşılıklı göbek atıcaz sizinle

Bahar düğünümde ablanın nişanında giydiğin o ihtiyar görünümlü kıyafetini giyme :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Amin çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah kardeşim :) yaşım 22 :)

inşallahhhh tatlımmm yaaa herifle bi dargın bi barışık :KK52::KK52::KK52:
bnde 23'üm evde mi kalcam bu gidişle ne :KK53::KK53::KK53::KK53:

yapayı bakalım işe yarar inşallah :)
varya bayadır makyaj da yapmıyorum ki yüzüm iyi olsun diye bugün çıktı siviilce deli oldum ne kadar özen gösterirsem o kadar aksilik oluyor :KK43:

yarıyor tatlım zaten öyle olur ne kdar özen gösterirsen göster olcak illa
ben 3 gece üst üste sürdüm
valla geçirdi
pamuğa döküyorum yüzüme yediriyorum bi güzel buzdolabında saklıyorum zaten ohhh soğuk soğuk ferahlatıyor
5dk sonra da krem sürüyorum yüzüme yumuşacık oluyor
rosense marka alablirsn :KK53::KK53:

X