- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.081
Evet. Eylülün ilk haftas :123:ıbelli mi ablanın ne zmn evleneceği ?
iyidir canım nolsun günlük rutin işte hep aynı şeyler
iyiyim nazar boncuğum seni sormalı avatarını çok beğendim
ilgilenmiyo benimle ben ona takıl kafana göre ddim o bana sen takılıon zaten dedin akşamdan beri ne ben msj atyom ne o
Hoşgeldin canım, nerde askerlik yapıyor?
hoşbulduk canm kıbrısta
amin canm sennde Allah kavuştursun aman ya kavga etcek kadar bile konuşamıyoz ki bir aydr dorudüzgün muhabbet ettiğimiz yoktu zaten bilmiyom ya sıkıldık mı artık birbirimizden yoksa yoğunluktan mı bilmyom o askerde ben çalışyom işten sonra kursa gidiym vakit ayıramıyoz böle oluncada birbirimizden soğurmuyuz die korkmuyo değilim
Telefon kullanamıyor mu?:26:
Belki o da senden ilgi bekliyordur?
Sen ara, sen üstüne düş bi bakalım.. yani bu şekilde bu ilişki nereye kadar devam eder ki :44:
tel kullanıyo canm yedek subay olarak yapıo rahat o konuda ama uzaklaştık işte 1 aydır muhabbet edemiyoz benm sınavım vardı memlekete gittim şimdi kursum var falan şimdide aramız bozuk galba ben ilgilenmedim die böle yapıo sen zaten takılıyon dedi bişeye kızsa sölemez zaten illa ben anlıcam
Evet. Eylülün ilk haftas :123:ı
canım, teşekkür ederim. iyiym bende, geldim ama ders calışmaya gitmişsin, Allah zihin açıklığı versiiin
bence biraz ilgi bekliyodur senden askerlik psikolojisi erkekleri değiştiriyor
zatn çocuk gibiler iyice ilgi alaka bekliyorlar sende ilgilenemeyince ona bozuk atıyodur bnce
öle ya çocuk gibiler ben trip yapamıyom onun yapmasından fırsat kalmıyodu gştmeden önce şimdi ben askerdeym diyo ne olsa üste çıkmaya çalışıo ii valla.askere gidince büyür diolar ama bakalım bi gelişme yok ilgileneym diyom yorgunum uyucam dio tamam uyu madm diom hemem tamam de zaten dio naz yapıo beyfendi istiyoki ben üstüne gideyim uyuma özledim diyim bende yapmayım
askerdeyken her zamankine nazaran daha çok üstüne gitmek, daha cok sevdiğini söylemek gerek. zaten yalnızlar, tek destekçileri bizleriz.tel kullanıyo canm yedek subay olarak yapıo rahat o konuda ama uzaklaştık işte 1 aydır muhabbet edemiyoz benm sınavım vardı memlekete gittim şimdi kursum var falan şimdide aramız bozuk galba ben ilgilenmedim die böle yapıo sen zaten takılıyon dedi bişeye kızsa sölemez zaten illa ben anlıcam
aaa yakınmış ya iyi uzatmamışlar arayı o kdar
askerdeyken her zamankine nazaran daha çok üstüne gitmek, daha cok sevdiğini söylemek gerek. zaten yalnızlar, tek destekçileri bizleriz.canım, sen ona mesaj at sürekli onu sevdiğini falan söyle,ilgileen,alttan alan sen ol bak gör düzelir aranız.
hı hı, en iyisi . ne zamana kadar beklicekler ki
öyle yap üstüne düşüver çocuk gibiler işte
dönünce değişiyolar sanırım
bilmiyorm daha askerlik olmadı bizim :26:
askerdeyken her zamankine nazaran daha çok üstüne gitmek, daha cok sevdiğini söylemek gerek. zaten yalnızlar, tek destekçileri bizleriz.canım, sen ona mesaj at sürekli onu sevdiğini falan söyle,ilgileen,alttan alan sen ol bak gör düzelir aranız.
hı hı, en iyisi . ne zamana kadar beklicekler ki
sizin ne zamn canm
1-2 sene sonra ya da okulu 4 yıllığa tamamlayıp gidiyim diye düşüyodu öyle olursa 26-27 yaşında falan gider herhalde
benim tek derdim oaynen en iyisi bian önce gitsin sıra sana gelsin
öle yapıyım biraz da bakalm
benmkide 4 yıllığa tammladı işte bekledik sonra askere gitti işte gene bekliyoz hasretlikle geçti ömrümüz
benim tek derdim o
göz kırpma bee:18::18::18:
benim tek derdim o
göz kırpma bee:18::18::18: