Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

hoşgeldin

içimi burktun laaannn

ama çook çok sevndm bu kararınıza
inşallah aksilikler saçma şeyler çıkmaz balım ya

niye öyle oldu ki :26:

Allah korusun canım. :18:
yeter bu kadar beklediğimiz, uzadıkça dahada sarpasarıyor, gerçi ben genede acele etmeyelim diyorum ama, geleyim 2-3 ay içinde gelicez ben anlamam diyor.
Hayırlısı bakalım:KK16:

niye öyle oldu ki :26:

Allah korusun canım. :18:
yeter bu kadar beklediğimiz, uzadıkça dahada sarpasarıyor, gerçi ben genede acele etmeyelim diyorum ama, geleyim 2-3 ay içinde gelicez ben anlamam diyor.
Hayırlısı bakalım:KK16:

doğru diyor daha fazla uzatmanızın anlamı yok bence de
ama ablanın düğünü olcak falan sizinkiler sni ertelemesinler sırf bu yüzden ?
maaşını kenara atmaya başlamalısın bence =))

Son düzenleme:
doğru diyor daha fazla uzatmanızın anlamı yok bence de
ama ablanın düğünü olcak falan sizinkiler sni ertelemesinler sırf bu yüzden ?
maaşını kenara atmaya başlamalısın bence =))

babamdan çekiniyoruz tabi , acele ediyorsunuz dyecek, dicem ne acelesi baba biz 9 yıldır bekliyoruz:KK9::KK9::KK9: (diyemem tabi :KK1:)
akrabalarım diyor ki: e siz de söz yapın hemen. beklemeyin daha fazla. askerde diyorum geçiştiriyorum hep. askerden gelince sürekli sormaya başlayacaklar zaten .
annem ablam falan biliyor gelmek istediklerini, sadece babam sıkıntılı :KK1: halledicez inşAllah bi şekilde.
Ablam evlenmeden ben para biriktiremem diyordum, ablama çeyiz alırken bana da alırız artık bi ona bi de bana :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
babamdan çekiniyoruz tabi , acele ediyorsunuz dyecek, dicem ne acelesi baba biz 9 yıldır bekliyoruz:KK9::KK9::KK9: (diyemem tabi :KK1:)
akrabalarım diyor ki: e siz de söz yapın hemen. beklemeyin daha fazla. askerde diyorum geçiştiriyorum hep. askerden gelince sürekli sormaya başlayacaklar zaten .
annem ablam falan biliyor gelmek istediklerini, sadece babam sıkıntılı :KK1: halledicez inşAllah bi şekilde.
Ablam evlenmeden ben para biriktiremem diyordum, ablama çeyiz alırken bana da alırız artık bi ona bi de bana :KK9::KK9::KK9::KK9:

aynennn zor olur biraz ama inşallah olr aynı anda düğün yapın
2 düğün olsn bi salon masraf da çok olmaz :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
hatunlar ben şöyle bi size bakmaya gelmiştim şimdi ders çalışmam gerek kendize cici bakınn görüşürüzz yine :KK54::KK54::KK3::KK3:

X