- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.021
bende çıktım öptüm çok bay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tırnağıma süreceğim mi dedim yo * nereme süreceğimi nerden biliyosun yatıcam biraxdan uykum var fena
ayyyyyyyyyyyy benim uykum fena geldi bişiler atıştırıp yatcam iyi geceler topik ahalisiiii :80:
ben yeniyim suan siirteyimm sizler nerlerdesiniz
Günaydınnnnj milletttt
Günaydınnnnnnnnnnn
Kuzuuuum erkencisin günaydın
Hayır olsun balım. Evine geldin mi hala İstanbul'da mısınDün yorgunluktan erken kalktım ya uykumu aldım ama kötü kötü rüyalarda gördüm
Hayır olsun balım. Evine geldin mi hala İstanbul'da mısın
Günaydın kızlarr.
Hayırlı Cumalar.
Rahatça kalıp yabancılık çekmediğine göre kv kple aran iyi. Ne güzel allah bozmasın tatlım hep böyle iyi gider inş.İstanbuldayım canım.Evde kimse yok şuan . Kvdegil iş yerine gidiyorlar . Bende evde tek başıma duruyorum işte.
Bazen bende geçiyorum onların yanına .
Dün mesela işlerimi hallettim , hazırlanıp çıktım dışarı. Dolana dolana gittim
Ne zaman dönerim bilmiyorum , ben dönmek istiyorum . Benimki olmayınca bu ev üstüme üstüme geliyor . Kötü anlamda değil . Hani ne bileyim .Nereye bakarsam o aklıma geliyor .Buda beni kötü etkiliyor tabi .Bu yüzden evime geçmek istiyorum ama herifim kal diyor bilemedim.
Hafta sonuna kalmaz geçeriim ,belki yarın belki yarından da yakın ..
Günaydın kızlarr.
Hayırlı Cumalar.
Sağolasın şekerim sanada hayırlı cumalar
Ve iyi avatar bulmalar
Rahatça kalıp yabancılık çekmediğine göre kv kple aran iyi. Ne güzel allah bozmasın tatlım hep böyle iyi gider inş.
Nazarım şükür kavuşturana Naber yavru
Rahatça kalıp yabancılık çekmediğine göre kv kple aran iyi. Ne güzel allah bozmasın tatlım hep böyle iyi gider inş.
Nazarım şükür kavuşturana Naber yavru
AY hiç keyfim yok valla bugün uğraşmıcam avatarla falan. kalsın bu
Arada sevg, saygı olduktan sonra niye kötü olsun ki =)
Dün ara ara girdim, senle denk gelemedik :26:
İyi diyelim iyi olsun canım, sen nasılsın bakalım?