arkadaşlar biraz geç yazıyorum doğum hikayemi anca vakit buldum...
3 ağustos ptesi günü rutin kontrolüm vardı..drum herşeyin normal olduğunu doğumunda 3 haftaya kadar normal olacağını söyledi.
küçük bir ayrıntı eşim urfa"da.akraba düğünündeydi...(nasılsa doğuma daha 3 hafta var diyerek gitti...)
neyse ben eve geldim...ertesi sabah 6'da sancıyla uyandım..annem de bende kalıyordu...ben önemsemedim...yalancı sancıdır dedim..günün ilerleyen saatlerinde sancıların şiddetine dayanamadım ve drumu aradım..bu arada saat 3...
drum hemen hastaneye gel dedi....gittim muayene etti ve 4 cm açılma var dedi
beni hemen nst'ye bağladılar..sancılar anormaldi..normal doğum sancısı sıklığında değildi...odadan çıkamdan kendimi doğumhanede buldum...ebe ve hemşireler beni hazırlıyorlardı ama ben daha hiçbirşeyin farkında değilim...afallamıştım..yanımızda da hiç eşyamız yok...güya kontrole gidiyorduk...ben ağlamaya başladım ...bebişimin eşyaları yok dye..o anki duygusallık...herşey yolunda gitti bana 4.30 da epidural yaptılar...5.30' uyuşmuştum...veee drumun yinlendirmesi ile doğum gerçekleşiyordu...annemi de yanıma almıştım..drum müsade etti...bana büyük bir moral oldu...
bebeğim tam çıkamk üzereyken vazgeçti veee kalp atışları sıfırlandı...drumun bana şunu dediğini hatırlıyorum..." nihal ıkın yoksa bebeğimizi kaybedeceğiz" ıkınıyordum ama epiduralden anlamıyordum nekadar ıkındığımı...drum olmuyor dedi vee vakumu hazırlattı...vakumla bebişim çekildi...veee karşımda dünya yakışıklısı bir erkek ağlıyordu...o ağlıyordu ,ben ağlıyordum...o anı anlatamam...
ben çok kan kaybetmiştim ve üşümeye başladım...battaniyeye sarıldım..ve drumun söylediği bir sözle içimi korku aldı...plesanta rahmime yapışmış...kadıncağız 2 saat elleri ile kazıdı 2 kere önlük değiştirdi ama benimde çok canım acıyordu...neyse oğlum 6.30 da doğdu...ben 8.30 da doğumhaneden çıktım...
yazarken hala içim titriyor...o kadar acı çektiğimemi yanayım,eşimin yanıma olmamasına mı yanayım....ruhsal olarak kötüydüm..eşim gece yarısı gelebildi...
oda da bebeğimi yanıma getirdiklerinde herşeyi çoktan unutmuştum...yanımdakilerle sohbet ediyordum...bu arada bana 3 ünite kan verildi...
şimdi diyorumki bir tane daha mı doğursamkaydirigubbakcemile3:)))))