Canımın çoğu kaldı sizde :((((

ayyy yazını okudum şükür sonunda olmuş çok mutlu oldum senin adına darısı bize inşallah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Insallah canim
Rabbim.benim gibi gun sayan herkese 38 leri gostersin.

Mutlu haberinide merakla takip edicem.

amin kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallah bizim doğum tariihimiz 11 eylül olarak kesinleşti epudural olucam korkuyorum kesilmektenn

amin kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallah bizim doğum tariihimiz 11 eylül olarak kesinleşti epudural olucam korkuyorum kesilmektenn

Sen neler atlatmissin. Sezeryan sana ne derki
Bi dusun bebegine kavusucaksin mis gibi kokusunu icine cekiceksin inan herseye deger.
Insallah bnde kesilecegim gunleri gorurum.

şuna bakya :) hiçmi korkmuyosun

Yazini her okuyusumda gozlerimdekibyas dinmiyordu suan guzel haberinle mutlu oldum bende tup bebekle kizimi kucagima aldim 3 cu denemede suan kizimdan kalan dondurulmusla hamileyim yani kizimin yillar sonra ikizi sezaryanla dogum yaptim hic korkma canim sen neleri atlatmissin dualarin seninle

rabbim sana bu günleri göstermiş ya ne güzel sana.çok sevindim canım.ben de olsam korkardım ama sağlıcakla hayırlısıyla yavruma kavuşmak için her şeyi yaparım inan.darısı bize olsun inşallah...

şuna bakya :) hiçmi korkmuyosun

Belki garip gelicek ama korkmuyorum.
ben iki yil once ikiz bebeklerimi 24. Haftada erken dogumla tam 13 saat sanci cekerek dogurup kaybettim.
Bu surede hem biran once bu aci bitsin dua ettim biryandanda bebeklerimi kaybedicegim icin hic bitmesin istedim.
simdi dusunuyoeumda sezeryan neki

arkadaşım inş kısa bi zaman sonra hikayen mutlu sonla bitecek
bebeğine kavuşmana az kaldı... inş gün gelir benim ve diğer arkadaşlarında hikayeleri mutlu sonla biter....
bu yolda tüm mücadele edenler mükafatını alır inş bigün.....

şimdi ne heyecanlısın kimbilir bebeğinin tüm eşyalarını hazırlamışsındır inş tüm o eşyaları kullanacağınız güne çok az kaldı......

doğumu kim yaptıracak tüp bebek dr un mu:26::26:
geçen günü demiştim yine diyorum biliyorum unutmazsın ama doğum anında bana dua et ne olur.....
sezeryana gelincede diğer arkadaşında dediği gibi inş bizimde sezeryan la kesileceğimiz günlerin gelmesine az kalmıştır

inan ben her acıya razıyım yeter ki sonunda ona kavuşmak olsun

çok saolun kızlar umut olduğuma inanıyorum birçok kişiye acılar unutulsun inşallah kayıplar yıkımlar unutulsun herkez mucizesine kavuşsun

melekcim tüp doktorum yapıcak bursada olucak doğum ben başka birinin elinden almak istemiyorum bebeğimi inşallah o güne kadar uslu durur

heyecana gelince rabbim bu günleri göstersin inan heyecan yok müthiş korku var ya bişi olursa diye

sanırım yüzünü görmeden geçmicek ve heyecan sonra başlıycak

rabbim bu yolda kimseyi üzmesin oyalamasın iyi dr iyi ekiplerle karşılaştırsın inşallah.

Mavielle nasılsı ?

Güzel haberlerini bekliyoruz ? Yazmadın bir süredir , geldi mi yoksa bebeşin ?

Mavielle nasılsı ?

Güzel haberlerini bekliyoruz ? Yazmadın bir süredir , geldi mi yoksa bebeşin ?

Evet arkadaşımız 30 ağustos doğum yaptı. Malesef aynı gün de annesini ve dayısını trafik kazasında kayb etti. Acısı çok büyük. Allah rahmet eylesin. Aylardır burda halay çekmek için bekliyordum, doğru-düzgün tebrik bile edemedim. Dilerim evladın dünya ve ahirette sizin için hayırlı evlat olsun.

aay cidfimisin nasil uzuldum icim yandi bende yaxmasamda takip ediyodum bakiyim dogum olmusmu dedim rabbim sabir verdin evladinafa hayirli omur
hay allah yazucakta bisey bulamadim rabbimin sinavi

Basin sagolsun bende bakayim dedim dogum yaptinmi diye aci haberi aldim.. rabbim sabirlar versin.. bende senden birhafta once dogum yaptim.. sana demem oki uzuntun buyuk ama sana muhtac olan kucuk bir varlik var cok birqkma kendini(

Maviella başın sağolsun canım. Çok üzüldüm. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Hayat öyle tuhaf ki.... Bazen insan diyecek birşey bulamıyor.

Çok saolun kızlar yıllardır beklediğim bebeğimi kucağıma aldım ama annesiz kaldım mutluluğum bikaçsaat sürdü yaşadığım zorlu süreçte annem hep yanımdaydı bebeğimin doğduğunu duydu ama göremedi tabbim evladıma uzun ömür versin öekanları cennet olsun özlemim hiç bitmicek

( çok üzüldüm. allah bebeğini bağışlasın annene de rahmet etsin. bazı sınanmalar hiç bitmez.

çok üzüldüm ne denir ki şimdi.

Canım benim miniğin hayırlı olsun, Allah hep beraber güzel bir ömür geçirmenizi nasip etsin.

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Allah sana ve ailene bol sabırlar , dayanma gücü versin .

sınav içinde sınav...
zorlu süreçlerden geçmişsiniz, Allah bebeğinizden güç versin size...
Başınız sağolsun ve gözünüzaydın...
buraya çok sevinerek yazmıştım, böyle bir haber beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…