aminn cnm çok saol darısı başınıza inşallah
ayyy yazını okudum şükür sonunda olmuş çok mutlu oldum senin adına darısı bize inşallah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy yazını okudum şükür sonunda olmuş çok mutlu oldum senin adına darısı bize inşallah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Insallah canim
Rabbim.benim gibi gun sayan herkese 38 leri gostersin.
Mutlu haberinide merakla takip edicem.
amin kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallah bizim doğum tariihimiz 11 eylül olarak kesinleşti epudural olucam korkuyorum kesilmektenn
Sen neler atlatmissin. Sezeryan sana ne derki
Bi dusun bebegine kavusucaksin mis gibi kokusunu icine cekiceksin inan herseye deger.
Insallah bnde kesilecegim gunleri gorurum.
şuna bakya :) hiçmi korkmuyosun
amin kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallah bizim doğum tariihimiz 11 eylül olarak kesinleşti epudural olucam korkuyorum kesilmektenn
şuna bakya :) hiçmi korkmuyosun
arkadaşım inş kısa bi zaman sonra hikayen mutlu sonla bitecekamin kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallah bizim doğum tariihimiz 11 eylül olarak kesinleşti epudural olucam korkuyorum kesilmektenn
Mavielle nasılsı ?
Güzel haberlerini bekliyoruz ? Yazmadın bir süredir , geldi mi yoksa bebeşin ?
Çok saolun kızlar yıllardır beklediğim bebeğimi kucağıma aldım ama annesiz kaldım mutluluğum bikaçsaat sürdü yaşadığım zorlu süreçte annem hep yanımdaydı bebeğimin doğduğunu duydu ama göremedi tabbim evladıma uzun ömür versin öekanları cennet olsun özlemim hiç bitmicek
Evet arkadaşımız 30 ağustos doğum yaptı. Malesef aynı gün de annesini ve dayısını trafik kazasında kayb etti. Acısı çok büyük. Allah rahmet eylesin. Aylardır burda halay çekmek için bekliyordum, doğru-düzgün tebrik bile edemedim. Dilerim evladın dünya ve ahirette sizin için hayırlı evlat olsun.