Canımın çoğu kaldı sizde :((((

Rüyamı ?

bilmiyorum ama eğer rüyaysa uyanmak istemiyorum
bana hayal gibi gelen şeyleri yaşıyorum
benimde evimde bebeğime ait çekmeceler var artık, içleri pembeli minik kıyafetlerle dolu
kulalnmadığım odam antika beşiğim, ana kucağım, bebek arabamız, küvet kova tas üçlüsü gibi eşyalarla dağıldı bile
ne zaman o odaya girsem başkasının evine gitmişim gibi hissediyorum tam o sırada kızımın tekmesiyle kendime geliyorum ben burdayım diyor yavrum
artık günler geçmiyor zaman durdu sanki
hem korku hem heyecan hepsi bir arada
birgün buraya :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah tamamına erdirsin. Senin yaşadıkların çok zor bir sınavdı. Dilerim hepsini bugüzellikle unutursun. Kızını her kokladığında her şeye değdiğini hep hiss edersin. Rabbim doğulup, sağlıklı ve kocaman kız olduğu günleri de göstersin. Amin.

Allah tamamına erdirsin. Senin yaşadıkların çok zor bir sınavdı. Dilerim hepsini bugüzellikle unutursun. Kızını her kokladığında her şeye değdiğini hep hiss edersin. Rabbim doğulup, sağlıklı ve kocaman kız olduğu günleri de göstersin. Amin.

aminnnn cnm çok saol

ALLAH yar ve yardımcınız olsun,sabır versin İNŞAALLAH Amin,ŞAFİ adının hürmetine şifa versin ve sağlıklı bebeklerin olsun İNŞAALLAH Amin

Son düzenleme:
hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum.. bende uzun tedavi süreçlerinden sonra olan bebeğimi 19 gün evvel kalbi durdu kaybettim..2. bebeğimdi oda nasip değilmiş.ama umutlarım asla bitmedi.Asla isyan etmiyorum buda benim imtihanım diyorum..Şimdi bebeğinizi kucağınıza almanıza çok az kalmış Rabbim yavrunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin.. :KK34:

hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum.. bende uzun tedavi süreçlerinden sonra olan bebeğimi 19 gün evvel kalbi durdu kaybettim..2. bebeğimdi oda nasip değilmiş.ama umutlarım asla bitmedi.Asla isyan etmiyorum buda benim imtihanım diyorum..Şimdi bebeğinizi kucağınıza almanıza çok az kalmış Rabbim yavrunuzu size bağışlasın uzun ömürler versin.. :KK34:

aminnn cnm çok saol

sanada geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın mutlaka kan pıhtılaşman varmı baktır genelde kalbi duran bebekler kan pıhtılaşması yüzünden oluyor inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebeğiniz

Rüyamı ?

benimde evimde bebeğime ait çekmeceler var artık, içleri pembeli minik kıyafetlerle dolu
kulalnmadığım odam antika beşiğim, ana kucağım, bebek arabamız, küvet kova tas üçlüsü gibi eşyalarla dağıldı bile
ne zaman o odaya girsem başkasının evine gitmişim gibi hissediyorum tam o sırada kızımın tekmesiyle kendime geliyorum ben burdayım diyor yavrum
birgün buraya bebeğimle evime döndüm yazıcakmıyım
nasıl sabırsızım anlatamam.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım arkadaşım. çok ama çok seviniyorum, gelişmelerini bugün okudum..çok mutlu oldum..benim için yasin okuyan insanlardan biriydin.. her duamda okuyan tüm arkadaşlarımın gönüllerini doldur bebişlerle diyorum..inşallah bir gün ben de anne olabilirim.. şu anda bana çok uzak geliyor ama. Allahtan ümit kesilmez. inşallah senin bebeğini kucağına aldığın anları da okuruz, bu yaşadıklarını unutursun.. bizim için de dua et olur mu..öpüyorum.

canım arkadaşım. çok ama çok seviniyorum, gelişmelerini bugün okudum..çok mutlu oldum..benim için yasin okuyan insanlardan biriydin.. her duamda okuyan tüm arkadaşlarımın gönüllerini doldur bebişlerle diyorum..inşallah bir gün ben de anne olabilirim.. şu anda bana çok uzak geliyor ama. Allahtan ümit kesilmez. inşallah senin bebeğini kucağına aldığın anları da okuruz, bu yaşadıklarını unutursun.. bizim için de dua et olur mu..öpüyorum.

hep dualarımdasınız çok saol cnm güzel dileklerin için

Rüyamı ?

Senin buraya güzel kızının fotosunu ekleyeceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum canım. Tüm dualarım seninle :KK16:

bu gün doğum iznim için rapor aldım :)

saolsun eşim yanında çalışıyor gösteriyo bende faydalanayım doğum parasından dedim

eeee çok çalıştım yan gelip yatıcam diyorum herkez gülüyor

bebeğim 2000 gr olmuş tam olması gerektiği gibi ilerliyor gelişimi

akşam kendi doktorumda randavum var doğumu kesinleştirme zamanı geldi sanırım sezeryan olucam öle karar verdik bakalım bi tarih vericekmi asıl geri sayım başlıcakmı :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:

Dinlen tabi hamileliğin son zamanları , daha çok kendine vakit ayırman gerek .
Zaman yaklaşıyor. Hayırlısıyla kuzun gelince sana fırsat vermeyecek.
Sağlıkla , zamanı gelince Rabbim kucağına almanı nasip etsin.

yaşadıklarınız çok etkileyici ve azmin zaferi :KK16:
minik dutunuz hayatınıza renk ve neşe katsın, analı babalı büyüsün.

:nazar::nazar::nazar:

Dinlen tabi hamileliğin son zamanları , daha çok kendine vakit ayırman gerek .
Zaman yaklaşıyor. Hayırlısıyla kuzun gelince sana fırsat vermeyecek.
Sağlıkla , zamanı gelince Rabbim kucağına almanı nasip etsin.

yaşadıklarınız çok etkileyici ve azmin zaferi :KK16:
minik dutunuz hayatınıza renk ve neşe katsın, analı babalı büyüsün.

inşaallah bir aksilik olmadan hayırlısı ile doğum yaparsın! dualarım senınle!

Canım bebeğini sağlıklı kucağına almanı diliyorum.. Dualarım seninle :KK16:

çok saolun kızlar

evet ya son zamanları hem ayrı güzel hemde ayrı şikayetleri varmış

kızım keyfine çok düşkün sağa yatıyorum tekmeliyo uyutmuyo sola yatıyorum yine tekmeliyo hanımefendinin rahat olduğu pozisyonu yakalayamazsam sabaha kadar uyku yok :)

tabi şimdiden söylenmeye başladım eşim"ne o kavgamı ediyonuz diyor"

rabbim herkeze nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok saolun kızlar

evet ya son zamanları hem ayrı güzel hemde ayrı şikayetleri varmış

kızım keyfine çok düşkün sağa yatıyorum tekmeliyo uyutmuyo sola yatıyorum yine tekmeliyo hanımefendinin rahat olduğu pozisyonu yakalayamazsam sabaha kadar uyku yok :)

tabi şimdiden söylenmeye başladım eşim"ne o kavgamı ediyonuz diyor"

rabbim herkeze nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah yaramaz olucam ben , alış annecim diyo şimdiden.
Bunlar hep doğum sonrası ilk aylara alıştırma :)))

Allah güzel ömürler nasip etsin bebişinle beraber ailenize.

Maşallah yaramaz olucam ben , alış annecim diyo şimdiden.
Bunlar hep doğum sonrası ilk aylara alıştırma :)))

Allah güzel ömürler nasip etsin bebişinle beraber ailenize.

amin cnm çok saol

haklısın beni iyice alıştırmak istiyor cadı bu kız :):nazar:

dr teyzemiz doğumu konuşmadan bebek dönmemiş bundan sonrada dönmez sezeryan olucaksın dedi zaten kararımızda buydu kızım benim istediğimi duymuş rahat rahat oturuyor :)

ve kalan süre 46 11 eylül allah nasip eder bi aksilik çıkmaz kızım erken gelmeye kalkmazsa doğum tarihimiz

geçmeyen günler başlıyor say say bitermi 46 gün :KK43:

Rüyamı ?

Senin adina okadar cok sevindimki anlatamam.....
Yazdiklarini konunu eskiden taniyorum ilk ozamandan beri uzulmustum senin icin......
Ama takvimini gorunce cooook sevindim....
Bu mutlulugu fazlasiyla hakediyorsun...
Insss kucagina sagsalim aldigin gunun mutlulugunuda paylasirsin.....

Allah dileyen isteyen herkese bu mutlulugu yasatir....

X