- 13 Ocak 2010
- 2.014
- 30
Allah razı olsun canım.. Kaderden kaçılmıyor. Her insanın imtihanı farklı. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Hiçbir anne evlat acısı yaşamasın..
aminnnnn canım inşallah düşmanıma bile yaşatmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım.. Kaderden kaçılmıyor. Her insanın imtihanı farklı. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Hiçbir anne evlat acısı yaşamasın..
Bir süredir seni sezsiz-sezsiz takib ediyorum. Çok şükür her şey yolundaydı. Şimdiki durumlar nasıl? Hamileliğin nasıl geçiyor?
Rabbim sağlıklı, huzurlu bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin.
Çok saol canım hamileliğim ilk kez bu kadar sakin geçiyor herşey yolunda bu hafta görmeye gidicem bebeğimi inan çok heyecanlıyım çok büyümüştür hareketlenmiştir inşallah böle sorunsuz devam eder
Çok saol canım hamileliğim ilk kez bu kadar sakin geçiyor herşey yolunda bu hafta görmeye gidicem bebeğimi inan çok heyecanlıyım çok büyümüştür hareketlenmiştir inşallah böle sorunsuz devam eder
Rabbim sağ-salim kollarına almayı da nasip etsin. Mutluluğun bebişle daha da büyüsün. Amin.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Dualarımdasın..
herşey ALLAHTAN! buda sizin imtihanınızmış! beterin beteri var emin olun! inşaallah yavrunuz bu kez nasip olurda kucagınıza alırsınız! dualarım sizinle!
Mavielle tebrik ederim. Başka bir yerde okudum, kızın olucakmış. Rabbim sağ-salim kucağına almayı da nasip eylesin. Bu sefer çektiğin tüm sıkıntılarını güzelce unutturan bebeyine kovuşasın inşeAllah
Aminnn cnm çok saol içimde korku var kaybetmekten çok korkuyorum bu hafta 2 kere pembe akıntım oldu içerde bişi yok ama çok huzursuzum 3 aydır ne güzel herşey yolundaydı inşallah tekrarlamaz
Aminnn cnm çok saol içimde korku var kaybetmekten çok korkuyorum bu hafta 2 kere pembe akıntım oldu içerde bişi yok ama çok huzursuzum 3 aydır ne güzel herşey yolundaydı inşallah tekrarlamaz
Canım benim sakın stres yapma,rahat ol .Sagligina dikkat et ve moralini her daim yüksek tut.İnsallah bu kez kavuşacaksın yavruna.hep hayırlı haberler alacağız senden inanıyorum.
Sende minik yavrunda Allah emanet olun.Dualarimdasiniz.
Allah yardımcın olsun. Stress yapmaman elde diyil biliyorum amma, yine de soğukkanlı ol ve hep iyi şeyler düşünmeye çalış. İnşeAllah bu sefer hasretin son bulur. Rabbim yüzünü güldürsün, kalbini huzur kaplasın. Minik kızın sağ salim kucağına gelsin. Amin
Selam canım bugün benim test günüm hamilelerin duası kabul olurmuş senden dua istiyorum
İnşallah benimde minik dutum benimledir
beni merak edip mesaj yazan herkeze çok teşekkür ederim
çok şükür iyiz dutumla
dutum beni üzmüyor bu sefer güzel hamilelik geçiriyorum geziyorum eve kapanmıyorum
arada lekelenmelerim oluyordu oda bu hafta bitti inşallah bidahada olmaz
bu arada %80 kız dutum tabi kesinleşmesi için 1 ay daha var ama olsun şimdiden kızım diye seviyorum göbeğimi :)
şimdilik bizden haberler bu kadar
canım arkadaşım iyi olduğuna sevindim......beni merak edip mesaj yazan herkeze çok teşekkür ederim
çok şükür iyiz dutumla
dutum beni üzmüyor bu sefer güzel hamilelik geçiriyorum geziyorum eve kapanmıyorum
bu arada %80 kız dutum tabi kesinleşmesi için 1 ay daha var ama olsun şimdiden kızım diye seviyorum göbeğimi :)
beni merak edip mesaj yazan herkeze çok teşekkür ederim
çok şükür iyiz dutumla