- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Çok da akıllı bir çocuk rahatça ogrenebilirEve gelip dusunu da aldiralim mi deseydiniz yani yuh gercekten. cocugun ogrenmesinde uygulamasinda bir sorun yoksa ogretmemesi kendi ayibi
iyi de kim yardım etsin. O kadın popo silmek zorunda değil bence.ben söyleyemem.onun yaşındaki 1 e gidenler de var onlara kim yardım edecekBilmiyorum 5-6 yaş gruplarında kuralları ama bu kadar katı kural konulması bana pek doğru gelmedi doğrusu. Her çocuğun olgunluk seviyesi aynı değil sonuçta belki 4-5 ay sonra öğrenmesi dAha kolay olur o zamana kadar da yardım gerekebilir
Bence sende arada kalma idareye bildirelim onlarla işi çözün deÇok da akıllı bir çocuk rahatça ogrenebilir
iyi de kim yardım etsin. O kadın popo silmek zorunda değil bence.ben söyleyemem.onun yaşındaki 1 e gidenler de var onlara kim yardım edecek
Evet çocukların o temizligini okulda yapsak sapik lafı bile çıkabilir hiç hoş degilNe kadar saçma mantık...
Valla siz öğretmensiniz, göreviniz bu değil. Okula gönderecek yaşa gelmiş çocuğu , bugüne kadar hiç bir şey vermemiş çocuğuna işte yazık. Ama siz incelik yapıp kıyamasanız yardım etseniz hemen gelir size sapık ithamında bulunurlar. En doğrusu olmuş. Çok haklı buldum sizi
evet ısrar etse öyle derimBence sende arada kalma idareye bildirelim onlarla işi çözün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?