canım sıkkın üzgünüm ...

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Arkadaşlar arasıra burda derdimi sizinle paylaşıyorum ve gerçek anlamda rahatlıyorum şimdi desteğinize ihtiyacım var ... yazacaklarım biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin..

Şimdi şöyle bi durum var. 2 Senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu belkide affola geri kafalılık diyebilirim. İlla kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar ve maddi acıdan sürekli sevgilimden para bekliyolar. Benden önce nişan atmış ailesi yüzünden sonra bunlar pişman olup tekrar barışıyolar ama ailesi yine kabul etmemiş ve kız bunu terk etmiş o üzüntü ile sevgilim dolandırılmış şuan hala o borçları ödediği için ailesine destek olamıyor buyuzden maddi acıdan sıkıntı çekiyor. Tabiki ailesi buna destek olmak yerine sürekli iğneleyici davranıyorlar. Sevgilimin kendi işi var çok şükürkü ki bi kaç aya borçlar kapanıyor. Ailesinden görmediği sevgi destek hepsini ben verdim ona her açıdan hem maddi hem manevi kesinlikle pişman değilim ondan dolayı anlatmıyorum. Size bunlardan bahsettimki psikolojısını anlayın diye. Biz yan yana çok mutluyuz ilk defa biri beni bu kadar mutlu ediyor ama yanyana böle mutluyuz Yanından ayrıldığım ilk dk sı daha değişiyo gun içinde arayıp sorması çok nadir ... hep iş iş iş şuan bile arasam meşgüle atar gecenın geç saatlerine kadar iş bunaldım artık çok bişe istemiyorum ondan sadece beni arasın varlığını gün içinde unutmıyım istiyorum bu yuzden hep kavga ediyoruz akşam işi hafiflesin belki arar belki aramaz . Sorduğumda kavga çıkardığımda da hep şunu der beni sık boğaz ediyosun kendı halime bırakmıyosun ki ben seni arım . ya ben sadece gün içinde bi sesini duyım diyorum ihtiyaç duyuyorum gerçekten. Dedimya hani ben hem maddi hem manevi hep destek oldum şimdi bi bakıyorum 2 sene boyunca bana bi aldığı sadece 1 tane çiçek ve küpe peki ben söylemek istemiyorum ama değeri yüksek olan herşey.... buyuzden diyorum ya ben bişe beklemiyoken sadece yanımda olmasını istemem suçmu . birde şunu duydum kuzenıme demiş bana yüzük alcaklarmıs tektaş bu hafta sonu çok şaşırdım süpriz yapcak heralde . 2 sene boyunca ilk defa .. yeri geliyor ama ailemin vermediği sevgiyi desteği sen verdin diyor. Peki bunları ben verdiysem ben neden üzgünüm Benim psikolojim bozuldu geceleri uyuymaz oldum düşünmekten 2 ssaatlik uykuyla işe geliyorum. Doktora gittim antidepresanla uyku ilacı verdi. Kızlar sizce ben mi abartıyorum ?

Kendi işiymiş borçları varmış bunlar gerçekten çok kafa yoran şeyler eşimden biliyorum.
Benim elimde bir yıl önce kendi işyerini açtı ve günde üç öğün arayan adam bi msjı bile zar zor atıyor
Bazen söylüyorum beni hiç aramıyorsun diye bi iki gün arıyo msj atıyor sonra unutuyor.

Stresliyse sevgilin de o yüzdendir ama sevgiliyken bu kadar ihmal de iyi değil.
Sen bi süre hiç bişey deme, Kendi haline bırak..

Sorununuz ne az araması mı

Teklif gelirse ne cevap vereceğinizi bilmemeniz mi

evet zaman ayırmaması yine dün gece bu konu yüzünden tartışıp kapadık teli ve akşam oldu hala sesi çıkmıyor. Bi ınsan hiç mi merak etmez ben çok ihtiyaç duyuyorum ona o neden bi bana 2 dk sını ayırıpda bi nasılsın ne yapıyorsun diye aramıyor madem yüzük almayı düşünüyo iş sadece yüzükle bitmiyorki yalnış mı düşünüyorum

Maddi konular gözümde yok diyorsunuz ama saymaktanda geri kalmiyorsunuz. Seviyorsanız seviliyorsaniz çiçeğin hediyenin ne önemi var ? Ilgi konusunda haklısınız. Hiç mi yemek icin veya lavabo için ara vermiyor ? Nasılsın napiyorsun demek maksimum 5 dakika sürer. Bunu size çok gormemeli bence.

Siz romantizm derdindesiniz ama adam geçim derdinde.

evet oda öle diyor benim önümü ilersini görmem gerekiyor diyor biz evlendiğimizde sıkıntı çekmememiz için dedi. Ama bende çok bişe istemıyorumkı benı oraya götür buraya götür demem bişe al demem sırf para harcamasın diye kaç kere açken tokum dedım. Romantizim derdinde olmak değilde sadece bi önemsenip aranmak istıyorum gerçekten bunu istiyorum bi insan hiç mi yemek yemez wc ye gitmez o arada bile 2 dk ayırabilir

maddi konuları gerçekten önemsemem sadece içimden geldiği için anlattım öle biri değilim. ;İste bende siizin gibi düşündüğüm için paylaştım aslında 5 dk dediğiniz gibi bı yemek arasında bile zaman ayırması 5 dk

Ortada 2 saat uyluyla.durup antidepresan kullanilacak bir durum yok oncelikle bir.toparlanin tamam.uzgunsunuz ama gerek yok bu kadarina...

Sık bogaz etmeyin madem bakalim ne yapacak beni aramiyorsun kavgasi bende ederdim ama baktim duzelmiyor bende aramazdim madem.ozlenilmiyorum yada is bahnesi var takilsin kendi kendine bana ne gerek var? birde destek olmusken o kadar ...hakliyken haksiz.duruma dusmeyin.az.once bir arkadas.yazmis erkekler.laftan anlamiyor.icrate gececksi kisas yapacaksin.burnundan getireceksin yoklugunla onemsemeyeceksin ancak o zaman kiymetlisin yoksa ugrasmayin

Beklentinizi düşürün

Akşam kavgada sizin haksız olduğunuzu düşündüğü için aramıyor

Adam yoğun kafası meşgul sürekli arayamıyır demek ki arayıp diyecek bir şeyi de olmayabilir

Açıkça konuşun beklentilerinizi karşılıklı ortaya koyun aynı düşünmüyorsanız ilişkinizi gözden geçirin

Ben biraz yaşlandım bana her gün aramak zorunluluğu falan garip geliyor eskiden yoktu öyle şeyler bu cep telefonları herşeyi tüketmeye programlıyor bizi

Sürekli konuşunca yüz yüze gelince ne yapılıyor birlikte olunmayan süreçte yapılanlar konuşuldu
Zaten herkes onu biliyor

Ama siz de haklısınız evliler bile gün içinde eşim 3 ten az aradı beni sevmiyor mu diye konu açıyor

Karşılıklı beklentileri konuşun

Kontörü mü yok acaba.Belki ondan da idare ediyordur.Telde sen çok konuşuyorsan,hemen kapatmıyorsan

İşte ben yapamıyorum keşke yapabilsem bikere denedim aslında zor tuttum kendimi o aradı günde bı defa 2 dk arama buda 1 hafta böle dayandım hatta bikeresinde sen neden benı aramıyosun dedı ben açmasamda mesgule atsamda senın aradığı mesj attığını görünce mutlu oluyorum dedi ama Allah aşkına 2 senemi vermişim insan napıuo ne ediyo merak ediyo en önemlisi ihtiyaç duyuyo

Evet kafasının dolu bunu zaman zaman yanımda dalıp gitmelerinden anlıyorum. ben bu konuyu çok konuştum hep bana hak verdı tamm aşkım söz dikkat etcem vs vs ama en fazla dikkat etmesi 2 gün . Çoğu zaman da aramaya korkuyorum yine dır dır etceksın diyo Ama ne dersem diyim naparsam yapim şunun bilincine varamıyor ben çok bişe istemiyorum çevremde herkez sevgilisiyle o kdar içli dışlıki yediği yemeği bile haber veriyolar bunları gördükçe zoruma gidiyo

Alismis sizden gelmesinede de ondan ara.ben.mesgul olsam.bile diyor insanin aklina bu gelir ...

Bir süre sen de arama bakalim ne olacak?

Ben aramasam da o gün sonunda illakı arıyor benim kızdığım nokta bu işte bütün gün sesi çıkmayıp akşam hiç bişe yokmuş gibi araması İnsan bekliyor gün içinde ben arkadaslarımla bile daha sık konuşuyorken .. offf ben mi abartıyorum bilmiyorum ki

Ben çok sevildiğinizi düşünmüyorum.
Hayatını son derece kolaylaştırıyorsunuz.. Bana göre bu yüzden sizinle birlikte..
Yaptıklarınızı azaltın o zaman gerçek yüzünü göreceksiniz..

Ben çok sevildiğinizi düşünmüyorum.
Hayatını son derece kolaylaştırıyorsunuz.. Bana göre bu yüzden sizinle birlikte..
Yaptıklarınızı azaltın o zaman gerçek yüzünü göreceksiniz..

Bilmiyorum açıkcası öle olanak vermek istemiyorum çünkü ben o dediğim şeyleri yapalı cok oldu. Şimdi işleri düzeldi çok şükür . mesela gecen sene parası olmadığı için ufak bir hediye aldı bana dogum günümde desen bundan 5 ay önce yıne parası yoktu arkadasından borc almış. Ben hiç bişe beklemiyorum almasın durumunu görüyorum vicdansız biri dğilim sadece istediğim işlerim var diyorya sürekli o işlerinn arasında bana da zaman ayırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…