- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Sorununuz ne az araması mı
Teklif gelirse ne cevap vereceğinizi bilmemeniz mi
Siz romantizm derdindesiniz ama adam geçim derdinde.
Maddi konular gözümde yok diyorsunuz ama saymaktanda geri kalmiyorsunuz. Seviyorsanız seviliyorsaniz çiçeğin hediyenin ne önemi var ? Ilgi konusunda haklısınız. Hiç mi yemek icin veya lavabo için ara vermiyor ? Nasılsın napiyorsun demek maksimum 5 dakika sürer. Bunu size çok gormemeli bence.
Kontörü mü yok acaba.Belki ondan da idare ediyordur.Telde sen çok konuşuyorsan,hemen kapatmıyorsanevet oda öle diyor benim önümü ilersini görmem gerekiyor diyor biz evlendiğimizde sıkıntı çekmememiz için dedi. Ama bende çok bişe istemıyorumkı benı oraya götür buraya götür demem bişe al demem sırf para harcamasın diye kaç kere açken tokum dedım. Romantizim derdinde olmak değilde sadece bi önemsenip aranmak istıyorumgerçekten bunu istiyorum bi insan hiç mi yemek yemez wc ye gitmez o arada bile 2 dk ayırabilir
Ortada 2 saat uyluyla.durup antidepresan kullanilacak bir durum yok oncelikle bir.toparlanin tamam.uzgunsunuz ama gerek yok bu kadarina...
Sık bogaz etmeyin madem bakalim ne yapacak beni aramiyorsun kavgasi bende ederdim ama baktim duzelmiyor bende aramazdim madem.ozlenilmiyorum yada is bahnesi var takilsin kendi kendine bana ne gerek var? birde destek olmusken o kadar ...hakliyken haksiz.duruma dusmeyin.az.once bir arkadas.yazmis erkekler.laftan anlamiyor.icrate gececksi kisas yapacaksin.burnundan getireceksin yoklugunla onemsemeyeceksin ancak o zaman kiymetlisin yoksa ugrasmayin
Beklentinizi düşürün
Akşam kavgada sizin haksız olduğunuzu düşündüğü için aramıyor
Adam yoğun kafası meşgul sürekli arayamıyır demek ki arayıp diyecek bir şeyi de olmayabilir
Açıkça konuşun beklentilerinizi karşılıklı ortaya koyun aynı düşünmüyorsanız ilişkinizi gözden geçirin
Ben biraz yaşlandım bana her gün aramak zorunluluğu falan garip geliyor eskiden yoktu öyle şeyler bu cep telefonları herşeyi tüketmeye programlıyor bizi
Sürekli konuşunca yüz yüze gelince ne yapılıyor birlikte olunmayan süreçte yapılanlar konuşuldu
Zaten herkes onu biliyor
Ama siz de haklısınız evliler bile gün içinde eşim 3 ten az aradı beni sevmiyor mu diye konu açıyor
Karşılıklı beklentileri konuşun
Alismis sizden gelmesinede de ondan ara.ben.mesgul olsam.bile diyor insanin aklina bu gelir ...İşte ben yapamıyorum keşke yapabilsem bikere denedim aslında zor tuttum kendimi o aradı günde bı defa 2 dk arama buda 1 hafta böle dayandım hatta bikeresinde sen neden benı aramıyosun dedı ben açmasamda mesgule atsamda senın aradığı mesj attığını görünce mutlu oluyorum dedi ama Allah aşkına 2 senemi vermişim insan napıuo ne ediyo merak ediyo en önemlisi ihtiyaç duyuyo
Alismis sizden gelmesinede de ondan ara.ben.mesgul olsam.bile diyor insanin aklina bu gelir ...
Kontörü mü yok acaba.Belki ondan da idare ediyordur.Telde sen çok konuşuyorsan,hemen kapatmıyorsan
Bir süre sen de arama bakalim ne olacak?
Ben çok sevildiğinizi düşünmüyorum.
Hayatını son derece kolaylaştırıyorsunuz.. Bana göre bu yüzden sizinle birlikte..
Yaptıklarınızı azaltın o zaman gerçek yüzünü göreceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?