- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Arkadaşlar arasıra burda derdimi sizinle paylaşıyorum ve gerçek anlamda rahatlıyorum şimdi desteğinize ihtiyacım var ... yazacaklarım biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin..
Şimdi şöyle bi durum var. 2 Senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu belkide affola geri kafalılık diyebilirim. İlla kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar ve maddi acıdan sürekli sevgilimden para bekliyolar. Benden önce nişan atmış ailesi yüzünden sonra bunlar pişman olup tekrar barışıyolar ama ailesi yine kabul etmemiş ve kız bunu terk etmiş o üzüntü ile sevgilim dolandırılmış şuan hala o borçları ödediği için ailesine destek olamıyor buyuzden maddi acıdan sıkıntı çekiyor. Tabiki ailesi buna destek olmak yerine sürekli iğneleyici davranıyorlar. Sevgilimin kendi işi var çok şükürkü ki bi kaç aya borçlar kapanıyor. Ailesinden görmediği sevgi destek hepsini ben verdim ona her açıdan hem maddi hem manevi kesinlikle pişman değilim ondan dolayı anlatmıyorum. Size bunlardan bahsettimki psikolojısını anlayın diye. Biz yan yana çok mutluyuz ilk defa biri beni bu kadar mutlu ediyor ama yanyana böle mutluyuz
Yanından ayrıldığım ilk dk sı daha değişiyo gun içinde arayıp sorması çok nadir ... hep iş iş iş şuan bile arasam meşgüle atar gecenın geç saatlerine kadar iş bunaldım artık çok bişe istemiyorum ondan sadece beni arasın varlığını gün içinde unutmıyım istiyorum
bu yuzden hep kavga ediyoruz akşam işi hafiflesin belki arar belki aramaz . Sorduğumda kavga çıkardığımda da hep şunu der beni sık boğaz ediyosun kendı halime bırakmıyosun ki ben seni arım . ya ben sadece gün içinde bi sesini duyım diyorum ihtiyaç duyuyorum gerçekten. Dedimya hani ben hem maddi hem manevi hep destek oldum şimdi bi bakıyorum 2 sene boyunca bana bi aldığı sadece 1 tane çiçek ve küpe peki ben söylemek istemiyorum ama değeri yüksek olan herşey.... buyuzden diyorum ya ben bişe beklemiyoken sadece yanımda olmasını istemem suçmu . birde şunu duydum kuzenıme demiş bana yüzük alcaklarmıs tektaş bu hafta sonu çok şaşırdım süpriz yapcak heralde . 2 sene boyunca ilk defa .. yeri geliyor ama ailemin vermediği sevgiyi desteği sen verdin diyor. Peki bunları ben verdiysem ben neden üzgünüm
Benim psikolojim bozuldu geceleri uyuymaz oldum düşünmekten 2 ssaatlik uykuyla işe geliyorum. Doktora gittim antidepresanla uyku ilacı verdi. Kızlar sizce ben mi abartıyorum ?
Şimdi şöyle bi durum var. 2 Senelik bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi sorunlu belkide affola geri kafalılık diyebilirim. İlla kendi istedikleri kızla evlensin istiyorlar ve maddi acıdan sürekli sevgilimden para bekliyolar. Benden önce nişan atmış ailesi yüzünden sonra bunlar pişman olup tekrar barışıyolar ama ailesi yine kabul etmemiş ve kız bunu terk etmiş o üzüntü ile sevgilim dolandırılmış şuan hala o borçları ödediği için ailesine destek olamıyor buyuzden maddi acıdan sıkıntı çekiyor. Tabiki ailesi buna destek olmak yerine sürekli iğneleyici davranıyorlar. Sevgilimin kendi işi var çok şükürkü ki bi kaç aya borçlar kapanıyor. Ailesinden görmediği sevgi destek hepsini ben verdim ona her açıdan hem maddi hem manevi kesinlikle pişman değilim ondan dolayı anlatmıyorum. Size bunlardan bahsettimki psikolojısını anlayın diye. Biz yan yana çok mutluyuz ilk defa biri beni bu kadar mutlu ediyor ama yanyana böle mutluyuz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)