canım sıkılıyor benimle sohbet eden biri varmı?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
canım çok sıkkın içimde bir sıkıntı var kaç gündür atamadığım, sohbet edecek biri yokmu?

hayır olsun inş.. var mı özel bi sebep? genel mi?

ne biliyim ben de anlamadım içime atıyorum sıkılıyorum sonrada hastalanıyorum.bir kaç gündür komşularımın yaptıkları canımı çok sıktı ayrıca alt katımızda eşimin akrabaları var onlarda üstüne tuz biber oldu,ben çok kafama takıyorum belki ilişkilere çok değer veriyorum o yüzdenmidir?

Son düzenleme:
en iyi çare konuşmak ve paylaşmaktır.. fikir alışverişi de iyi gelir anlat rahatla canım

daha önce konumu okudunmu bilmiyorum 10 yıldır aynı yerde oturuyorum sabah işe gider akşam işten dönerim merhalaşmaktan başka çok fazla insanlarla diyaloğum yok.3 ay oldu yönetici oldum.eski yönetim 5000 tl açık verdi dairelere bölündü komşular demeğiklerini bırakmadı adama yedin paraları falan diye, ortak kapattılar borcu,bende vermek zorunda kaldım neyse bir kaç kişi taksitle ödeyebilirim dedi ama benim yönetimi aldığım dönemede sarktı bu para ben topladım yani taksitle ödeyenleri,geçenlerde karı koca peş peşe düşmüşler o paraları istemeye geldi utanmadan okadar açık verdiler.ayrıca komşularımda bunlar yedi parayı bilmem ne konuştular konuştular,evvelsi gün işten dönerken baktımki o konuşanlar kadına çay içmeye gitmişler

Son düzenleme:
yokkk daha önceki konunu görmedim cnm, okumadım yani..
o yüzden konuya azcık yabancı sayılırım asnlattığın kadar biliyorum şu an için...

bende bugün komşumdan birini aradım içim içimi yedi çünkü,dedimki insanlara hatalarını anlamaları için fırsat vermiyorsunuz ben çok şaşkınım dedim.sanada çok kırıldım dedim.çünkü daha önce de bina görevlisinin eşini içine aldılar çay yaptılar çağırdılar oda tepelerine çıktı.şuan işten çıkarttık toplantı kararı ile kapıcı dairesinde kiracı olarak oturuyor.dedimki bu duruma siz getirdiniz tamam siz ayrım yapmamak için böle yaptınız onlarda sizi kendileriyle aynı seviyede tutup saygı bilmiyorlar dedim.tabii bu hırsız dedikleriyle bina görevlimizinde arası soğuktu dün bir baktım onlardan iyisi yok ben anlamadım bişey ,napıcağımı bilemedim iyiki ev hanımı değilim bütün gün bölemi geçiyor o onun hakkın da bu bunun hakkında konuşup yüz yüze bakıyorlar.anlıyacağın şuanda hırsız dediklerini tepelerine çıkarıcaklar onlarda utanmadan gelip benden para ister tabi

Son düzenleme:
sadeced komşuluk ilişkilerinde değil,nerdeyse her türlü ilişkide var bu tarz şeyler aslında..
ev hanımı olmaman bu yönden iyi olmuş en azından olayların içinde değilsin sürekli..
ama zaten oldum olsaı apartman yöneticiliği falan hiç sevmem..binbir türlü şey oluyo,bizdede var çünkü..
sonunda da genelde hep haksız olan yönetici oluyo,herkes ona patlıyo

ne biliyim ya anlamadım eşim bile hissetmiş sen 2 gündür ruh gibi dolaşıyor-sun evde diyo gecede çocuğum ateşlendi.

boşversene canım yaaa.. konu komşuyu takma sen kafana.. değmez bence bu arada geçmiş olsun iyi mi şimdi çocuğun?

boşversene canım yaaa.. konu komşuyu takma sen kafana.. değmez bence bu arada geçmiş olsun iyi mi şimdi çocuğun?

şimdi kreşi aradım iyi dedi öğretmeni ,allahtan hafta sonu geldi evde meyve ilaç desteklerim.ayrıca dinlediğin için sağol biraz rahatladım gerçekten

Son düzenleme:
kızlar kendime böyle değişiklik yapmak istiyorum ne biliyim havadan mı nedir çok bunalıyorum.evde aynı şeyler iş yernde aynı şeyler hayatımda hiç bir renk yok,uzun zamandır kendime için hiç bir şey yapmadım.nebiliyim dışarı çıkıp gezmek istemiyorum,çıkınca hemen eve geliyorum,evde de 3 oda 1 salon dönüp duruyorum oyalanıcak bişeyler arıyorum hemen sıkılıyorum,eşimin bile her sölediği iyide olsa batıyor,tartışmamak için susuyorum zaten oda farkında ayıptır sölemesi 15 gündür yanına yaklaşmıyorum kaçıyorum sürekli hiç cinsel isteğim de yok ot gibiyim,çevremdekiler de farkında sen şenşakrak birisiydin ne oldu sana diyo benim gibi olan varmı ?çok sıkılıyorum.akşamları atkı öriyim dedim bu seferde bitiricem diye kendimi parçalıyorum sevmem elimde iş sallamayı.üfffffff

Son düzenleme:
herşeye olumlu tarafından bakmaya çalış şükretmek lazım bazen
kendinde değişikliller yap kuaföre at kendini al eşini yemeğe git ne bilim sana iyi gelecek ne varsa dene işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…