canım oğlum

Size ve tüm hasta şifa bekleyen kuzulara rabbim acil şifalar versin. Allahım korktuklarımızdan korusun.
Çocuklarımıza bişey olmasın hepsi allaha emanet
Kötü düşünmeyin lütfen
 
büyük geçmiş olsun.asla tek doktorla sınırlı kalmayın.moralinizi yüksek tutun.
 
Rabbim sifa versin ins yoktur ve tez zamnda duzelir moralinizi yuksek tutun umarim miniginz toparlanir bugunleride unutursunz dualarimdasnz..
 
Bunu benim kızım da geçirdi. Beş yaş civarında. Çok zordu o günler. Allah'ım bir daha yasatmasin. Hiç kimseye yasatmasin. Benimkinin çok hafif seyirliydi. İstirahat ile geçti gitti çok şükür. Sizin ki baya kötü olmuş.

Konu sahibi üzülmeyin. Yakın zamanda grip geçirdiyse de dusebilir. Başka doktorlara da gösterin derim. Bizim gibi durumlarda başka belirtileri de muhakkak olurdu.
 
Rabbim safi ismiyle sifa versin evladinizi size bagislasin insallah
 
Simdi 12 yasinda olan kizkardesim daha bezli bebekken acile atesi var diye gitmistik. Kan aldilar veyaz kan hucreleri yukselmis doktor bize losemi olabilir dedi biz sok gecirdik. Megerse enfeksiyonu varmis o yuzden yukselmis. Aklina kotu sey getirme arkadasim rabbim evlat acisi gostermesin hepimize
 
Bağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.
Hayır bu hastalıkta aksine bağışıklık o kadar kuvvetli oluyor ki savunma hücreleri artık kendi hücrelerine bile savaş açıyor. Doku altı kanamalarına sebep oluyor. Daha ağırı organ kanamaları. Belden aşağısında benek benek deri altı kızarıklık ve eklemlerde morluklarla anlaşılıyor. Kızarıklık alerji döküntüsü gibi değil. Önce iğne ucu kadar minik sonra yavaş yavaş toplu iğne ucu kadar olup hafif morlasiyor. Fakat duzelebilen bir hastalık. Neyin sebep olduğu bilinmiyor. deniz1923 gibi ben de çok sakinirdim. Bakmaya kiyamazdim. Büyük bir imtihandi bu yüzden benim için. İkincide saldim. Akışına bıraktım herşeyi.
 
Cok çok geçmiş olsun. Önce Allah sonra iyi bir hekimle insallah atlatırsınız. Bağışıklık sistemini güçlendirici kurler doktora sorarak versen
 
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Ileri derecede bvitamini eksikliği bagisiklik dusuklugu ve beyaz kan yulsekligi yapiyor.Vucutta bvitamini emilimini engelleyen bağırsak ya da mide ile ilgili bir sorun varsa bu durum ortaya çıkıyor.babam da ayni durumla karsilasti.biz de kötü hastalik diye dusunmeye basladik artik.birsuru testin Sonucunda bvitamini eksikliği ortaya cikti ve ignelerle duzeldi şükür.Allah yavrunuza da sifa versin.Bu konuyu bir arastirin derim.Ayrica belirteyim biz araştırma hastanesine gitmistik.Sevgiler..
 
Çok geçmişş olsun , rabbim acil şifalar versin. Kötü düşünmeyin ...
 
Size de gecmis olsun. Malesef cok ağırdı...
 
Bahsettiğiniz beyaz kan hücreleri enfeksiyon geçirdiğinde yükselir, vücut kendini savunmaya geçip hücre sayısını çoğaltır. Enfeksiyon geçirdi yazmışsınız muhtemelen bu yüzden oynadı değerleri.

Aynısını yaşadık yakın bir zamanda. Benimki de 1 yaşında. Nötrofilleri düşük lenfositleri yüksek oğlumun. Hematolojiye yönlendirildik.

Yalnız benim bebeğimin herhangi bir enfeksiyon durumu yoktu. Bu yüzden direk kan hastalığından şüphelendiler.

Nitekim nötropeni tanısı konuldu. Şuan düzenli olarak ayda bir gidip kan tahlili yaptırıyoruz değerler yükseliyor mu düşüyor mu ona bakılıyor. Uzun süre düşük devam ederse tedavi edilecek. Dediğiniz iğneler verilecek vs. Zamanla kendiliğinden düzeldiği de oluyormuş o yüzden beklemedeyiz.


Sizi anlıyorum insan girip araştırınca hemen o kötü hastalıktan şüpheleniyor dünyası yıkılıyor, ben de yaşadım.

Ama içinizi rahat tutun. Çocuk kulak enfeksiyonu geçirmiş. Bu yüzden yükselmiştir o değerler diye düşünüyorum. Etkisi 1-2 ay sürüyor , sonra toparlanıyor değerler.

Geçmiş olsun
 
Cok gecmiş olsun.benim de 11 aylik bebegim sürekli tekrarlayan birhastalik var.evden çıkamıyoruz. .kac kere hastanede yattık. .allah beterinden korusun..bizim sebep bulunamadı daha.sizin bebeğiniz kaç aylık acaba bağışıklık için propolis damlası işinize yarar mı ki
 
Aminn canim.. Rabbim tez zamanda sifa versin.. hayirlisiyla sana bagislasin.
 
Canım benim geçmiş olsun bence kötü düşünme ki kötüyü çağırmayalım olur mu rabbim şifa derman versin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…