Umarım okursunuz yazdığımı. benim oğlum 2 yaşındayken bahsettiğiniz bu değerlerde düşüklük vardı, hatta doktor baya korkutmuştu gözümü. Süreyyapaşa allerji hastalıkları hastanesinde Erhan Bey var, çok övmüşlerdi ona götürmüştüm ikinci doktor olarak. Değerler adamın umurunda bile olmadı, kağıt üzerindeki değerler genel değerler, çocuklarda bu değerler düşük olur, kafanıza takmayın demişti. sonra internetten araştırmıştım yurtdışında çocuklar için normal kabul edilen değerler gerçekten Türkiyede yazılandan çok farklıydı. Bu yaşadıklarımızın üstünden 4 sene geçti, Allaha şükür bir sorunla karşılaşmadık.
Bakın üç hafta önce ablam türkiyenin önde gelen hastanelerinden birine gitti, adam neredeyse teşhisi koymuş, ablama hazırlıklı ol lenfoma olabilir demiş. Ömrümüzden ömür gitti inanın, ama sonuç temiz. Tabi ki herşey insanlar için ama doktorlarda yanıltabiliyorlar birçok konuda. Doktorun söylediklerini çok kafanıza takmayın diye söylüyorum, sonuçları sadece tahliller belirleyecek, doktorun söyledikleri değil. sonuçları doktor hiç yorum yapmamış gibi bekleyin, insallah tertemiz çıkacak.
sevgiler.