• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım oğlum

Bahsettiğiniz hastalık von willebrand mi ?veya tip?
Henoch schönlein purpurasi ya da
Henoch schönlein vaskuliti diye geçiyor ismi. Başka bir dilde sizin söylediğiniz isim olabilir mi bilmiyorum. Bu hastalığı bulan kişinin ismiyle geçiyor yani.

Umarım okursunuz yazdığımı. benim oğlum 2 yaşındayken bahsettiğiniz bu değerlerde düşüklük vardı, hatta doktor baya korkutmuştu gözümü. Süreyyapaşa allerji hastalıkları hastanesinde Erhan Bey var, çok övmüşlerdi ona götürmüştüm ikinci doktor olarak. Değerler adamın umurunda bile olmadı, kağıt üzerindeki değerler genel değerler, çocuklarda bu değerler düşük olur, kafanıza takmayın demişti. sonra internetten araştırmıştım yurtdışında çocuklar için normal kabul edilen değerler gerçekten Türkiyede yazılandan çok farklıydı. Bu yaşadıklarımızın üstünden 4 sene geçti, Allaha şükür bir sorunla karşılaşmadık.
Bakın üç hafta önce ablam türkiyenin önde gelen hastanelerinden birine gitti, adam neredeyse teşhisi koymuş, ablama hazırlıklı ol lenfoma olabilir demiş. Ömrümüzden ömür gitti inanın, ama sonuç temiz. Tabi ki herşey insanlar için ama doktorlarda yanıltabiliyorlar birçok konuda. Doktorun söylediklerini çok kafanıza takmayın diye söylüyorum, sonuçları sadece tahliller belirleyecek, doktorun söyledikleri değil. sonuçları doktor hiç yorum yapmamış gibi bekleyin, insallah tertemiz çıkacak.
sevgiler.

Simdi 12 yasinda olan kizkardesim daha bezli bebekken acile atesi var diye gitmistik. Kan aldilar veyaz kan hucreleri yukselmis doktor bize losemi olabilir dedi biz sok gecirdik. Megerse enfeksiyonu varmis o yuzden yukselmis. Aklina kotu sey getirme arkadasim rabbim evlat acisi gostermesin hepimize
Cok gecmis olsun. Bunun aynisini biz de kardesimde yasadik. Degerler azck yukselse hemen losemi olabilir diye korkutuyolar insanlari kimseye yasatmasin allah.

sağol canım Allah razı olsun
biz birşeyden şüphelenmedik
yalnızca çok kaşınan bir bebek
o yüzden immünoloji ve alerji doktoruna götürelim dedik
orada kan tahlili verince görüldü
fiziksel olarak gelişiminde hiç bir sorun yok
Merhaba piraye.
Ben eminim senin o minnos bebeginin hicbiseyinin olmadigina. Doktorlarin ne dedigini bosver. Degerler yukselip dusebilir ozellikle enfeksiyon sonrasi. Elbette icinde bi kus seni durtup duracak sonuclar cikana kadar. Ama smdi dedigin gibi gundelik yasamina devam etmekten baska caren yok. Kasinti meselesine gelince benim oglum gecen ay cilginlar.gibi kasinmaya baslamisti. Atopik dermatitli oldugundan ona baglamistm ama sicaktan kasiniyomus. Degerlerinde kasintiya sebep olacak bisey gormezsen bunu da goz onunde bulundur lutfen. Ikinizi de opuyorum. Bol sifalar diliyorum♡

merhaba hanımlar
canım oğlum miniğim hasta
2 hafta sonra kesin tanı konulacak
bağışıklık sisteminde sıkıntı var
çok düşük dedi doktor
yükselmezse iğne tedavisi ona da cevap vermezse kemoterapi :KK43:
hem bebeğime dua edin istedim hemde inşaallah yoktur ama aranızda bebeği böyle olanlar varsa tecrübe edinmek istedim
neler bekliyor beni?

Merhaba
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.
tanı ne çıkarsa çıksın şu geçirdiğin süre sana çok zor geçecek.. Rabbim korktuğuna uğratmasın..
hiç birimizi evladı ile sınamasın.

merhaba hanımlar
öncelikle buradan yorum yapan özelden mesaj yazan dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
Oğlumun periferik yayma sonuçları çıktı
Elhamdülillah korktuğumuz gibi bir sonuç çıkmadı lösemi gibi...
'süt çocuğunda hipogamaglobulinemi' denilen bir durummuş
şuan anlık rutin kontrol yapılacak yükselmesi beklenecek değerinin
yükselmediği gözlemlenirse ilaç tedavisi başlanacak ama bizim yükseleceğine inancımız tam
o yüzden ilerisini düşünmüyoruz bile
evlat çok zor bir imtihanmış
rabbim hiç kimseyi sınamasın
herkese sağlık sıhhat versin
tekrardan hepinize teşekkür ederim

merhaba hanımlar
öncelikle buradan yorum yapan özelden mesaj yazan dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
yükselmediği gözlemlenirse ilaç tedavisi başlanacak ama bizim yükseleceğine inancımız tam

İnşallah canım benim inşallah daha iyi sonuçlar gelir.
Çok şükür şimdilik iyi haberler almışsınız.
Allahım oğluşuna da tüm hastalara da şifa versin inşallah.

Gelmiş geçmiş olsun inşallah merak etmiştim sizi.
Evlat insanın gözbebeği...Allahım sınavı evladıyla olanlara acil şifalar ve sabırlar versin.

merhaba hanımlar

Oncelikle cok gecmis olsun
Size birsey sormak istiyorum benimde kizimin notrofil degerleri dusuk cikti hematolojiye gonderdiler. Yarin tekrar kontrolu var.

Sizin oglunuzun notrofil degeri kacti ? Hem sayi hemde yuzde olarak dusuk cikti bizim. Sizin nasildi sayi olarak belirtebilir misiniz ? Bende cok korkuyorum yedigim yemegin bile tadi yok Allahim butun cocuklarimizi hastaliktan korusun insallah

Oncelikle cok gecmis olsun
Size birsey sormak istiyorum benimde kizimin notrofil degerleri dusuk cikti hematolojiye gonderdiler. Yarin tekrar kontrolu var.

Sizin oglunuzun notrofil degeri kacti ? Hem sayi hemde yuzde olarak dusuk cikti bizim. Sizin nasildi sayi olarak belirtebilir misiniz ? Bende cok korkuyorum yedigim yemegin bile tadi yok Allahim butun cocuklarimizi hastaliktan korusun insallah
Gecmis olsun. Kiziniz kac yasinda? Bizde de öyle bir durum vardi selim neutropeni dediler. Lenfositleri yüksek mi?

Gecmis olsun. Kiziniz kac yasinda? Bizde de öyle bir durum vardi selim neutropeni dediler. Lenfositleri yüksek mi?

Size de cok gecmis olsun simdi nasil peki insallah toparlamistir.
Lenfositleri yuksek degil degeri normal sinirlar icinde. Notrofil sayisi ve yuzdesi dusuk birde mpv (ortalama trombosit hacmi) dusuk cikti. Bugun preferik yayma yapildi onda da dusuk cikinca hematolojiye yonlendirdiler. İki hafta sonra hemotolojide randevumuz var

Back