- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi pirayegibi
Cok gecmis olsun .Allah acil sifalar versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.Merhaba
Büyük oğlum da buna benzer bir rahatsızlık geçirdi . 7 yaşındaydı .
Bağışıklık çöktü . Trombositler inanılmaz yükseldi . Her tarafı kan keseleri şeklinde döküntüler ile doldu .
tam adı
Henoch-Schönlein purpura (HSP) - NHS
Kanamalar o kadar ciddi boyuta ulaştı ki bağırsaklar ve böbrekler ciddi tehdit altındaydı . Gerçekten çok kötü günler geçirdik
Bağırsağı keserek kısaltabilirz ama siz uygun böbrek bulmaya çalışın dediler ve babamın ki tuttu . Kortizonlardan inanılmaz derecede şişti . O güzel çocuğum ne hale geldi sana anlatamam .
ama geçti . Azimle , umutla , pozitif psikoloji ile . Çocuklar bizden daha dirençli inan buna .
Şimdi 17 yaşında çok yakışıklı ve çok başarılı bir delikanlı oldu .
Sakın direncinizi kırmayın , umutsuzluğa kapılmayın her şey insanlar için .
Acil şifalar dilerim.merhaba hanımlar
canım oğlum miniğim hasta
2 hafta sonra kesin tanı konulacak
bağışıklık sisteminde sıkıntı var
çok düşük dedi doktor
yükselmezse iğne tedavisi ona da cevap vermezse kemoterapi
hem bebeğime dua edin istedim hemde inşaallah yoktur ama aranızda bebeği böyle olanlar varsa tecrübe edinmek istedim
neler bekliyor beni?
Hayır . İnanılmaz güzel beslenen bir çocuktu . Zaten inanır mısınız onu öyle koruyup kollayarak büyüttüm ve başıma öyle şeyler geldi ki , ikinciyi ne isterse onunla besliyorum . 8 yaşına yeni girdi . 2 kere antibiyotik kullandı sadece . Büyüğü emzirdim 2,5 sene . Mama ağzına sürmedim . Paketli gıda yedirmedim . Küçüğü 6 ay emzirdim baktım süt yok verdim mamayı . Hangisi doğru bilemem ama bende aşırı sağlıklı besleme ters tepti . Hiç bir şeyi yoktu . 1 .sınıfa gidiyordu . Okuldan bir geldi . Bütün vücudunda kanama var . İdrarda , kakada, midede. Çok kötüydü çok....Bağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Rabbim acil sifalar versin kuzucuğa
Ah canım benim.
Çok çok geçmiş olsun.
Rabbim en yakın zamanda şifalar nasip etsin inşallah.
Dualarımdasınız...
Rabbim acil şifalar versin.
Tek doktorla kalmayın, birkaç doktora daha gösterin.
Dualarım sizinle.. İnşallah sular seller gibi sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum
Rabbim şifasını versin inşallah...
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz kötüyü düşünmeyin dua edin. Geçecek insallah
Cok gecmis olsun .Allah acil sifalar versin.
Allah şifa versin inşallah tez zamanda.
Allah iyiligini versin, eminim o illet hastalik degildir canim. Doktorlar kucuklugunden oturu en kotusune hazirlanin diye boyle demislerdir insallah, ama daha basit sorunlari vardir Allahin izniyle.
Cok cok gecmis olsun Allah Es-Safi ismiyle sifa versin insallah.
Acil şifalar dilerim.
İçinizi ferah tutun ki en kötüyü çağırmayın.
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez.
İğnelerle düzelir her şey.
Allah razı olsun hanımlarCanim rabbim tüm kötülüklerden korusun hiç-bir seyi olmaz inşallah igneyle toparlanır.
ay yok adını bile anmayın rabbim saklasın, ben inanıyorum sadece iğnelerle toparlayacak inşallah.. belki iştahsızlık ya da yeterli kilo alamamaktan kaynaklı bir düşmedir, çabucak toparlar inşallah.
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Rabbim korktuğunuza uğratmasın.
Belki enfeksiyon vb bir sebepten öyle çıkıyordur değerler,hemen kötüyü düşünmeyin.
İnşallah sonuçlarınız güzel çıkar,
Benim oglumunda beyaz kanında düşüklük vardi, bir aylıkken takip edilmeye başlandı şuan 6 aylık normal seviyeye ulaştı, umarım sizin oglunuzda korktuğunuz şekilde birsey yaşamaz...
Şifa diliyorum..
bebeğim bir yaşında henüzçok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
Rabbim korktuğunuzu göstermesin daha beterinden de korusun
kaç yaşında kuzu nasıl şüphelendiler peki
evet kan tahlili ile belirlendiRabbim sifa versin. İnsallah kötü bir hastalik degildir. Bagisiklik sisteminin düsüklügü kandaki bir degerle mi tespit edildi?
Geçmiş olsunMerhaba
Büyük oğlum da buna benzer bir rahatsızlık geçirdi . 7 yaşındaydı .
Bağışıklık çöktü . Trombositler inanılmaz yükseldi . Her tarafı kan keseleri şeklinde döküntüler ile doldu .
tam adı
Henoch-Schönlein purpura (HSP) - NHS
Kanamalar o kadar ciddi boyuta ulaştı ki bağırsaklar ve böbrekler ciddi tehdit altındaydı . Gerçekten çok kötü günler geçirdik
Bağırsağı keserek kısaltabilirz ama siz uygun böbrek bulmaya çalışın dediler ve babamın ki tuttu . Kortizonlardan inanılmaz derecede şişti . O güzel çocuğum ne hale geldi sana anlatamam .
ama geçti . Azimle , umutla , pozitif psikoloji ile . Çocuklar bizden daha dirençli inan buna .
Şimdi 17 yaşında çok yakışıklı ve çok başarılı bir delikanlı oldu .
Sakın direncinizi kırmayın , umutsuzluğa kapılmayın her şey insanlar için .
Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah inşallah inşallaaahhh yükselir değerleri. Çok geçmiş olsun.
Bakın benzer şeyler yaşayan arkadaşlar yazmışlar, onlar size ümit olsun. Korktuğunuz başınıza gelse bile yine ümidi kesmeyin. Çocuklar çok savaşçı oluyor. Her illetin üstesinden gelirler evelallah. Siz de güçlü olun yeter ki.
Çocuklar hiç hastalanmasın, anneler üzülmesin. Allah tüm hasta çocuklara şifa versin inşallah. Gelişmeleri yazın lütfen, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
valla bağışıklık sistemi ile yeme arasında bir ilişki olsaydı bebeğim şuan bu durumda olmazdıBağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.
çok çok zorAllah şifa versin ..korktuguna ugratmasin insalahh
Bizim oglanda sabaha kadar atesler icindeydi coook zorr beklemek
bende o kadar hassastım kiHayır . İnanılmaz güzel beslenen bir çocuktu . Zaten inanır mısınız onu öyle koruyup kollayarak büyüttüm ve başıma öyle şeyler geldi ki , ikinciyi ne isterse onunla besliyorum . 8 yaşına yeni girdi . 2 kere antibiyotik kullandı sadece . Büyüğü emzirdim 2,5 sene . Mama ağzına sürmedim . Paketli gıda yedirmedim . Küçüğü 6 ay emzirdim baktım süt yok verdim mamayı . Hangisi doğru bilemem ama bende aşırı sağlıklı besleme ters tepti . Hiç bir şeyi yoktu . 1 .sınıfa gidiyordu . Okuldan bir geldi . Bütün vücudunda kanama var . İdrarda , kakada, midede. Çok kötüydü çok....
bebeğim bir yaşında henüz
sadece alerji den şüphelenip götürdük
kan tahlilinde çıktı
enfeksiyon hastalıklarıda bunu tetiklermiş
son zamanlarda kulak enfeksiyonu geçirmişti ben buna bağlıyorum ki inşaallahta öyledir
inşallah inşallahbebeğim bir yaşında henüz
sadece alerji den şüphelenip götürdük
kan tahlilinde çıktı
enfeksiyon hastalıklarıda bunu tetiklermiş
son zamanlarda kulak enfeksiyonu geçirmişti ben buna bağlıyorum ki inşaallahta öyledir