canım oğlum

bende o kadar hassastım ki
şu kan tahlilleri bir güzel çıksın
artık ne bulursam vereceğim
Bu konu için doğru mudur bilmem ama gerçekten sakınılan göze çöp batıyor.

İnsanoğlu hangi konuda pimpirikli olsa aksilikler artıyor sanki.

Evladın iyi olacak inanıyorum.
Rabbim hiçbir anneyi bu korkuyla sınamasın.

Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin. Allah şifa versin. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için sonrasında strath şurubu tavsiye ederim. Tamamen bitkisel ve maya özlü.

Allah korktuğunuzla sınamasın .Rabbim şifasını versin yavrunuzun.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzucuga. Insallah en kisa zamanda atlatırsınız. Hayirli haberlerinizi duyurun bizlere de

Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Hele ki çocuklar hiç hasta olmasın diye dua ederim hep. Minicik canlarıyla sıkıntılarını da anlatamıyorlar . Allah yavrunuza şifa versin tez vakitte inşallah.

Çok geçmiş olsun. Benim yeğenimde sürekli hasta oluyordu bağışıklık sistemi çok zayıf dediler sınırdaymış o adını söylemek istemediğiniz hastalıktan olabilir dediler ama sonuç öyle birşey çıkmadı şükür ama hala sınırda hala olabilirmiş siz çok iyi koruyun bağışıklık sistemi zayıf olan çocuk nemden hastalık kapıyor allah korusun inşallh öyle birşey çıkmaz

Umarım enfeksiyon kaynaklı geçici bir durumdur yaşadığınız. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Rabbim kimseyı korktuğu şeyle karşılaştırmasın ... bişi yoktur bence iyi düşünelim....

çok geçmiş olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
acil şifalar diliyorum kuzuya. vücutta oluşan herhangi bir enfeksiyonda da beyaz kan hücreleri yüksek çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda feraha çıkarsın.

Canım benım ya , cok sasırdım . Detayları hıc bılmıyorum gerçekten anlamıyorum ama sız nasıl anladınız bu durumu?
Allah açıl sıfalar versın ınsallah once onu soylıyım , dua edecegım sıze.
Onun dışında bır arkadaşımın arkadaşının cocugu 16 aylık hala yurumeyınce dr gıdıyorlar ve omurılıkte bır kıtle tespıt edılıyor ama spınabıfıda fılan degıl kemo gordu bır sure çocuk. Daha sonra duzeldı ve yurumeye başladı . Boyle bısey mı acaba sızın kı?

rabbim şifalarının en buyugunu size nasip etsin
bir an önce sağlıgına kavur inşallahhh butun bebekler ve çocuklar

Allah tez vakitte şifa versin , bağışıklık için doğal yöntemlere izin var ise propolisi önerebilirim ciddi şekilde bağışıklık güçlendirici tabi doğal olanı bilinen yerden alınması gerek + kefir.

Benim arkadaşın oglunada öyle demişlerdi sonuc çıkana kadar zor bekledi .Hep dua ettik inandık .
Sonucu almaya gitti tekrar bir test yaptılar dr değerlerin bu kadar hızlı değişmesine sasti kaldı.
O hastalık da değilmiş .
İnşallah sizin oglunuzda tez zamanda normal değerlere döner .Rabbim şifasını versin inşallah korktuklarınizdan emin kilsin sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…