- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Bence öyledir. Başımıza geldiği için biliyorum. Boğaz enfeksiyonunda Beyaz kan hücreleri yüksek çıkıyordu.
inşaallah öyledirinşallah inşallah
genelde enfeksiyon sonraları da böyle olabiliyor
Bu konu için doğru mudur bilmem ama gerçekten sakınılan göze çöp batıyor.bende o kadar hassastım ki
şu kan tahlilleri bir güzel çıksın
artık ne bulursam vereceğim
Umarım enfeksiyon kaynaklı geçici bir durumdur yaşadığınız. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.valla bağışıklık sistemi ile yeme arasında bir ilişki olsaydı bebeğim şuan bu durumda olmazdı
gıda mühendisleri ile yaptığım haftalık beslenme tablosu var
her şeyden her türlü sebze, meyve, et, balık vs yedirirdim sonuç bu
inşallah güzel çıkar . İnşallahhhhbende o kadar hassastım ki
şu kan tahlilleri bir güzel çıksın
artık ne bulursam vereceğim
Aynen oyle wbc degeri viral haataliklarda yükseliyor bizimki 17lere cikmisti bir keresinde. Konu sahibinin degeri ne acaba merak ettiminşallah inşallah
genelde enfeksiyon sonraları da böyle olabiliyor
Siz hangisini kullanıyorsunuz.Allah tez vakitte şifa versin , bağışıklık için doğal yöntemlere izin var ise propolisi önerebilirim ciddi şekilde bağışıklık güçlendirici tabi doğal olanı bilinen yerden alınması gerek + kefir.
Benim annemin rahatsızlığı vardı , bağışıklığına dikkat etmesi konusunda uyarmıştı doktoru ikisini de kullandık çok şükür iyiSiz hangisini kullanıyorsunuz.
Benim arkadaşın oglunada öyle demişlerdi sonuc çıkana kadar zor bekledi .Hep dua ettik inandık .hem bağışıklık sistemi düşük hemde beyaz kanı yüksek
şuan beklemedeyiz
vucudunda bağışıklık sistemini düşüren şeyin o lanet hastalığın olup olmadığını anlayabilmek adına
ismini bile söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?